• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

WAHOO PRODUKTER: TOPPRESTA MÖTE PÅ INNOVATIV TEKNIK

Under flera år "bärbara elektronik", det unga företaget Wahoo utvecklats som pulsmätare samt särskild GPS cykeldatorer, cykelsensorer och inomhus cykel träningsredskap. Grundare Chip Hawkins hade ett företag i åtanke, som arbetar i skärningspunkten mellan sport och teknik. Och han var så framgångsrik: Wahoo produkter säljs nu i över 50 länder världen över. Antalet anställda har mer än fördubblats på några år. 2018 den berömda amerikanska investeraren Norwest Equity Partners (NEP) anslöt sig Wahoo, align ännu mer globalt till företaget. "Framgången för varumärket är fortfarande i början", säger NEP manager Mark Thom.

BY WAHOO TICKR NUVARANDE PRESTANDA REKORDNIVÅ

Den grundläggande idén med Wahoo är lika enkel och genial: Alla företagets produkter från Atlanta kan ske via Bluetooth och ANT + dual-band teknik med smartphone för idrottaren utvärdera connect och sedan genom olika program. Varje enskild enhet kan i detta fall på ett övergripande, tvärbunden utbildningsmiljö för både hängivna sportentusiaster, samt integreras för professionella idrottare. Wahoo lägger särskild tonvikt på en tydlig och intuitiv användning. Med pulsmätaren tickr idrottare kan till exempel enkelt och exakt fånga deras rörelser och deras intensitet.

Den nuvarande prestanda är alltid avbildas av och kan lätt ge med andra smartphones, såsom anordningen enligt tränare överföring. Förutom de färdiga träningskilometer, den insamlade informationen inkluderar puls och kaloriförbrukning i olika stressituationer. Data från Wahoo produkter hamnar i nästan alla populära fitness program, inklusive Nike Löpning, Runkeeper, Strava och MapMyFitness utvärdera. Dessutom kan användarna också ansluta sin Apple Watch direkt för att upptäcka hjärtfrekvensen, till exempel via Apples App träning.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 2010
 • Grundare: chip Hawkins
 • Huvudkontor: Atlanta, USA
 • Antal Medarbetare: Över 100
 • Årliga Försäljning: 75 miljoner dollar
 • Webbplats: wahoofitness.com
 • Sport: Cykel

3 GODE RÄSAR TILL WAHOO

 • Teknik: Med pulsmätaren tickr idrottare kan fånga deras rörelser och deras intensitet.
 • Professionell Ingång: Racing lag Bora-Hansgrohe, Team Katusha Ineos eller Alpecin förtroende i Wahoo enheter.
 • För Hobby & Professionell Sport: Varje Wahoo enhet kan integreras i en träningsmiljö för motionärer och proffs.

WAHOO BUTIK I KÄLLAREN SPORTS

Förutom de tickr pulsmätare och andra innovativa Wahoo produkter vi erbjuder dig i Wahoo Store på Keller Sports och GPS cykeldator elemnt Roam. Detta presenterade Wahoo början 2019 som en tredje cykeldator varumärke. Amerikanerna byggde det första gången en 2,7 tums färgskärm och omfattande Smart navigationsfunktioner i en cykel terminal med en batteritid på upp till 17 timmar. Med elemnt Roam Wahoo låter sina användare särskilt Grus turer.

"Fler och fler cyklister använder nu sin cykel för att flytta till mindre reste vägar eller nya vägar, stigar och spår att utforska exakt varför vi utvecklat Roam -. En cykeldator som uppfyller idrotts kraven från internationella cykel samfundet och utanför ökade krav på cyklister när det gäller navigation träffat ", säger chip Hawkins, grundare och VD för Wahoo. Den nya smarta navigeringsfunktioner som "Back On Track", "Rutt till Start" eller "spåra upp Route" vägleda föraren tillbaka till den planerade rutten när ur kurs, beräkna en ny rutt, eller hjälp så snabbt som möjligt till hemmet komma.

TOUR DE FRANCE KAPPLÖPNINGSSTALL TILLIT TILL WAHOO CYKELDATOR

Dessa funktioner används redan av många professionella cyklister. Tävlingsteam Bora-Hansgrohe, Team Katusha Ineos eller Alpecinprodukterna - alla Tour de France deltagare - användning Wahoo anordningar för sina idrottare. "Wahoo producerar den bästa kvaliteten cykeldator marknaden. Konfigurera och använda elemnt enheter är mycket enkel. Du har en vacker design, en aerodynamisk form och en över genomsnittet batteritid. Våra förare och bussar har för första gången i vårt träningsläger på Mallorca används och alla var omedelbart mycket glada över det ", säger José Azevedo, chef för Team Katusha Alpecin. Naturligtvis, upplevelsen av flödet av yrkesverksamma inom utvecklingen av nya, innovativa produkter med en Wahoo. Detta land förr eller senare i vår Wahoo butik och är i Wahoo Sale ofta till attraktiva priser.

BERÜHMTESTER "WAHOOLIGAN" IRONMAN CHAMPION JAN FRODENO

Även går ett steg längre i januari Frodeno. De tre-tiden Ironman mästare är den officiella varumärket ambassadör för företaget - en "Wahooligan" som inflytelserika medlemmar av samhället kallas Wahoo. Frodeno förtrogen med både pulsmätare och GPS cykeldator och inomhus cykelträningsmaskin. "Genom Wahoo artikeln har jag kunnat följa min träning mer effektiv och att göra", säger Frodeno. Ett alternativ som inte bara är topp Triathletes öppna tack Wahoo, men idrottare i alla åldrar och förmåga nivå.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.