Bli Premium-medlem nu och spara 10 % på varje köp* Mer information

 • 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.
2348

ALLA TVIVEL DEFIANCE - HJÄLMAR OCH SKIDGLASÖGON SLOKKER

Det började som en revolution i miniatyr. Fokus var bara på vintersport på solglasögon på norra Italien och dess skidorter. Medvetet höll Slokker sin första kollektion 1995 små för att därefter utveckla steg för steg, sin egen utveckling, särskilt främja vintersport glasögon. Detta följdes av färgade dubbla rutor, sedan 1999 i samarbete med en tillverkare av Varese skidglasögon och med den revolutionen. Plötsligt var glasögonen inte längre bara tonade plötsligt raffinerade polarisering och utsikten genom glasögon.

Den nya tekniken gav Slokker inträde i det kollektiva medvetandet - och utökat elden. Först när det gäller portfölj, sedan geografiskt. Vid första hjälmen vägen följt av Österrike. Katapult plats. Under de närmaste åren följde Innovation på innovation. Speciellt Slokker utökat sin skidhjälm 2009 av visir. Tvivel följde steg, men tystnade snabbt. Idén fungerade och fläktade en intern innovation race. Parallellt tog glasögon och -Helm ökande utveckling och Slokker final exit ur de små.

SLOKKER PRODUKTER: DUETT AV ITALIENSK DESIGN OCH TEKNIK

Italiensk design som en optisk finjustering för högteknologiska material. För denna duett Slokker artiklar produceras för cirka 25 år. Samtidigt levererar elden bredvid hjälmar, skidor och solglasögon och hattar, solkräm och tillbehör. Viktigt: ny teknik. Så avfyra sina tydliga hjul utvecklats från polykarbonat, vilket säkerställer även på natten den bästa utsikten.

Double Lens i sin tur har ett ventilationssystem som förhindrar imma medan Slokker produkter med Glacier centrerad linser är både okrossbart och absorberar UV-strålar helt. Så du har på berget, på sluttningarna som på turnén när som helst den bästa utsikten. Allt till förmån för idén om enighet. På grund av samspelet mellan glasögon och hjälm Du måste du efter att ha besökt Slokker handlarna inte behöver tänka. Du har opt för en hjälm med visir, visuella och huvudskydd bildar en optimal samverkande enhet.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 1995
 • Grundare: -
 • Huvudkontor: Bolzano, Italien
 • Antal Medarbetare: K.A.
 • Årliga Försäljning: K.A.
 • Webbplats: slokker.it/de
 • Sport: Vintersport

3 GODE RÄSAR TILL SLOKKER

 • Teknik: De photchromatischen linser från Slokker justeras automatiskt till förändrade ljusförhållanden.
 • Utformning: Slokkers symbios mellan hjälm och visir är nästan unik i skidåkning.
 • Livslängd: Slokker linser är gjorda av polykarbonat är därför särskilt robust och reptålig.

SLOKKER STORE PÅ KELLER SPORTS

Din stor fördel när Slokker Sale: varumärket erbjuder så många linser idéer att du alltid får den rätta grunden för en tydlig bild. Till exempel, de Polar4 lösningar består av brand av 4-skiktsfilter. Detta i sin tur bidrar till att filtrera diffust ljus och ökar kontrasten. Är du regelbundet i öppen landsväg, det finns också repskydd glas.

De är okrossbara och reptåliga, dimma upp från inte och har vatten. På Keller Sports Du får alla dessa premiumprodukter av Slokker nätet. I vår Slokker Store hittar du innovativa lösningar rodret för italienska märket inklusive visir och olika linsteknik. Både kvinnor och män.

TYDLIG VISION OCH INTENSIV BLICK PÅ VINTERN OCH PÅ VÄGEN

På berget. På cykeln. Slokker är i färd säkerställer den bästa utsikten och intensiv skydd. Rakt på skidor eller snowboard du dra nytta av de smarta lösningar av italienska märket. Hjälmen system skyddar dig i händelse av ett fall, medan specialhjul ser till att du alltid har spåret, spåret framför dig skarpt öga. Så du undvika hinder skickligt och hjälper till att eliminera att Slokker hjälm sina färdigheter på prov måste ge.

SLOKKER ARTIKEL: LINSER SOM ANPASSAR SIG TILL LJUSFÖRHÅLLANDEN

Slokker produkter är baserade på två unika egenskaper. Här visir som just införlivas i hjälmar av branden. Där sina linser. Speciellt fotokromatiska modellerna njuta av en speciell roll. Eftersom du anpassa sig till ljusförhållandena och UV-strålar. När det blir ljusare, skymmas disken. Återgår ljusintensiteten är skivan mot det tydligare. Så varje gång du har en klar bild. Speciellt Slokker linser är tillverkade av polykarbonat och är både robust och okänslig för misting eller vatten.

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.