• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

UNDER ARMOUR: THE CELLAR I VÄRLDEN

I början drömmen var: drömmen om att äga ett företag. Kevin Plank gick till sin studien konstateras genom Europa när han äntligen ville förverkliga sin vision. Kevin hade spelat college fotboll och var missnöjda med kläder hans team. Den ständiga svettning i kraftig bomullsjersey han hade tröttnat på långsamt. Något nytt behövdes. Funktionella skjortor tillverkade av lätt, material som andas - syntetiska stretchfibrer. Även om hans vistelse i Europa skulle faktiskt 60 dagar bör omfatta, tog Kevin genom halva tiden hans tillhörigheter och gick på väg tillbaka till sitt hem, där han arbetade i Washington DC, i källaren på sin mormor i 1996 sport varumärke Under Armour (UA) stämplat från marken.

Med en initial investering på 17.000 euro, som han hade sparat som blomma leverantör under sina studier. "Jag hade ingen riktiga namn för det, jag inte har en logotyp, men jag hade ett tydligt koncept Hittills idrottare en kortärmad T-shirt på sommaren och en långärmad vinter - .. Alltid Cotton Jag har själv gjort en hel del sport ( amerikansk fotboll) och alltid irriterade mig om dåliga komforten i bomullsskjortor. jag var 22 år gammal och trodde att idrottsvärlden behöver bättre tees. idén att se sina kläder som utrustning, var från den andra varumärken ignoreras. " erinrar Plank. "Som i alla idrottstävlingar beror segern ofta med en bråkdel av en sekund. Om du kan få en liten fördel av en funktionell skjorta, så gör du det. Vi började med en T-shirt och nu har vi ett komplett sortiment av produkter i enlighet vårt motto: "Vi gör alla idrottare bättre."

Hur säker är självmedveten grundare var sin sak, är en anekdot: Varje jul skrev Kevin grundare av de största amerikanska sportartiklar tillverkare Nike, Phil Knight, ett kort med orden: "Kära Mr Knight, du vet inte oss, men du kommer en dag höra från oss. " Han hade rätt. Enligt legenden Phil Knight får i dag ett sådant kort skickas, även om han har nu förmodligen hört från Under Armour.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 1948
 • Grundare: Kevin Plank
 • Huvudkontor: Baltimore (Maryland), USA
 • Antal Medarbetare: Mer Än 15 Tusen
 • Årliga Försäljning: mer än fyra Mill. EUR
 • Webbplats: underarmour.de
 • Sport: Träning, Löpning

3 GODE RÄSAR TILL UNDER ARMOUR

 • Teknik: Under Armour använder högkvalitativa syntetiska fibrer för att hålla torra till kläder.
 • Utformning: Flashy, färgglada mönster göra ett uttalande och skapa ett värde hög igenkänning.
 • För Hobby & Professionell Sport: Oavsett din träningsnivå - Under Armour erbjuder rätt produkt för varje belastningsintensitet.

UNDER ARMOUR ERBJUDANDEN FÖR BÄTTRE IDROTTSMÄN

Att Plank vann med sitt företag på nolltid relevans, är skyldig han särskilt en film. "Any Given Sunday", som berättar historien om en sjuklig fotbollslag, sprang 1999 i USA - och visade de tävlande i underkläder med minnesvärda logo: UA. Hade Plank ursprungligen specialiserat sig på under shirts He-Man försäljning A körd än av USA för att föra dem till mannen som Under Armour erbjuder nu ett brett utbud av sport proffs och amatöridrottare runt om i världen i sin regelbunden motion tillsammans.

Under mottot "Vi gör alla idrottare bättre" utrustar UA motionärer, löpare och tennisspelare med funktionella produkter. Inte undra på att inte bara amatöridrottare, men även i världsklass idrottare på UA: Wimbledon-mästaren Andy Murray löften exempel även de produkter såsom basket superstjärna Stephen Curry. Top model Gisele Bundchen har haft själv fotograferat i UA, skådespelare Dwayne "The Rock" Johnson gjorde i mitten av 2018 med sin kampanj "kommer hittar ett sätt" sensation. Många idrottare som antingen kommer från svåra krigszoner eller fysiskt nedsatt, deltog i arbetade serien.

UTBILDNING I SVETT I ANSIKTET

Du är en idrottsman, från passion och ser rätt kläder för din passion? Då du är på UA exakt rätt ställe. Med sko modeller som Under Armour hastighet du har en perfekt passform för din träning i gymmet. På grund av modern material som du berätta irriterande svett kampen. Gym, asfalt, skog - Vart ditt hem är sportig - Under Armour kommer inte att svika dig. Skjortor hålla dig i tränings sval och torr. Skin-tight, utan att begränsa dig i din rörelsefrihet.

De lätta skor kudde dina steg, ger ventilation och ge dig bästa möjliga stabilitet. Naturligtvis är det breda sortimentet Under Armour också ger ledig tid, om du vill koppla av från hård träning, en casual look. Med en blandning av sportig och elegant, gör du också titta ner på gatan väl UA. Hitta din perfekta outfiten Under Armour nätet i Keller Sports butik!

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.