• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

SCHÖFFEL PRODUKTER - SENSE UTOMHUS

Hubert Schöffel följde 1983 hans instinkt. Folk skulle redan ha vad han hade planerat för dem. Som ättling till företagets grundare Georg Schöffel var säker. Så han beordrade svets kapacitet för 24.000 jackor. Det absolut ingen ordning hade tagits emot, han inte bryr sig. Schöffel anför sin idé. Och vann. Bara timmar efter partner GORE TEX® hade bytt sin tidning kampanj var den första omgången av Schöffel Berganoraks redan slutsålda. Här, kvaliteten jacka, det vattenavvisande, vindtätt membran. Tillsammans Schöffel och GORE TEX® gjort under de följande åren vidare mot toppen.

Lång utomhus och skidkläder utan de två stora aktörerna i branschen är svåra att föreställa sig - vad företagets grundare Georg Schöffel 1804 troligen verkade helt borta. att tänka på high-tech ytterkläder, skulle ha varit på den tiden förmodligen fortfarande lite för mycket begärt. Ändå hade Georg Schöffel placeras sedan i Schwab grund av att Hubert Schöffel var nästan 200 år senare litar sina instinkter. Som Schöffel återförsäljare sockor, strumpor, schwabiska spetsiga lock och nattmössor var han grundade sin familjeföretag, en av de mest kända varumärkena inom outdoor-branschen idag i Schwabmünchen.

FAMILJ TRADITION OCH INNOVATION WORKSHOP

Från flygande handel en klädaffär, byxorna, vandring kläder och slutligen då unika jethose utvecklades. Genom årtionden Schöffel uppfann på nytt, utökat, arbetar kontinuerligt på nya innovationer. Denna konstant kvar. Till denna dag. Peter Schöffel nu redan den sjunde generationen leder familjeföretaget. Företaget är baserat? Naturligtvis fortfarande i Schwabmünchen. Schöffel inte bara uppfunnit jethose och vände i början med GORE TEX® tillsammans men kontinuerligt söker efter innovationer för sin ytterkläder idag. Viktigt framför allt: kunden.

Elden skulle du vilja ge exakt den utrustning som du behöver för din friluftsliv - oavsett om vandring eller skidåkning. Schöffel skyddar dig från vind, regn och ändå ger dig rörelsefrihet som du behöver för den nödvändiga dosen av åtgärder. I gengäld sällskap med innovativ teknik som GORE TEX® Windstopper® eller serveras. Laddning i naturen, utan att behöva tänka på de fega elementen. För detta förlitar sig företaget på enkla, eleganta design som gör lika bra på berget och i staden. Schöffel kan athleisure.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 1804

 • Grundare: Georg Schöffel

 • Huvudkontor: Schwab

 • Antal Medarbetare: 220

 • Årliga Försäljning: cirka 100 miljoner euro

 • Webbplats: schoeffel.com

 • Sport: Vintersport, Outdoor

3 GODE RÄSAR TILL SCHÖFFEL

 • Rättvisa: Schöffel bolag kontrollerar en medlem i Fair Wear Foundation, arbetsförhållanden.

 • Bevarande: Schöffel har förbundit sig till en hållbar produktion och sedan 2013 Partner i blå skylt.

 • Livslängd: Schöffel producerar hög kvalitet - men det fungerar bruten, fixa det Schöffel Factory.

SCHÖFFEL ERBJUDER I KELLER SPORTS

Som en av de mest välkända varumärken premie i utomhus världen, vit Schöffel vad du behöver för dina äventyr i täta skogar, slingrande stigar och ändlösa vita backar. Här funktionen jacka med vattentät GORE-TEX®-membran, där mysiga fleece och jackor med isolerande Primaloft eller varm ner. softshell även utrustning har Schöffel i portföljen - och Keller Sports också. I vår webbutik du klär dig för vandring eller skidtur komplett med Schöffel högteknologiska jackor, byxor, västar och -shirts och har för väder och vind därefter bara ett vänligt leende om.

SCHÖFFEL - IN DIREKT FRÅN STJÄRNORNA AV SKISZENE

Inte år men årtionden Schöffel redan reser i utomhus världen. Naturligtvis kan den traditionella familjen nu vila på sina erfarenheter, hävdar att du vet vad som gör din utomhus upplevelse runt. Kunde. Eftersom Schöffel fungerar inte bara oavbrutet för sin skidkläder med elitidrottare tillsammans. Proffs ger permanent från sina bedömningar, svarade Schöffel. Varumärket utrustar sedan 2009 den österrikiska skidförbundet, och några av de bästa åkarna i världen som Marcel Hirscher eller Ricarda Haaser från. Prominent input som kommer att gynna dig också.

SCHÖFFEL ÄR SPONSOR & PARTNER BIG TIME

Som samarbetspartner i den österrikiska skid Schöffel uppgraderats sedan 2009 från alpina idrottslag i den alpina republik med fritids- och tävlingsdräkter. Den österrikiska olympiska kommittén, företaget som en officiell partner alla vid vinterspelen idrottare som deltar lämplig utrustning. Bland annat den extrema bergsbestigare Gerlinde Kaltenbrunner och Ralf Dujmovits lita på utrustningen av deras sponsorer Schöffel. Med utomhus Men Defy inte bara yrkesverksamma till vädret. För alla andra vintersportare premiummärke erbjuder exakt rätt sak.

VENTURI BY SCHÖFFEL: MER ÄN WATER RESISTANT

Med Venturi Schöffel har skapat ett mästerverk av ytterkläder. Optimala egenskaper garanterar dig maximal flexibilitet: Den speciellt utvecklad från en familj membran kombineras med olika yttre tyg egenskaper är Venturi produkterna vind- och vattentätt. Vattenånga är emellertid membranet permeabelt, vilket gör ytterkläder av Schöffel andas. Den utmärkta greppet ger mjuk känsla, även med robusta regnrockar. Beroende på behov, Schöffel bearbetar en två- eller treskiktslaminat i venturiröret linje. Vid bedömningen av de tekniska egenskaperna, skapar företaget i sig en hög standard, vattentäta Venturi produkter håller en vattenpelare på minst 10.000 mm stativ.

DETALJERADE SENS MÖTAR FÖR FÖRMÅL

Schöffel söker bredden och är nu hemma över hela världen. Ändå kan du alltid förbli tro mot dess rötter - och inte bara för att företagets huvudkontor fortfarande finns på den plats där allt en gång började: Schwabmünchen är centrum för Schöffel-universum. Ett centrum där fortfarande skräddare utbildas och hela kollektionen utvecklas. High-tech möter detaljer, men det räcker inte. Som medlem i Fair Wear Foundation är Schöffel också engagerad i rättvisa arbetsvillkor som Bluesign-systempartner för en hållbar produktion av sina textilier.

JAG ÄR UTE. MED MAT I BERGEN

I Schöffels onlinebutik i Keller Sports hittar du ett brett utbud av utomhusmodeprodukter från märket Schöffel för män och kvinnor. Etiketten producerar utomhuskläder som håller dig ute och året runt. Sortimentet inkluderar funktionella skjortor och jackor, flerskikts utomhusjackor och dunjackor. Skidbyxor och jackor kompletterar produktportföljen. Om du inte åker skidor kommer de funktionella utomhusbyxorna att hålla dig varm i andra sporter på benen. Hybridjackor och vinterparkor finns också i produktsortimentet. De olika färgerna och designen gör det enkelt för dig att hitta den perfekta produkten - så kom ut!

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.