Bli Premium-medlem nu och spara 10 % på varje köp* Mer information

 • 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.
905

FRÅN NEDERLAG TILL FRAMGÅNG

Robert Greenberg var inte konstigare än han bestämde sig 1992 för att bryta ny mark och etablera Skechers: Hade amerikanerna redan lämnat sin prägel på sportartiklar tillverkaren L.A. Gear, som speciellt hade tillägnat atletiska produkter för damer. Efter det att företaget har haft en enorm tillväxt inom några år, kraschade bolaget plötsligt och Robert och hans son Michael, som också anställd där, visades dörren. Greenberg smitts i följande år att utforma själv och fastställa sina egna produkter på sportsko marknaden planen.

Här skulle vara stark känsla för vad tonåringar och unga på den tiden ville, kan inte vara bättre: Ett varumärke som modern, höft och producerar djärva skor. Hur nära Greenberg i framkant var, visade det sig mycket snart. Speciellt Skechers modellen "Chrome Dome", en sko med en solid, chunky sula för män och kvinnor, som påminner om den berömda Converse Chucks på grund av sin vita mössa, blev en perenn favorit. Den "Chrome Dome" haft blomstrade särskilt i grunge scenen stor popularitet, tidigt 1990-tal, och tack vare band som Nirvana och Pearl Jam.

SKECHERS - SPONSRADE FRÅN AMERIKA

Men Greenberg tänkte större. göra skor för rebellisk tonåring var verkligen charmig och stärkt kännedomen om företaget i scenen, men Skechers kvar i början, men mer av en nisch varumärke. Grundare Greenberg ville ta utöver sin livsstil och en prestationsutbudet på marknaden, som specialiserat sig på innovativa och särskilt bekväma promenadskor för hälsa och modemedvetna idrottare. Hans ambitiöst projekt: Den globala spelare Nike, Reebok och Adidas attack. En första utopiska vision som blivit verklighet. I USA är Skechers den tredje största sportskor tillverkare och har en portfölj med fler än 3.000 modeller för män, kvinnor och barn. Stor berömmelse bortom gränserna för Amerika fick också företaget främst på grund av sin spektakulära design. När du tänker på Skechers har de färgstarka, ibland freaky skor med den distinkta svarta "S" i åtanke automatiskt.

Kanske är det därför Skechers har attackerat Nike med en djärv och mycket ironiskt annons med sin senaste marknadsföringskampanj jätte sport. Med slogan "Just blåste det" Skechers vände halvsides annonser i Wall Street Journal och New York Times - och spelade med displayen på exploderade Nike sneaker av basketstjärnan Zion Williamson. Huvudämnet var en vit par sneakers, varvid den yttre ytan var helt slits öppen på den vänstra skon. "Skechers Vi kommer inte att delas på dig" Underneath var inskriptionen - vilket kan översättas som 'Vi kommer inte att skilja oss från dig' Reaktioner på webben med var annorlunda, många användare ser kampanjen med humor, kommenterat eller delat inlägget.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 1992
 • Grundare: Robert Greenberg
 • Huvudkontor: Manhattan Beach, Kalifornien
 • Antal Medarbetare: Mer Än 12.000
 • Årliga Försäljning: Mer än 4,5 miljarder euro
 • Webbplats: skechers.com
 • Sport: Löpning, Träning

3 GODE RÄSAR TILL SKECHERS

 • Awards: Flera Skechers namngavs av tidningen "Footwear Plus" Company of the Year.
 • Professionell Ingång: Meb Keflezighi - vinnare av Boston Marathon - litar Performance-systemet från Skechers.
 • Utformning: Skechers skor är kända för sin födelse i Förutom hög kvalitet snygg design.

SKECHERS AT KELLER SPORTS

Fötterna vill sofistikerad design och bästa möjliga kvalitet? Då Keller Sports har den perfekta Skechers för dig! Keller Sports erbjuder ett brett utbud av Skechers Performance skor. Vare sig du letar löparskor eller träningsskor på Keller Sports Du kommer säkert att hitta den. Till exempel använder Go linjen, som finns i många varianter och ovanliga färger, kommer alla köra en verklig upplevelse och du ens fånga på sträckan Kör.

SKECHERS - GER TILL VÄLGÖRENHET

Michael Greenberg, son till grundaren och nu VD för företaget, som bedriver den senaste tiden, flera gånger för välgörande ändamål. 2015 donerade företaget mer än 100.000 par skor till jordbävningsoffren i Nepal och köpet av modellen BOB ett visst belopp går automatiskt till behövande människor - eller djur: I åratal Greenberg stöder "Best Friends Animal Society" projektet, som hjälper hundar och katter att rädda dem från dödshjälp.

Använda Skechers till exempel inrättades i New York en adoption center för djur. Inte undra på stjärnorna som också och starlets vilja arbeta med Skechers och visa upp om och om igen i snygga sneakers av kalifornier. Dessa inkluderar inte bara Vanessa Hudgens och Camilla Cabello även sport jättar som tidigare NFL-quarter Tony Romo eller baseball legend David Ortiz.

GEH RUN! I DINA SKECHERS

Du letar efter kvalitet löparskor för din nästa omgång av runda eller träningsskor för din nästa resa till gymmet. Då är du på Skechers till rätt ställe: De många modeller av Gowalk- och Gorun serien imponerar med sin andas "Luftkylda Memory Foam" enda insatsen och dess fina Skech svetsat Mech. Dessutom är knäna väl skyddade av den innovativa stötdämpning löparskor.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.