• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

SIDI - TRADITION MÖTER INNOVATION

Dino Signori är hjärnan bakom varumärket SIDI (härstammar från respektive första stavelserna i hans sista och förnamn). År 1960 italienarna, de första stegen vågade som entreprenör. Han öppnade i sitt hem en liten verkstad i den första var produktionen av vandringskängor i fokus. För tio år producerade Signori och hans personal skor för bergssporter. Då hans passion för motorcyklar fick övertaget. Förutom skor specialiserade för cykling SIDI är också på motorcykel skor - producerat sedan dess kvalitet stövlar för motoriserade on- och off-road äventyr.

Tack vare den enorma know-how, som Signori disponeras under årtionden, är SIDI nu en av marknadsledarna inom dessa segment. Den ständiga enhet: att dra nytta av den stora erfarenhet för att uppfylla kraven i tidsandan. Således innovationsteam SIDI forsknings orubbliga. Alltid på jakt efter högsta kvalitet material och bästa möjliga passform hans cykelskor - att förlora alltid varit flott design utan.

SIDI - STYRKA OCH FLEXIBILITET

SIDI redan gjort sitt namn än du sätter bokstavligen fortfarande i sin linda. Ordet spred sig snabbt att denna lilla fabrik absoluta yrkespersoner finns på arbetsplatsen. Sanna hantverkare som strävar efter att föra högsta kvalitet vid foten av sina kunder. 14 år efter grundandet av den omgjorda logotypen för varumärket ska bidra till att ytterligare fart. Det är tänkt att symbolisera, som SIDI är: styrka och smidighet. För att säkerställa särskiljningsförmåga, har enkla bokstäver införts en rotgehaltenes kuggdrev och försedd med en italiensk flagga.

En kvalitetsstämpel för alla SIDI artikeln. Att stödja en hög standard av märket beslöt Signori att fortsätta att göra sina produkter producerar enbart i Italien. Resultatet: Sidi produkter cykel till världen. Branden utvecklats till en verklig global aktör inom cykelskor.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 1960
 • Grundare: Dino Signori
 • Huvudkontor: Maser, Italien
 • Antal Medarbetare: 60
 • Årliga Försäljning: cirka 23 miljoner euro
 • Webbplats: sidi.com
 • Sport: Cykel

3 GODE RÄSAR TILL SIDI

 • Egen Produktion: SIDI erbjuder sina högkvalitativa cykelskor uteslutande sedan i Italien.
 • Awards: 2017 SIDI väljs av Gran Fondo Magazine "Best Brand" inom racing skor.
 • För Hobby & Professionell Sport: Ett stort antal elitidrottare bär Sidi skor och fritids cyklister lita på sin höga kvalitet.

SIDI SHOP AT KELLER SPORTS

Oavsett om du amatör cyklister, ambitiös Durchstarter eller professionell är: SIDI ger varje cyklist hög krävande cykelskor. I SIDI Store på Keller Sports kan du hitta de bästa modeller där det är väl ändå också för dig just där. Alla SIDI sidi artiklar i vår butik, oavsett om racing cykel eller all-wheel sko, tillverkade av de bästa materialen och hög finish. Det Politex material som används är inte bara miljövänlig, utan också riva och sträcka resistenta. Den extremt stabila kolfiberkomposit enda vittne till den enorma kvalitet SIDI artikeln. Naturligtvis också annan utveckling av italienarna som TECNO-3-systemet perfekt komfort för cykelskor.

stöds av alla de innovativa Verschlusstechiken där Velcro, spännen eller TECNO 3 används roterande förslutning för en perfekt passform. Alla dessa kan optimalt anpassas till när du kör på tryckpunkter så att den kan omsättas direkt i loppet. För att kunna använda alla dessa innovativa tekniker i vår SIDI Sale Till exempel i "geni" modeller för män och kvinnor. Men i fråga om design, italienarna vet, inte så lätt lite innan: Bara mest sålda "Alba", en riktig allround våra sidi erbjudanden, kommer med en stark karaktär layout och färg klassiker svartvita därför.

TOUR-DE-FRANCE CHAMPS FÖR CYKLISTER HOBBY FÖR ALLA

De bästa idrottare i världen kan inte ha fel. Flera av de absoluta elitcyklister lita på kvaliteten skor från Italien. Chris Froome, till exempel i hans fyra-tiden Tour de France-vinnaren, körde sin prestigefyllda segrar i Sidi skor. Men du måste vara en potentiell Tour de France-, Giro d'Italia- eller mountainbike XC mästare att bestämma dig för SIDI. Sidi erbjuder dig en elegant utformad utbud av produkter och erbjudanden med sina tekniskt hohgezüchteten skor perfekt symbios mellan ryttare och pedaler. Den bästa delen: Den inbyggda sko slitdelar lätt kan bytas ut. Oavsett vilken kvalitet sko SIDI Du har så beslutar, en sak är säker: Du bär ett lätt, stabil och andas skon och kan fokusera sig på det väsentliga. Den snabba rida på vägen.

SIDI PRODUCTS - UPPLEVA NÅGOT SPECIAL

SIDI skapar sina produkter mycket speciell, det vill säga en riktig cykel erfarenhet: I vägområdet är du alltid klokt med storsäljare modell Genius 7. Den vintergröna väntar med torka rent, miljövänligt producerade övre. Skon är övertygande addition med dess kolfiberförstärkt nylonsula och en bekväm justerbart spänne. För nybörjare SIDI har den perfekta följeslag i beredskap: Den tillgängliga Alba, för män och kvinnor, ger bästa möjliga grepp och levereras med en löstagbar plast klack i hälen, därför. Lika varandra tekniska detaljer i artiklarna i vår butik SIDI skiljer, är en sak alltid närvarande: högsta kvalitet utförande och den italienska passion som individ i varje sko SIDI smittade.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.