• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

MER INNOVATION, MER ACTION

Cykling, skidåkning, vintersport och motocross - säkerställas på alla dessa sporter innovationer grundade i det amerikanska företaget Scott Sports tekniska revolutioner. Oavsett om skidstavar från aluminium som företagets grundare Ed Scott 1958 glömma de tidigare använda material bambu och stål gjorde de första skyddsglasögon för motocross ryttare 1970, eller den första aerodynamiska styret för landsvägscyklar från 1989 - milstolpar som dessa bana företagets historia av Scott.

SUCCESS ÄR INGEN TILLFÄLLIGHET PRODUKT

Förutom alla innovationer utvecklade Scott tiden har leichtesten stövlar på marknaden och utökade parallellt sin produktportfölj kontinuerligt: ??Skid hjälmar och skyddsglasögon, funktionell skidor, löpning och cykling, sportskor och väskor och ryggsäckar - för närvarande även de med lavin airbag för omfattande skidturer. Vad mer, produktion av mountainbikes och racing cyklar som skapas från mitten av 1980-talet ytterligare potential för innovation för etablerade i Schweiz sedan 1978 sport tillverkaren. Så i 1991 utvecklade "Unishock" -Federgabel hjälpte amerikanska Ruthie Matthes till VM-titel på en mountainbike.

Bara ett år senare, Scott var att få världens första "fullt", så en full fjädring mountainbike, på marknaden, återigen sätta en standard för framtidens cykling. Denna dynamik speglar också den nuvarande logotypen för företaget motsäger som pryder sedan 2010, alla produkter av tillverkaren: en stiliserad och en nedförsbacke väg som liknar "S" är lika hastighet och teknisk know-how symboliserar. Uppdraget uttalande av företaget kvar under de senaste sex åren, men oförändrad: Scott vill att alla idrottare med sin innovativa styrka och de använda och mycket hög kvalitet material möjliggör bättre prestanda. De största mänskliga landvinningar är slut inte en produkt av en slump, men en välförtjänt resultat av hårt arbete i ögonen på företaget.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 1958
 • Grundare: Ed Scott
 • Huvudkontor: Givisiez (Schweiz)
 • Antal Medarbetare: Mer Än 600
 • Årliga Försäljning: Mer än 400 miljoner euro
 • Webbplats: scott-sports.com
 • Sport: Cykel, Vintersport, Löpning

3 GODE RÄSAR TILL SCOTT

 • Teknik: Utvecklingen av Scott in i sport har alltid varit standard.
 • Professionell Ingång: För alla produkter Scott kan utnyttja expertisen hos många professionella idrottare.
 • Rättvisa: Scott stöder organisationer som främjar en hållbar deltagande i cykling och utvecklas.

SCOTT PÅ KELLER SPORTS

På Keller Sports, fokuserar vi på den tekniska funktionen av kläder och Scott fokuserar våra insatser på områdena skidåkning, löpning och cykling. I kläder Scott Du punk testas i huvudsak av den sportiga designen och den ständigt trendiga färger som du gör en fin siffra i stadsmiljö. Vårt erbjudande kompletteras av Scott skidor och cykelhjälmar, cykelskor, handskar, olika sportglasögon och sport ryggsäckar och skydd för sporten mountainbike. Och naturligtvis skidstavar Scott vårt sortiment inte kan saknas - så att slutligen framgång för företaget i Sun Valley Idaho ens börjat.

PROFFS I BRUK SCOTT SPORTS

Naturligtvis plockar Scott för produkttestning och lång fram till kunskapen om erfarna yrkesverksamma inom produktutveckling tillbaka. var särskilt imponerande Tour de France seger av amerikanska cyklisten Greg LeMond 1989 - med endast åtta sekunder före det scarcest genom tiderna. I sista gången rättegången kunde han använda de första aerodynamiska styret från Scott nödvändiga sekunder ut enheten till seger över hans rival Laurent Fignon. Men även i dag, idrottsmän och företag fortfarande befrukta varandra.

Så Scott väg cyklar och kläder av idrottare i vår egen professionella racingteam "Mitchelton Scott" testas i konkurrensvillkoren och utvecklas. I sulkyn sektorn berget Scott bygger också på ett yttrande från många elitidrottare och även stöder olika ungdomsprojekt för begåvade unga förare. Internationella friåkare och freestylers är involverade i utvecklingen av skidutrustning och även den extrema äventyraren Mike Horn förlitar Åtta tusen Heritage sluttningar och antarktiska korsningar på funktionella kläder med Scott som tål även de mest extrema förhållanden.

INGA GENVÄGAR - SCOTT FILOSOFI

Med parollen "inga genvägar" ger Scott Sports hans filosofi uttryckas konsekvent och utan kompromisser att alltid göra vad företaget anser vara det enda rätta. Vare produktdesign, strategiska ledningen av åtgärd eller passion för sporten i sig - detta Anden vill Scott förkroppsligar varje dag i varje detalj.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.