• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

STATE OF ELEVENATE: PÅVERKAT WIND

När vinden blåser ibland så stark att även mätare ger upp andan. När han värms av Golfströmmen ger fuktig havsluften. Men är så branta nedfarter om inte miles lång att pauser inte ens hitta sin väg in i debatten, då lite går om matchande skidkläder. Detta är den slutsats Sara Rönngren och hennes make Jimmy Odén inte alltför länge sedan. Under flera år hade de i de schweiziska alperna och Klippiga bergen långt från sitt hemland levde, hade deltagit i World och EM i friåkning och ski cross (Sara) och utförs som en auktoriserad bergsguide människor genom bergen (Jimmy).

De två kände elementen - och de utmaningar de utgör skidkläder i allmänhet. Så Sara och Jimmy beslöt med sin återkomst till svenska Åre 2010 att starta eget Skibekleidungsbrand: en brand utan kompromisser. A Brand, som överensstämmer med kläder både vad gäller passform, som det högsta även i funktion, stil livslängd och påståenden. Med mindre till State of Elevenate inte är uppfyllda. Särskilt som de villkor tjäna som en måttstock är runda, där vindbyar nådde hastigheter på redan 48 meter per sekund. Med dessa ytterligheter i åtanke Sara Rönngren utformade sig och därmed lägga grunden för State of Elevenate produkter och skapar ergonomisk och unik Skiapparel.

STATE OF ELEVENATE - KVALITET NÄR DET GÄLLER PRESTANDA OCH MILJÖ

Det handlar om attityd. Sara Rönngren och Jimmy Odén känner bergen och deras behov inte bara bra, de sätter dem i hjärtat av sin passion. De vill använda sin av aktieposter State of Elevenate. Material av hög kvalitet form som utgångspunkt. Hållbar bör också vara State of Elevenate produkter. För att säkerställa att branden kommer att testa sina skapelser precis utanför dörren: I bergen runt är där utrustningen mer motståndskraft bevisar behov som den ena eller andra blåsinstrument. Nu kärlek till naturen fungerar inte utan skyddas endast delvis upp.

bidrar också till den höga kvaliteten på utrustningen i det svenska märket. Ju längre du bär din jacka, byxor, skjorta eller t-shirt, desto längre tjänar sitt tjänsten, desto mindre måste du återKonkurrens handlare vägen till State of Elevenate. Detta är branden särskilt viktigt - även om när det är möjligt, är återvunnet material används.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 2010
 • Grundare: Sara Rönngren, Jimmy Odden
 • Huvudkontor: Åre, Norge
 • Antal Medarbetare: Ca 10
 • Årliga Försäljning: cirka 1,8 miljoner euro (2017)
 • Webbplats: elevenate.com
 • Sport: Vintersport

3 GODE RÄSAR TILL STATE OF ELEVENATE

 • Livslängd: State of Elevenate artiklar är utformade för att hålla dem så länge som möjligt.
 • Egen Produktion: För att möta sin standard, utvecklade State of Elevenate sina egna skal material EPS.
 • Bevarande: När det är möjligt bluesign® använda återvunnet State of Elevenate certifierade material.

HÖG KVALITET SKIAPPAREL I STATE OF ELEVENATE FÖRRÅD AV KELLER SPORTS

Sedan 2019 State of Elevenate går sin egen väg. Bokstavligen. Eftersom i stället för att förlita sig på leverantörer, utvecklas och varumärket är nu producerar sitt eget skal material. EPS stater och har bara en uppgift: Elevenates prestanda standard (EPS) för att uppfylla. Därför, materialet inte bara 60 procent återvunnet material och har en bio-baserade membran. Samtidigt EPS har de bästa egenskaperna i form av andningsförmåga och vattentätt.

Exakt behövs eld för deras Skiapparel kommersiellt - och State of Elevenate nätet du får på Keller Sports där du får heller inte ge dig nöjd med funktionella jackor och byxor av det svenska märket. Eftersom State of Elevenate också ägnar sig åt livet av berget och därmed också ger avslappnade skjortor, t-shirts, fleecejackor och mössor. Allt detta samt dunjackor och funktionella underkläder tror ni också i State of Elevenate Store från Keller Sports.

STATE OF ELEVENATE PRODUKTER - GJORD FÖR DINA RESOR TILL FJÄLLEN

I State of Elevenate Sale hittar du både den normala ski dag och rätt för skidtur utrustning. Grundarna Sara Rönngren och Jimmy Odén vet bäst vad som är viktigt i bergen, och förmedla sina erfarenheter i kläder form direkt till dig. Således skidtur jackor kommer eld till exempel, utan ytterligare isolering på baksidan. Där bär ryggsäck och skydd, vilket i sin tur ger värme själv. Tilläggsisolering skulle gynna bara värme ackumulering. Så State of Elevenate. Av erfarenhet. Bara du gör dig med produkter av märket fördel när du ställer ut mot bergen.

NATUREN I BLODET OCH MED TANKE

Miljömedvetenheten spelar inte bara en roll i State of Elevenate när det gäller att utveckla högkvalitativa material. Redan i produktionskedjan, flyter det med ett. Således branden fungerar även tillsammans med asiatiska med europeiska företag tillsammans och söker aktivt sätt att transporteras så miljövänliga som möjligt State of Elevenate produkter. Förutom användning när det är möjligt återvinnas, bluesign® certifierade material uppmärksammar alltid på högsta kvalitet och upprätthålla miljöskyddet i design och skapande process som helst med ett ögonkast.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.