• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

SAYSKY: DEN STIGANDE STJÄRNA

Du har bara en titt på Lars C. Pedersen kast Instagram profil att inse vad en stor passion för sport, tillämpas den unge mannen. Bilder som visar honom på vindsurfing, simning, löpning, krypa genom lera, typisk för hans foder. Pedersen är hjärnan bakom SAYSKY, en ny etikett från Köpenhamn, som specialiserat sig på en speciell, snygga kör kläder. Idén att starta eget sportföretag, men näring av missnöje. Missnöje med till grundandet av hans företag på marknaden funktionella kläder för Lars passion, triathlon.

Endast funktionella produkter var - men motsatsen till trendiga. Pedersen sökas sedan efteråt att designa mode, sport av människor både utöva aktiviteter kan bäras liksom den avslappnade promenad genom Köpenhamn. 2013 grundade han därför SAYSKY. Sedan början av slående stjärna för som ett varumärke klädmärke - och av goda skäl. Logotypen ska förmedla: Alla är en stjärna. Således gjutna Pedersen för första fotograferingen, som genomfördes av den berömda fotografen Bjarke Johansen, också inte professionella modeller, men folk från gatan.

SAYSKY PRODUKTER: KONTINUERLIG FÖRBÄTTRING TACK VARE PROFESSIONELL INPUT

Pedersen har samlat omkring honom ambitiösa människor att gå vidare till företaget. Speciellt arbeta med professionella idrottsmän som triathlet Sif Bendix Madsen, maratonlöpare Michael Jeppsen eller tyska långdistanslöpare Phillip Baar kommer nya artiklar SAYSKI nytta. I produktutvecklingen, så en konstant utbyte sker till artikeln som ska förbättras genom inmatning av yrkesverksamma ..

Danskarna använder vid tillverkningen av sin sport också bara högkvalitativa material och förlita sig på skicklig design och urbana färger. Således SAYSKY kombinerar kvalitet och modern stil för att skapa en unik professionella varumärke, men kommer också idealisk för dagligt bruk. Av denna anledning, Aysky 2016 och den eftertraktade ISPO Brand New Award säkras i kategorin "athleisure"

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 2013
 • Grundare: Lars C. Pedersen
 • Huvudkontor: Köpenhamn, Danmark
 • Antal Medarbetare: K.A.
 • Årliga Försäljning: K.A.
 • Webbplats: saysky.dk
 • Sport: Löpning

3 GODE RÄSAR TILL SAYSKY

 • Awards: SAYSKY produkter vann 2016 det prestigefyllda ISPO Award i kategorin "athleisure".
 • Professionell Ingång: Det nära samarbete med yrkesverksamma ger en kontinuerlig utveckling av produkterna.
 • Utformning: SAYSKY produkter förlita sig på enkla, modern design - typiskt skandinavisk!

DEN SAYSKY STORE PÅ KELLER SPORTS

På Keller Sports kan du hitta de bästa Prosdukte av SAYSKY nätet: Our SAYSKY Store har ett stort urval av funktionella löpande kläder danska elden. Och ändå inte bara kör entusiaster i SAYSKY Sale få sina pengar, utan även de som bara är ute efter en snygg T-shirt. Så hittar du oss som din personliga SAYSKY handlare som Wolf Pack longsleeve. En tillverkade speciellt för den kalla årstiden pjäs som du tack vare användningen av uppvärmningen merinoull inte låta dig ner även i svåra förhållanden.

Perfekt kombination är den SAYSKY kör skjortor eller tröja med en av de många drifts jackor av premiummärke, Keller Sports har också i sin repertoar. Under varma dagar, är du beroende av dina träningskläder å andra sidan, lukten förhindras och drar svett snabbt till utsidan. Även här SAYSKY erbjuder perfekt matcha produkter som ljusa skjortor eller linnen för män och kvinnor. Och om du är "topless" är redan väl utrustade, men fortfarande letar efter en funktionell och bekväm löparbyxor? Inga problem - i SAYSKY Store på Keller Sports hittar den.

SAYSKY: KÄRLEKEN TILL RINNANDE GEMENSKAP

"Alla ansikten och steg är välkomna", skrev SAYSKY när det kampanj tillsammans Kör i München för hans get. Danskarna visade så igen på deras själv att alla är oavsett hur kraftfull registreras i samhället. SAYSKY ser sig själv som en löpande familj, var och en av infall sport måste vara en del av samhället. Danskarna också stödja ett antal run-samhällen som våren upp runt om i världen från marken under många år. Till exempel bör Running Junkies från Amsterdam eller Hamburg Tide Runners nämnas här.

SAYSKY: DE BÄSTA MATERIALEN FÖR BÄSTA MÖJLIGA KÖR

SAYSKY har ambitionen att producera högkvalitativa produkter som genererar respektive löpare eller löpare bästa möjliga prestanda. Av denna anledning, danskarna använda vid sidan av moderna syntetiska fibrer och naturmaterial som merinoull. Med Merino Tech-serien, till exempel lägga SAYSKY nya standarder. Den värdefulla råvaran har speciellt att erbjuda vissa fördelar: garanteras på vinterdagar merinoull att kroppsvärmen lagras medan fukt absorberas. Så du är väl förberedd för den kalla årstiden. Men även på sommaren vet hur man övertyga merinoull fungerar som en andas och luktresistent material. Den speciellt utvecklad för triathlon och köra kläder SAYSKY prestanda fiber för den perfekta klimatkomfort i varma temperaturer upplevt i den löpande scenen mycket populära.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.