• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

UVEX - A FRANKISCHE SUCCESS STORY

Prestanda, effektivitet, noggrannhet, säkerhet - vare sig på arbetsplatsen eller inom idrotten. I över 90 år UVEX utvecklar innovativa teknik i detta sammanhang. Dessa är utformade för att skydda människor i första hand, men också förbättra idrottare vid extra förtroende. Samtidigt UVEX har utvecklats till en världsledande expert inom området skydd och erbjuder också en allt större sortiment av produkter för idrottare på.

Hörnstenen i denna frankframgångshistoria lades under året 1926:e Philipp Winter på tiden grundade "Optical Industry Institute Philipp M. Winter" och började med glasögon gör alla typer. Men finalen ägde rum döpa varumärket UVEX och ökat fokus på idrottssektorn endast genom vinter son Rainer. Han tog över företaget 1962 och varumärken från kvalitets funktion för solglasögon "ultraviolett utesluten" utvecklats.

SKYDDA MÄNNISKOR - MÄNNISKOR SKYDDA

Samtidigt är familjen styrs i tredje generationen och kombinerar tre företag internationella under samma tak: den UVEX säkerhets gruppen, UVEX Sports Group (Uvex sport och alpina) och Filtral gruppen (Filtral och Primetta). Förutom tekniskt avancerade skid- och cykelhjälmar, skidglasögon Snygg, kallas neudeutsch Goggles och andra sportglasögon för perfekt syn medan cykling eller ens i en stadsmiljö fortsätter UVEX ägnas också arbetarskydd.

Personlig skyddsutrustning för jobbet - från hjälmen till skyddssko - vilket gör 60 procent av de totala intäkterna även lejonparten av Fürth. Divisionerna Uvex sport och UVEX säkerhet kompletterar varandra perfekt när det gäller produktutveckling. flöde från båda områdena insikter alla företagets produkter frank en. Sport glasögon på skidglasögon, av cykelhjälmar till skidhjälmar - med UVEX du kör också därför säkrare.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 1926
 • Grundare: Philipp M. Winter
 • Huvudkontor: Fürth
 • Antal Medarbetare: 2700
 • Årliga Försäljning: cirka 400 miljoner euro
 • Webbplats: uvex-sports.com
 • Sport: Vintersport, Cykel

3 GODE RÄSAR TILL UVEX

 • Teknik: Utveckla sina egna säkerhetsstandarder lade grunden för framgång UVEX.
 • Professionell Ingång: UVEX uppgraderad otaliga yrkesverksamma med utrustning och använder sin expertis för ytterligare innovation.
 • Rättvisa: UVEX huvudsakligen i Tyskland - cirka 70 procent av medarbetarna är anställda här.

FRAMTIDEN I SIKTE

På Keller Sports, vi inte bara se till att du, oavsett om sommar eller vinter, oavsett inomhus eller utomhus kan öva din favoritsport elegant som möjligt. Vi gör också allt för din säkerhet! Därför säkerhetsrelaterade produkter UVEX i vår butik ett måste. hjälmar för sportglasögon med urban stil faktor på glasögon och till cykelhjälmar, där UVEX redan marknadsledande i Tyskland. Vi har alla UVEX i vår butik, vilket ökar din säkerhet utan att kompromissa med din komfort.

UVEX PRODUCTS I KELLER SPORTS

Under årtionden UVEX utökat sin produktportfölj ständigt och gjorde det om och om igen med banbrytande innovationer för uppmärksamhet. Var det Octo-system för perfekt passform skidhjälm eller UVEX Variotronic teknik där sportglasögon, tack vare LCD-tekniken kommer att ändras till en knapp, färgton. UVEX är alltid aktuell. För skidåkare glasögon, har företaget nu också specialiserat sig på skidhjälmar med visir, vilket sätter en ny trend. Inte bara Visirscheibe att tack vare UVEX automatiskt variomatic® beläggning ljusförhållanden justerar här UVEX unik kombination ett elegant utseende med mycket funktionella egenskaper och en anatomisk passform.

BETTER VISION OCH WIN

Felix Neureuther, Geisenberger, Dominik Paris, Eric Frenzel och Vicky Rebenburg är bara några av de bästa idrottare kallas UVEX utrusta sina titel jakter. Dessutom är sådana framgångsrika proffs men också involverade i produktutvecklingen. För att testa UVEX produkter i gränsområdet och förbättra den i samband med företagets ingenjörer. Klart att UVEX produceras för vissa sporter som pulka särskilda beredningar, som inte lämpar sig för massorna. Endast namnen på dem och det stora antalet idrottare men att Uvex produkter bekant, talar för sig själv. Så undersökningar och den traditionella varumärket fungerar nu på alla nivåer, så att amatöridrottare på vägen och backarna är utrustade enligt högsta säkerhetsstandarder.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.