• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
  • Premiumerbjudanden och för-reor
  • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
  • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

NÅ NYA TOPPHASTIGHETER MED SAUCONY LÖPARSKOR.

Sauconys löparskor är uppskattade över hela världen för sitt särskilt omfattande utbud av avancerade prestandamodeller. Premiumlöparna från Saucony är alltid populära med optimal komfort när du springer och dessutom har de en supercool look. Den minimala vikten på dessa andningsbara löparskor är särskilt fördelaktig. Övermaterialet är vanligtvis FORMFIT-konstruktionen - ett nästan sömlöst och högutvecklat nät med 3D-printad struktur på strategiskt viktiga områden, vilket gör att skorna passar som en handske och känns lätta som en fjäder. De stabiliserande överdragen i Sauconys löparskor ger ett utmärkt stöd och en extremt sportig look.

Sauconys löparskor är särskilt kända för de ständiga förbättringarna av de mest populära modellerna som "Ride", "Kinvara" och "Triumph". Nya funktioner läggs ständigt till i de nya versionerna. Som det absoluta flaggskeppet inom löpning lanserade märket "Endorphin" med integrerad kolplatta i tre olika versioner. Sauconys löparskor bevisar här att det går att gå extremt snabbt med en dämpad sko utan att förlora den naturliga löpkänslan. Detta är möjligt tack vare den ultralätta PWRRUN-dämpningen, som gör att energieffektiviteten når nya dimensioner. Tröttheten bromsas alltså medvetet upp så att det känns lättare att springa i toppfart och man närmar sig mållinjen snabbare.

Förresten: Om du letar efter en dynamisk löparsko för äventyr utanför asfalterade vägar och stigar kan du också hitta den hos Saucony - till exempel med "Peregrin". Starkt profilerade yttersulor ger dig perfekt grepp även i svår terräng. Och tack vare det integrerade GORE-TEX-membranet i det robusta övermaterialet är den här löparskon inte bara vattentät utan också andningsbar. Med Sauconys löparskor ligger du alltid ett steg före!

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.