Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

TRIPLE2 - FORM OCH FUNKTION, SOM FÖRENAS AV ETT SPÅR

Leden. Höjden. Den slitna skjorta att avbryta. Det övergripande konceptet var när Matthias Dreuw och några vänner före 1994 handlade om att lära känna sin nya favorit spår. Några lokalbefolkningen de hade dragit uppmärksamhet till en alpin äng nära Gardasjön, slingrar mjuk mark i slutet genom en liten skog. Försökte. Älskade. Trail nummer 222 hade hittat nya anhängare - samtidigt identifierat en liten negativ detalj. För när det gäller att utrusta formen Matthias Dreuw och kollegor funktionen följde inte oundvikligt. Båda ansluter gränsar för cyklister i 1994 nästan omöjligt.

Som en lösning, det återstod bara initiativ och tålamod. För vissa är det fortfarande tog fram Matthias Dreuw presenteras tillsammans med sina vänner sin egen personliga hyllning till naturen, cykel och hans nya favorit spår. 2010 var det dags. Style träffade funktion och därmed cykla världen var unik utrustning. Med ett tydligt budskap. Eftersom den nya branden sträckte sig båge direkt till år 1994, till Gardasjön. Triple2. Tre gånger den andra leden nummer 222. Utseendet på den plats där allt började, som serveras från och med nu som en ramp för ny ...

TRIPLE2 PRODUKTER: HÅLLBARA. FAIR.

Triple2 produkter påverkas å ena sidan från staden. För urban stil shorts, skjortor och toppar av branden är nämligen som får plats på leden och i naturen - den andra, avgörande pelare för Triple2 försäljning. När allt kommer omkring, som vill njuta av naturen, bör också användas för dem. Så Triple2 ser saker och agerar därefter. Branden använder hållbara återvunnet material till förnybara råvaror från Europa och håller raderna kort. Därför tar produktionen sker i den gamla kontinenten Triple2 artiklar.

I München, är logistiken samordnas i Italien färgade, i Kroatien. Avgörande är bredvid hållbar tillverkning rättvis behandling av alla anställda. Dessutom, naturligtvis, den bästa kvalitet och bästa möjliga funktion. Hans distinkta mönster skräddare Triple2 endast de finaste, vad materialet Bazaar har att erbjuda, se till att stil och funktion slutligen möts på spåret.

I EN ÖVERSIKT

  • Grundad: 2010

  • Grundare: Matthias Dreuw

  • Huvudkontor: München, Tyskland

  • Antal Medarbetare: Omkring 10

  • Årliga Försäljning: K.A.

  • Webbplats: triple2.de

  • Sport: Cykel

3 GODE RÄSAR TILL TRIPLE2

  • Rättvisa: För att garantera rättvisa arbetsvillkor gjorde Triple2 helt i Europa.

  • Bevarande: Triple2 användningsområden återvunna material som återvinns för sina fiskenät nylon filament.

  • Utformning: Triple2 produkter är utformade för att fungera både på cykeln och i staden.

MILJÖVÄNLIGA CYKEL STILAR I TRIPLE2 FÖRRÅD AV KELLER SPORTS

Merino är inte bara naturligt, även material torkar snabbt och förhindrar lukter. Optimal för resan upp spåret. Därför Triple2 tillverkar sin Apparel delvis helt av Merino material och dekorerade sina skjortor till praktiska fickor för din smartphone, mesh skär och blixtlås. Cykel shorts är tillverkade av eld igen ibland i Schoeller denim, vilket innebär för dig, i sin tur, ökad elasticitet och tack ecorepel® skydd mot vatten och smuts, inklusive intensiv tanke på miljön.

Bland stadens lämplig utformning av shorts, erbjuder vi även som återförsäljare Triple2 praktiska fickor och reflekterande element som gör att du på cykeln, även i skymning eller mörker synlig. PONTETORTO Tecnowool, Polygiene och Sympatex behandlas också Triple2 i hans stil. Allt detta, Triple2 produkter online, du hittar på Keller Sports. I vår butik väljer du Triple2 där cykeln skjortan för kortare eller längre byxor; kanske matchande topp och funktionella underkläder, varma jackor och tröjor; naturligtvis, för både kvinnor och män.

TRIPLE2 PRODUKTER: PREMIUMPRODUKTER GENOM ERFARENHET

Avsikten är tydlig. I naturen, upp till leden. Triple2 poster behålla sin miljömedvetenhet i ögonen och stödja dig bäst på dina resor till höjden, för utförsåkning eller på längre turné. Att grundaren av branden själv bara satt på cykeln och först därefter använda sin erfarenhet av att skräddarsy attack uppmärksammade du vid varje tur. Således en kort bit från utvecklingen av leden. Enligt direkt Triple2 produkter är skräddarsydda för din cykel behov.

BIKE KLÄDER FRÅN HAMPA OCH ÅTERVUNNA FISKENÄT

Återvunnet och miljövänliga material spelar en avgörande roll. För varje artikel som finner sin väg in i vår Triple2 shop. Därför är elden aktivt letar efter möjligheter själva samvetsgrant hantera resurser och så kom med hampa. Råmaterialet växer snabbt, är idealisk för beklädnadsartiklar och tjänar således som grunden för olika Triple2 produkter. För lätt och elastisk, men ändå starkt material, elden använder också en nylontråd från återvunna fiskenät.