Bli Premium-medlem nu och spara 10 % på varje köp* Mer information

 • 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.
324

SIGNUM PRO: TENNIS STRÄNGAR FÖR MER FART OCH KONTROLL

Att hitta rätt tennis strängar, är inte en lätt uppgift. Så det finns en motsvarande tennis sträng med mycket individuella spelegenskaper för alla typer av spelare. Oavsett om acceleration, kontroll, bollkontroll, hållbarhet, snurra eller komfort - marknaden erbjuder en mängd olika tennis strängar, som är speciellt anpassade till de behov och önskemål av spelarna. Vem vill få ut mer av sitt spel mer, bör därför medveten om en viss produkt avgöra.

Tack vare välkända tillverkare som Signum Pro tennis strängar själva också ständigt utvecklats under de senaste decennierna. Idag gjord av polyester och andra syntetiska strängar kan vara i modern tennis till allt snabbare hastigheter och mer kraftfulla slag. En stor del av detta är det tyska premiummärket Signum Pro - för bland annat ATP Matteo Berrettini, Mikhail Youzhny och Sergiy Stakhovsky förtroende. Och naturligtvis, Keller Sports som din personliga Signum Pro återförsäljare.

SIGNUM PRO ÄR EN FÖREGÅNGARE I BRANSCHEN

För år företaget från den lilla staden Deggingen i Baden-Württemberg är en av världens ledande tillverkare av tennis strängar. Förutom tennis strängar - Signum Pro produkten par excellence - elden har strängarna maskiner, väskor, grepp och tennisbollar på området - allt "Made in Germany". Företagets grundare Bernd Grüttner anses vara en föregångare i branschen. Han lyckades som förste att ta sexkantiga profilerade strängar på marknaden. Från honom idén till axial-twisted, så kallade "Twisted" -Saiten kommer.

varumärket var känt, men utmärkte framför allt genom sin orange "Poly Plasma" -Saiten att under 2005 saitenforum.de både 2004 och 2006 om "sträng of the Year" i expert hemsida. erbjuds alla tennis strängar i pjäsen, kan spelaren välja i vår Signum Pro butik mellan standardrullar 120 eller 200 meter stränglängd. Lätt separeras från rullen, kan en sida i utbildning eller matchen svara direkt på sprickan och tennisracket att vara re-uppträdda.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: K.A.
 • Grundare: Bernd Grüttner
 • Huvudkontor: Deggingen
 • Antal Medarbetare: K.A.
 • Årliga Försäljning: K.A.
 • Webbplats: signum-pro.com
 • Sport: Tennis

3 GODE RÄSAR TILL SIGNUM PRO

 • Teknik: Den Signum Pro Tornado var de första monofilament strängen med en sexkantig profil.
 • Awards: Den Signum Pro Poly Plasma upprepade gånger röstade "sträng of the Year".
 • Egen Produktion: Alla produkter från Signum Pro bära ursprungsbeteckningen "Made in Germany".

DEN SIGNUM PRO SHOP PÅ KELLER SPORTS

Omslaget till en tennisracket redan med liten erfarenhet i den här sporten kan utföra. Typ och kvalitet av typen string har en stor inverkan på spelet beteende: Men alltid gäller. Alltför mjukt tyg har en ogynnsam effekt på överföringen av slaget ut på svår sträng dessa naturligt riva snabbare. Därför erbjuder vi olika premiumprodukter från Signum Pro online på Keller Sports, så att du kan hitta den perfekta och hållbara tennis sträng för ditt spel. En klassisk är den redan nämnda "Poly Plasma", som du hittar i vår Signum Pro Store.

Dessa strängar av orange polyester börja göra sin väg för några år sedan som en hemlighet och i dag är redan etablerat i den professionella sektorn. Det som skiljer strängen särskilt deras spänning. Så leiert Poly Plasma, en lång tid inte räcker till skillnad från många andra monofilament strängar, även efter. Sammantaget en absolut utmärkt val för tävlingsspelare, den största vikt kontroll och spänningsstabilitet. I vår Signum Pro Sale det är också ofta tillgängliga till ett attraktivt pris.

FÖR SPIN-FREAKS: SIGNUM PRO TORNADO

Ett verkligt alternativ för spin-freaks ger Signum Pro också med tromben. Dessa var de första monofilament co-polyester sträng med en hexagonal profil på marknaden. Genom en innovativ tillverkningsprocess, där sju kanter sträng vrids axiellt kan använda Signum Pro Tornado bollar snabbt accelereras och att placeras exakt. Den ovanliga twist, till följd av den fyrkantiga ytan av svarta strängar, ger kul tennis på högsta nivå samtidigt som spänd spelkomfort.

BYTAS MINST EN GÅNG OM ÅRET STRÄNGARNA

Förresten: För bestämning av tidpunkten för när man ska förnya senan oavsett bristningar, har följande tumregel visat: När du spelar tennis i veckan, så många gånger om året ska du ersätta strängen. Åtminstone som bör göras i år, men en gång eftersom strängen är föremål oberoende av all användning i den stressade tillståndet för en naturlig åldrandeprocessen.

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.