• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

SOREL SKOR - ARBETA VID PROVNINGEN SKOR

Kanske vi alla sträva. Och hur perfekt som faktiskt låter. Att vi inte bara arbeta. Hemma, på jobbet, inom idrotten. Men vi tror att det förkroppsligar också en viss stil: inte högt och obehagligt, men avslappnad och självsäker. Det är just den strategi Sorel. Funktionalitet och stil, tror Sorel är inget som behöver uteslutas. För dem, även något som orsakade varandra. Det är credo av Sorel sedan starten. Sedan 1962 fyller det företag med livet. Resultatet är Sorel i Kanada, de första skorna görs för skogsarbetare.

Starka män som ville skydda sina fötter på våt kalla dagar på hösten och i isande kylan i de kanadensiska vintermånaderna. Var finns en sko hårdare anspråk? De Sorel stövlar höll tack vare perfekt hantverk. Medan skogshuggare fick en sko som lika förtrollad förutom sin funktion genom stil. Den Sorel har banat väg för senare. Ut ur skogen, in i staden.

SOREL: SNYGG OCH FUNKTIONELL

Sorel har inte glömt sitt ursprung. Redan i dag, hennes skor är extremt väderbeständig, robust och optimalt bearbetas. I den klassiska modellerna är sömmarna svetsade tiden. Genom läder inte en droppe vatten tränger in. Riktiga klassiker, tidlös och elegant, berika din garderob. Men Sorel bor inte av det förflutna. Varumärket kommer med tiden. Blandningen av dagens samling är unik. De grova spets-up stövlar. Den djärva designen. Den eleganta båt. Vare Instagram eller journal: Experterna är överens om att du står med skor av Sorel på höger sida.

Sorel skor imponerar med sin potential. Du kan titta på dem i förbigående i staden. Och precis som du är skyddad när du är i naturen under de mest ogynnsamma förhållanden på vägen. Anledningen är att många av modellerna har en filt mellansula. Det isolerar kylan och hålla fötterna varma och torra. Och yttersulan: Den består av vulkaniserat gummi. Med den kan du inte Slither ut. Med båda fötterna på jorden. Funktionell och med stil.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 1962
 • Grundare: Arthur Ratz Kaufmann
 • Huvudkontor: Portland, Oregon (USA)
 • Antal Medarbetare: K.A.
 • Årliga Försäljning: 228,8 miljoner dollar
 • Webbplats: sorelfootwear.de
 • Sport: Outdoor

3 GODE RÄSAR TILL SOREL

 • Bevarande: Sorel är en del av de normer för Manufacturing Practices. Det fäster stor vikt vid hållbar produktion.
 • Awards: 2018 Sorel Kinetic Sneak vann Shape Sneaker Award i kategorin Bästa Walking skor.
 • Livslängd: Sorel använder bara de bästa materialen för sina skor - lång livslängd blir en standard.

SOREL ERBJUDER I KELLER SPORTS

KELLER SPORTS ger det bästa urvalet av vinterskor och stövlar från Sorel. Till exempel är Caribou Women vintern sko. Han har kopierats många gånger, var han aldrig nått. Det är vattentäta kult stövlar från Sorel. Slutna sömmar, avtagbara termo plus inomhus stövlar tillverkade av filt - det håller dig varm och torr i mitt i vintern. Samma överlägsna kvalitetsegenskaper gäller för 1964 Pac Nylon för män. Men de andra premium vinterkängor, erbjuder vi på Keller Sports i Sorel Sale måste gömma sig bakom något eller någon. Och absolut inte för avsikt dåligt väder ångest.

SOREL SKOR: OROA DIG INTE DIRTY ATT VARA

Sorel skriver om sig själv: "Våra skor är för dem som inte är rädda för att deras skor finns också tillfällen smutsig." Skorna med alla väder garanti, isbjörnen logo show under de svåraste förhållanden, som faktiskt sätter allt under sin eleganta hölje. De robusta material och perfekt finish betalar nämligen om och helt ut - äventyrare och utomhus vänner att tacka dem. Men Sorel stövlar är också tänkt på de för den nya generationen som inte är rädd för att göra sin egen väg att gå. att vara kreativ, att skapa något ur ingenting. "Ingen behöver vara känd Var dig själv och du kommer att bli bra." - säger Sorel.

SOREL SOCIALA ANSVAR: THE HERPROJECT

Men företaget tror inte bara på kraften i den enskilde utan också för att i gemenskapen. dess betydelse och ansvar för att komma till ett globalt framgångsrikt företag. Så Sorel engagerade just i de samhällen där produktionspartners är verksamma. Här Sorel får hjälp att ställa HERproject sedan 2009. Ett långsiktigt projekt för välfärd för arbetarna i leverantörsföretag. Det syftar i livet för kvinnor genom program arbetsplats med tillgång till hälsoupplysning och positiv förändring.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.