• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
  • Premiumerbjudanden och för-reor
  • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
  • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

Skydda dina leder med Salomon löparskor

Med Salomon löparskor får du ny fart på din löpträning: De olika modellerna ger dig stabilitet och komfort från första steget tills du når mållinjen. Oavsett om ditt löparäventyr precis har börjat eller om du är en erfaren löpare behöver alla löpskor som passar perfekt för deras träningsbehov. Därför är Salomon löparskor resultatet av årtionden av utveckling. Resultatet är en omfattande kollektion av förstklassiga modeller av löparskor. Skapade för att ge dig stabilitet, väderskydd, fotvänlig passform och grepp i alla typer av terräng.

Här är de praktiska fördelarna med Salomon löparskor

Alla Salomon löparskor kännetecknas av sin enorma lätthet, vilket underlättar för kroppen vid regelbunden träning och tävling. Den centrerade Geometric Decoupling-axeln i Salomons löparskor säkerställer till exempel en balanserad, obehindrad övergång i den framåtriktade rörelsen från fotstötning till fotstötning. För att skydda dina leder har mellansulan också kopplats bort från yttersulan: Du kan tydligt känna den minskade vibrationen under sprint. Precis som minimal muskeltrötthet när du behöver mer uthållighet. Optivibe-tekniken i mellansulan på Salomon löparskor är baserad på en speciell kombination av skum. De gör att du kan springa smidigare - inspirerad av fotens naturliga rörelse. Dessutom ger den lätta SensiFit-överdelen, som är speciellt utformad för löpning, ett mjukt och säkert grepp. Den anpassar sig perfekt till fotens konturer. För dynamisk komfort utan extra vikt och en lättviktskänsla som inte tynger ner dig.

Salomon GTX löparskor - kör torrt trots regnet

När det gäller överdelen förlitar sig Salomon främst på bekvämt konstruerat mesh, vilket ger maximal andningsförmåga och tillräcklig frihet under löpningen. Under regniga höstdagar i staden eller under en crossrun genom våta ängar håller alla Salomon löparskomodeller med beteckningen "GTX" vätskan borta från dina fötter. Gore Tex-membranet som är märkt med detta är absolut vatten- och vindtätt - och samtidigt mycket andningsbart. På så sätt transporteras svettig, fuktig och varm luft från Salomon löparskor bort från insidan till utsidan. Musklerna håller alltid arbetstemperatur och du har ett behagligt klimat när du springer.

Yttersulan har en Contagrip-gummiblandning. Detta leder till ännu större säkerhet när du springer, så att du inte halkar ens på våta ytor med Salomon löparskor. Dessutom smart: Syntetöverlägg med det geniala Quicklace-snörningssystemet ger extra flexibelt stöd. På så sätt kan de återstående ändarna av skosnörena förvaras säkert i en liten ficka för att minimera risken för olyckor. Sömmarna på alla Salomon-modeller är inte bara robust bearbetade utan också extremt platta. Detta skapar mindre friktion, vilket förhindrar blåsor och tryckpunkter när du springer.

Salomon löparskor klarar av alla terrängformer inom trailrunning.

Salomon löparskor finns i många olika varianter som är utformade för olika löpområden och underlag. Särskilt inom trailrunning har det franska märket gjort sig ett namn med sina premiumskor: Salomon trailrunningsskor ger dig alltid bästa möjliga stöd, även i svår terräng. För alla idrottare som gillar att träna utanför de upptrampade spåren eller till och med tävla erbjuder Salomon speciella trail running-skor. De här skorna ger mer stöd, grepp och extrem väderbeständighet. De här premiumlöparna garanterar alltid en torr känsla på foten. Med modellen "Salomon Wildcross GTX", som liksom många andra Salomon-löpskor finns för män och kvinnor, kan du till exempel hålla tempot även i leriga förhållanden. Med multidirektionella klackar för extra grepp, ett vattentätt Gore Tex-membran och SensiFit-vingar som sitter över överdelen för extra stöd kan du fokusera på nya äventyr. För ett optimalt fotklimat och skydd mot stenar och smuts har det vattenavvisande TPU-nätet en förstärkt häl- och tåhätta.

Salomon löpskoaffär på Keller Sports - Bekväm onlinebeställning

Vare sig du är ute på en kvällsrunda i staden eller på en vandring i de höga bergen - i Salomon-butiken för löparskor på Keller Sports hittar du de bästa modellerna från det franska företaget. Löparskor som imponerar med sin enastående funktionalitet, passform och robusthet. Löpare som ger dig optimalt stöd i alla löpningsutmaningar. Beroende på dina personliga krav kan du filtrera fram rätt modell för dig i vår Salomon-butik för löparskor online och med bara några få musklick. Använd vår sökmask och välj ditt optimala Salomon-erbjudande för löparskor. Du kan förfina ditt urval med information om vikt, favoritfärg eller pris. När du har valt alla önskade kriterier visar vi dig ditt urval. Dessutom informerar vi dig i vårt nyhetsbrev om våra Salomon-försäljningar av löparskor och våra attraktiva och kombinerbara rabatterbjudanden!

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.