• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
  • Premiumerbjudanden och för-reor
  • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
  • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

Saucony Kinvara: Lätt, enkel, okomplicerad

Den här löparskon för män och kvinnor är övertygande på hela linjen, särskilt den låga vikten garanterar kraftfull prestanda: dammodellen väger bara 184 gram, herrmodellen 213 gram. Saucony Kinvara, som nu är i sin tolfte generation, känns särskilt bekväm på hårda underlag som asfalt. Både korta joggingrundor och långa sträckor är lätt för dina fötter i den här löparskon. Sportskon från den amerikanska tillverkaren är ett utmärkt val för tempolöpning, intervallträning och tävlingar upp till halvmaraton. När det gäller utseendet har du ett val: den här löparskon finns i färgglada, men också i tvåfärgade versioner.

Skokonstruktion: flexibel dämpning och luftig mesh

Saucony Kinvara är mycket populär eftersom den är enkel och okomplicerad. Trots detta kombineras olika tekniker i en löparsko. Lättvikten och den goda andningsförmågan kommer från en lätt meshöverdel som omsluter hela foten. Det finns inga sömmar, överlappande material eller andra potentiella störande element som kan leda till obekväma tryckpunkter. Detta beror på Formfit-teknologin som Saucony har utvecklat, som samtidigt fixerar foten ordentligt, men som också ger hög komfort tack vare vadderingen och det platta snörningssystemet. En annan innovation från Saucony är den EVA-baserade PWRRUN-tekniken. EVA, ett lättviktigt plastmaterial, används bland annat i dämpningssystem i löparskor. Det innovativa materialet har många fördelar, t.ex. hög flexibilitet, måttstabilitet och extremt hög belastningskapacitet. Jämfört med kommersiellt tillgänglig EVA-dämpning erbjuder PWRRUN-mellansulan också betydligt mer lätthet och flexibilitet. PWRRUN imponerar också med sin höga reaktionsförmåga och leder till maximal energiåtergivning. Optimal för medelstora och tunga löpare. Saucony har också en speciell sulteknik i Kinvara för dragkraft. XT-900 är ett yttermaterial av kolgummi som motverkar eventuell glidning. Detta ger dig bästa möjliga grepp även på våt asfalt.

Saucony Kinvara - Funktioner och detaljer

  • Underlag: asfalt, asfalterade vägar
  • Fördelar: låg vikt, bekväm passform, lågt fall
  • Användningsområde: halvmaraton, snabba träningspass, långa träningspass
  • Mål: distans, hastighet, uthållighet

PWRRUN-teknik: Saucony strävar efter att hitta rätt dämpning för varje löparsko. Sauvony Kinvara använder EVA-baserad PWRRUN-teknik för komfort och maximal energiåtergivning.

XT-900: Yttersulan består av en blandning av kol och gummi och är utformad för att ge maximalt grepp. Tillverkarens påstående: Utomordentliga dragegenskaper.

FORMFIT: En mellansula av anpassningsbart material. FORMIT säkerställer att alla fotformer känner sig bekväma i Saucony Kinvara och att en naturlig löpkänsla skapas.

Saucony Kinvara på Keller Sports

Om du letar efter en flexibel, okomplicerad och lättviktig löparsko ska du välja Saucony Kinvara. På Keller Sports finns den allroundskorten för män och kvinnor i olika versioner, till exempel Sunset Fade och Hot Streak. Få din nya Saucony Performance Running Shoe med bara några få musklick och den levereras hem till dig. Du kan också hitta reducerade löparskor och löparutrustning i Saucony Outlet på Keller Sports. Alla rabattkampanjer och erbjudanden hos Keller Sports kan kombineras med prisfördelen av KELLER Premium-medlemskapet. Prenumerera på Keller Sports nyhetsbrev nu så att du inte missar några specialerbjudanden och rabatter!

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.