Bli Premium-medlem nu och spara 10 % på varje köp* Mer information

 • 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.
907

SUPER.NATURAL: PERFEKT BALANS MELLAN NATUR OCH TEKNIK

Tre bergsklättrare hade under 2012 en vision: att kombinera fördelarna med båda materialen merinoull och polyester för en perfekt funktionsmaterial och ta fram innovativa utomhusprodukter på marknaden. Födelsen av det schweiziska företaget Super.Natural, som är baserat i Rotkreuz i kantonen tåg. Inom en kort tid lyckades han den unga varumärket för att göra ett namn och utvisa de Super.Natural produkter i hela Europa.

Eftersom hon har lyckats hitta den bästa möjliga balans mellan natur och teknik. Särskilt i Tyskland, Super.Natural sedan dess varit mycket populära. avdelningproduktledning, marknadsföring, logistik och kundservice är därför nu i den bayerska huvudstaden München.

SUPER.NATURAL PRODUKTER: MERINO GJORT BÄTTRE

Merino får är för många århundraden den viktigaste gården djur alls. Redan under högmedeltiden, kom fåren till Spanien, där de fick stor betydelse ur ett ekonomiskt perspektiv. Orsaken: Merino får och att överleva i ett läge både vid extremt låga temperaturer på hög värme - Merino fåren att temperaturskillnader på upp till 40 grader lätt kompensera. Den främsta orsaken till detta motstånd är ullen av djur: merinoull sval i värmen och håller på kalla vinterdagar varm.

Dessutom har ullen en antibakteriell effekt, vilket sålunda förhindrar bildandet av lukter och smekningar huden, utan besväret med att repa. Just av dessa skäl Super.Natural har valt för användningen av detta material i kombination med syntetiska fibrer. Under hashtag Merino Made Better schweiziska sin innovativa och mycket funktionell merino mix som främst kännetecknas av enastående komfort marknaden.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 2012
 • Grundare: En grupp ledd av nuvarande VD Thommy Stumpp
 • Huvudkontor: Rotkreutz, Schweiz
 • Antal Medarbetare: K.A.
 • Årliga Försäljning: K.A.
 • Webbplats: sn-supernatural.com
 • Sport: Outdoor, Träning

3 GODE RÄSAR TILL SUPER.NATURAL

 • Teknik: Super.Natural förlitar sig på den banbrytande kombinationen av merinoull och syntetfiber.
 • Livslängd: På grund av de material Super.Natural produkter är mycket hållbara och långvariga.
 • Bevarande: Super.Natural är Bluesign partners och produceras på ett hållbart och resurseffektivt.

SUPER.NATURAL STORE PÅ KELLER SPORTS

Du letar efter hög kvalitet funktionella kläder för sport och fritidsaktiviteter? Då bör du åtmin Keller Sports definitivt besöka i Super.Natural Store. Här hittar du till exempel damerna fungerar Short "pace" av Super.Natural nätet. Det ger dig rörelsefrihet och säger besvärligt fukt till kampen. Även "Strata ¾" Slang modell för damer, vi har, naturligtvis, som Super.Natural återförsäljare som erbjuds.

Den imponerar med enorm komfort. De platta sömmarna förhindrar obekväma friktion på huden och ledighet träningspass eller vandringstur till en stressfri upplevelse. När det gäller skjortor vet Super.Natural objekt att behaga: För gym, fritid och vardag på kontoret är den eleganta takt Cap Sleeve Tee Kvinnors perfekt. Den bästa delen: Alla produkter är att ha i Super.Natural Sale ofta särskilt attraktiva priser.

SUPER.NATURAL ARTIKEL: DJURSKYDD FÖRST!

Har du någonsin hört uttrycket "mulesing"? Det är en mycket tvivelaktig process som huvudsakligen används för merinofår i Australien. Medan får skärs ut i rynkorna bakben hud, förhindra att angrepp av fluglarver. Super.Natural har skrivit på flaggorna, att inte stödja den här typen djurplågeri. Därför har företaget använt vid tillverkningen av våra produkter för ull från Nordafrika, där det lämnas ut mulesing.

LUKT RESISTENTA, SNABBTORKANDE OCH RESISTENT

Super.Natural produkter inte bara imponerar med sin modernt utseende, men är dessutom särskilt robust och motståndskraftig. Det system som utvecklats av det schweiziska högteknologiska materialet liknar en rivhållfast Kletterseil: inuti fibern, ger en polyesterkärna tillräcklig stabilitet, medan den mjuka Merinoull garanterar maximal komfort. Men inte bara det - det speciella materialet kan vara din arbetskläder torkar snabbt, obehagliga lukter och håller ut garanterar att kläderna i tvätt inte krympa.

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.