• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

STRIMLA OPTIK: ENGINEERING UPPFYLLER OLYMPISK MÄSTARE

Carlo Salmini och Ted Ligety hade redan träffat 2005. En av dem, material tekniker med MIT examen och lutning för ski racing. Den andra skid racer med en förkärlek för att utveckla egen utrustning. Basen var sant, och några månader senare tog Ligety använda de utvecklade Salmini skydden bara vägen uppifrån och ner helt. Bara för att kort efter målgång att stå upp igen senare allt: Ingen hade den olympiska kombineras i 2006 i Turin avslutade snabbare än den amerikanska, som bara tog bort locket på sin vän Salmini att spana hänga guldmedaljen. På eufori följt beslut och Ligety och Salmini grundade företaget Slytech Protection. De två ville även se till att de var skyddade på bästa möjliga för sina utflykter i den djupa snön på spåret och på tävlingsbanan.

En enda typ av sport i snön bör det inte ge riktning. Den första branden är Ligety och Salmini hade satt upp som mål att förena alla sporter under ett tak - och ändå byggt lite senare en andra företag. 2006 Strimla Optics kom upp och inledningsvis fokuserat enbart på skidglasögon. Senare avslutade hjälmar och solglasögon produktportfölj. Här Slytech, Shred Optics där - tillsammans, båda varumärkena var de första stegen redan delar ett tak och dra nytta av varandra. Shred Optics produkter är utformade för att se så bra som utför - och de gör. Bevisat. För helt slumpmässigt gratis branden är nu en av marknadsledarna för hjälmar, skydd och skyddsglasögon.

SÄKERHET OCH ROLIGA TACK VARE "PRODUKTER I VÅRA DRÖMMAR"

Mål i alla Shred Optics artiklar är att producera "produkter av våra drömmar", säger grundare Ted Ligety och skjuter en av de kärnvärden Strimla Optics från. Dessutom skulle elden initiera förändringar införa innovationer som gör mer med mindre, stanna ödmjuk och - mycket viktigt - ha kul där. Speciellt när skidåkning, snowboard och mountainbike behövs för rätt produkt. Slutligen bör det komma till en bra mängd respekt för Ramp, släpp, brant sluttning eller spår ingen hämmande svett.

Eftersom de skyddar dig effektivt mot stötar, är Shred optiska produkter gjorda för det till dig att ge förtroende. Därför branden utvecklat olika dämpning teknik som innebar bara för Shred Optics hjälmar ett stort steg framåt. Till exempel presenterade Shred Optics 2015 sin rotationsenergi System ? (RES), och på så sätt skyddar första hjälm som du både före linjära och innan roterande krafter. För detta, system härmar egenskaper hos fluidet mellan hjärnan och skallen och så absorberar ineffekten till avvärja ytterligare.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 2006
 • Grundare: Carlo Salmini och Ted Ligety
 • Huvudkontor: Park City, USA
 • Antal Medarbetare: Omkring 85
 • Årliga Försäljning: cirka 15 miljoner euro
 • Webbplats: eu.shredoptics.com
 • Sport: Vintersport

3 GODE RÄSAR TILL SHRED

 • Bevarande: Genom donationer och egna skidglasögon Shred Optics stödjer Skydda våra Winters initiativ.
 • Professionell Ingång: Medgrundare Ted Ligety vann två gånger OS-guld och fem VM-titel i alpin skidåkning.
 • Teknik: Strimla Optics' rotationsenergi System ? skyddar huvudet mot rotationskrafter.

DEN SHRED OPTICS SHOP PÅ KELLER SPORTS

I Strimla Optics handla du får på Keller Sports effektivt skydd för dina resor till snön. För här är överens om synergierna: Strimla Optik och Slytech ? arbeta tillsammans för att dra nytta av varandra. Så de hjälmar har en Slytech ? -skum, varvid tack vare den kraftiga ökningen energi avleds i olika riktningar strimla. Förutom Nodistortion ?, en annan revolutionerande skum som chocker även flera, effektivt kuddar, men behöver inte vara alltför tjock. Så i Strimla Optics lagrar du kan hitta rätt säkerhetsutrustning Strimla Optics nätet.

OLYMPISK MÄSTARE UTAN SKYGGLAPPAR - YRKESERFARENHET FÖR STRIMLA OPTICS OBJEKT

Två gånger olympisk mästare. Fem gånger världsmästare. Fem storslalom VM vinnare. När kombinerat VM vinnare. Ted Ligety en eller två gnistor ski erfarenhet nachzusagen möter fakta relativt noggrant. Förändringen från glasögon till skygglappar fortfarande inte tar amerikanerna sedan. "Vår vision gick långt utanför banan" Ligety sa en gång.

"Jag var en del av en ny generation skidåkare, körde loppet, det faktum men varken definiera eller ville begränsa. Freeskiing och snowboard påverkat mig så mycket som racing." I denna mening bygger varje Shred Optics Sale. En terräng. En topografi. Många sporter. Snowboarder Antti Autti räknas därför som laget, som racer Nina Løseth eller friåkare Brittany Mumma.

"PLAYGROUND RÄDDA" MED ÅTERVUNNA DELAR SNOWBOARD

De grundläggande värderingar Strimla Optics betyder också "att kämpa för att rädda vår lekplats." Därför ägnade den amerikanska varumärket miljöskydd och slog sig ihop i 2017 med Climate Group Skydda våra Winters tillsammans. Från detta partnerskap ut skidglasögon, Shred Optics rester används för sin produktion från snowboard produktionen äntligen dykt upp. Dessutom stödde elden miljöarbete Skydda våra Winters donationer.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.