• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

SCARPA: AN INSIDE TIP BLIR VÄRLDS BUSINESS

Lord Rupert Edward Cecil Guinness, väl krängt irländsk affärsman som bodde i den italienska Asolo, erkände tidigt att i denna region verkade begåvade Schuster. För att samla den extraordinära skickligheten hos hantverkare, grundade han i 1938, den Società Calzaturieri Asolani Riuniti Pedemontana Anonima, är passande tillverkad form från vilken förkortningen Scarpa. Det italienska ordet för skor. Fyra år senare fann Luigi Parisotto på Scarpa en lärlingsutbildning. Tillsammans med sina bröder Francesco och Antonio av italienarna men försökte få mer. Den Parisotto familj ville bygga sin egen verksamhet. År 1956 tog trion över bolaget Scarpa slutligen.

17 master Cobbler byggs från nu 50 till 60 Scarpa skor per dag. Företaget snabbt gjort sig ett namn med bergsklättrare i regionen och bör snart uppnå erkännande bortom gränserna för Veneto tillägg. En amerikansk köpman från Boston blev medveten om Scarpa 1965 och började exportera skorna utomlands. Även där hade de på grund av sin imponerande passar mycket populär. En milstolpe för bolaget. Snart 60 procent av intäkterna genom leverans av produkter i alla länder. Scarpa säljs från Europa till Amerika, från Mellanöstern till Oceanien - mest uppskattade klättrare och utomhus vänner den enorma kvalitet och perfekt hantverk av Scarpa skor.

SCARPA STORE: NEJ PLACE ÄR FÖR LÅNGT BORTA

men Otto familjen vilade inte på något sätt påverkar framgång. De gjorde av med sina specialister från att producera allt bättre skor och öppna upp särskilt andra sporter förutom vandring. Den så kallade rally båt exempel för alpin skidåkning, blev en permanent hit. Scarpa har också utvecklat speciella skor för snö och fjällvandringar i de mest extrema väderförhållanden. Här modellen grinta blommat oöverträffad. Det bars av de bästa klättrare i världen även i Himalaya eller nordpolen expeditioner.

Steg för steg trängt Scarpa med sina produkter i de mest avlägsna platser i världen från vad som passar perfekt nuvarande motto företaget: "Ingen plats är alltför långt borta." På 1980-talet, då utomhus experterna garanteras även i skid sensation. Med Terminator boot italienarna bedövas med en ny funktion. så att de skapade den första gången en skidpjäxa, som gjordes helt i plast.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 1938
 • Grundare: Lord Rupert Edward Cecil Guinness
 • Huvudkontor: Asolo (Italien)
 • Antal Medarbetare: Ca 800
 • Årliga Försäljning: cirka 100 miljoner euro
 • Webbplats: scarpa-schuhe.de
 • Sport: Outdoor, Vintersport

3 GODE RÄSAR TILL SCARPA

 • Awards: Den multifunktionella sko Ribelle Tech OD ISPO Product of the Year i utomhus.
 • Egen Produktion: Scarpa fortsätter att producera i Italien för att säkerställa skyddet av know-how.
 • För Hobby & Professionell Sport: Med kängor Scarpa är alltid en pionjär, datum med den patenterade Sockfit tekniken bevisar.

SCARPA SKOR MED KELLER SPORTS

I Scarpa butik på KELLER SPORTS hittar du ett brett utbud av vandring, vandring och fritidsskor och turist skor för män och kvinnor. Skorna i den traditionella italienska företaget inte bara den bästa kvaliteten för din nästa turné i bergen eller på din nästa Abestecher till den branta väggen. Scarpa erbjudanden har sin moderna design. Så att du inte bara med livsstils skor av Scarpa på vägen och i stadsmiljö en bra siffra och är alltid välklädd och en verkligt blickfång.

SCARPA IS PÅ BERGET OCH DEN BRANTA WALL HOME

Scarpa räknas numera de mest kända tillverkarna för bergsklättring, klättring och turåkning skor. Således italienarna har en mängd kända idrottare kan se fram emot att tävla under deras flagg. Världsklass klättrare och -Alpine Runner svära på grund av den exceptionella plats på Scarpa skor. Du kan sätta dig därmed också på den sakkunskap som dessa yrkesgrupper lämna när du tar tag i din lokala sko shopping Scarpa skor. Skorna är tillverkade av ett högkvalitativt kombination av läder och innnovativer enda teknik som lovar en särskilt lång hållbarhet. För ett stort urval av Scarpa Säljes Keller Sports.

THE SOCKFIT TECHNOLOGY: HUR EN ANDRA HUD

Italienarna är mer än 80 år om att ge sina kunder med de bästa skor när det gäller kvalitet och komfort. Scarpa kommer närmast patenterade härrör från sitt eget hem Sockfit teknik. Denna konstruktion av elastiskt S-Tech vävnad Schoeller smickrad foten som en andra hud, vilket garanterar en optimal passning av skon. De vandringsskor tillhandahålls och, naturligtvis, en andas vattentät GoreTex membran. Så är du alltid torr fot hemma. Oavsett hur illa väderförhållandena kan vara.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.