• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
  • Premiumerbjudanden och för-reor
  • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
  • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

SERGIO TACCHINI - SPORT MÖTER ITALIENSK MODEDESIGN

1959 gjorde Sergio Tacchini sitt första framträdande för det italienska uttagningslaget i Davis Cup. 1960 blev han italiensk mästare efter att ha besegrat Nicola Pietrangoli i finalen. Med Pietrangoli som partner vann han ytterligare två italienska titlar i dubbelspel. Fram till slutet av sin aktiva tenniskarriär deltog han i totalt sju slutomgångar av Davis Cup. Hans verkliga uppgång till ikonstatus började dock först efteråt. Redan innan han slutade som professionell spelare grundade han ett modeföretag. Han kallade det ursprungligen för Sandys, men snart såldes sport- och designermodellerna under det illustra namnet på företagets chef. På 1970-talet lyckades märket Sergio Tacchini föra in lite av den italienska modets glitter och glamour i den hittills ganska monokroma vita tennisvärlden. Särskilt modet att införa nya färger måste tillskrivas varumärket. En mängd stora tennispersonligheter och spelare som är rankade som nummer ett i världen har haft sponsoravtal, däribland Martina Hingis, Gabriela Sabatini, John McEnroe, Pete Sampras och Novak Djokovic.

TIPS: Hitta reducerade artiklar från SERGIO TACCHINI i varumärkets outlet: SERGIO TACCHINI SALE

SERGIO TACCHINI - MELLAN PROFESSIONELL SPORT OCH MODERN STREETWEAR

Sergio Tacchini specialiserade sig inte bara på tenniskläder, utan signerade även flera andra idrottare som Formel 1-föraren Ayrton Senna, den professionella skidåkaren Marc Giradelli och golfspelaren Ian Woosnam. Dessutom överbryggar presentationen av modebutiken klyftan mellan en tillverkare av sportkläder och ett designermärke. Förutom kläder erbjuder företaget även dofter och accessoarer. Märket har också många T-shirts, polotröjor, jackor, shorts och träningsoveraller i sitt sortiment, som européerna gillar att ha på sig på fritiden, inte bara för sport, utan också på stan eller på stranden. Du kan beställa olika tröjor, shorts och kepsar från Novak Djokovic-sortimentet här i vår Keller Sports onlinebutik. Ett måste för alla sportiga typer som älskar färgkombinationer av rött, blått och vitt. När det gäller kvalitet är tennisdräkterna på samma nivå som andra toppartiklar inom funktionskläder. Tennislinjens prestandatyg ger en bekväm känsla, andas och ger ett pålitligt UV-skydd. Se själv och beställ din avancerade tennisutrustning till ett bra pris i Keller Sports webbutik.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.