• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

WILSONS URSPRUNGS SLAKTERIER CHICAGO

Wilson har sitt ursprung i slakterierna i Chicago i början av 20-talet. Under 1914 Köttförädlingsgruppen Sulzberger & Sons grundat ett dotterbolag, som drivs under namnet "Ashland Manufacturing Company". Det bör utvecklas från de resulterande slaktbiprodukter lönsamma affärsmodeller. Detta framställs av nötkreatur tarmar, till exempel, rengöringsprodukter, kirurgiska suturer, strängar för musikinstrument - och även de för tennisracketar. Det var ursprunget till sport avdelning i företaget. Men hennes explosionsartade ökningen började bara ett år senare, när en viss Thomas E. Wilson tog över företaget och gav den dess namn.

Under de följande åren utvecklat revolutionerande Wilson baseball handskar och första läder fotboll med luftventilen. Den största kommersiella genombrottet kom med golfutrustning från Wilson. Så ensam Wilson fabriken produceras i Humbolt, Tennessee, 45000 golfbollar per dag i deras bröllop. Sedan 1989 tillhör Wilson nu det finska företaget Amer Sports, är bland de andra kända sporter märken som Salomon, Atomic eller Arcteryx.

WILSON STORE: KUNDER FRÅN MER ÄN 100 LÄNDER

Idag är Wilson världens ledande tillverkare av boll sportutrustning. 1600 personer är anställda i bolaget. Kunder i över 100 länder förlitar sig på expertisen hos det amerikanska företaget. Wilson är speciellt avsedd för sport i tennis, golf, fotboll, badminton, basket och baseball. Men även när det gäller fotboll, squash och volleyboll blandad amerikanska sportartiklar tillverkaren. inte bara produceras racketar och bollar för amatörer och professionella spelare, men också hög kvalitet tillbehör.

Bland dem är, till exempel, sportväskor, tennis strängar, grepp och även kläder och skor för olika sporter som tennis. Hittills har Wilson vara en föregångare för nya och mycket innovativ teknik: Så en 2016 utvecklat världens första nätverks basket som kan göra leva under ett spel redan statistik och analys.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 1913
 • Grundare: Thomas E. Wilson
 • Huvudkontor: Chicago, USA
 • Antal Medarbetare: 1600
 • Årliga Försäljning: 930 miljoner dollar (2010)
 • Webbplats: wilson.com
 • Sport: Tennis

3 GODE RÄSAR TILL WILSON

 • Professionell Ingång: Wilson signatur Bat utvecklas med Roger Federer och Serena Williams.
 • Teknik: Wilson utvecklat världens första nätverks basket, kan göra levande statistiken.
 • För Hobby & Professionell Sport: Från nybörjare till Centre Court pro Wilson har alla rätt klubb som erbjuds.

WILSON ONLINE AT KELLER SPORTS

KELLER SPORTS vi fokuserar på hela produkt spektrum av Wilson tennis sport: från klubbar, till påsar och bollar, till accessoarer, skor och kläder. En välkänd klassisk är tennisskon serien "Rush" är nyaste markera den nuvarande Wilson Clash 100 fladdermöss, bakom vilken tre års utvecklingsarbete. Målet var att utveckla en revolutionär racket flexibel och är också mer stabil än det någonsin var ett tennisracket. Tack vare specialutvecklade kol kartläggning och den speciella ramkonstruktionen har uppnått detta mål Wilson: Clash 100 är en högeffektiv prestanda racket med maximal flexibilitet utan att ge avkall på stabilitet.

Passar Wilson erbjuder trendiga "konkurrens" -shirts med avancerad teknik i materialbearbetning, och sömlös konstruktion för maximal komfort. Här till ett nät ventilation för utmärkt andningsförmåga som håller kroppen även under långvarig solexponering säkerställa optimal temperatur. Wilson Säljes Keller Sports bestämmer Kontrollera dina nya favorit klubbar och många andra Wilson erbjudanden.

WILSON ERBJUDER: TENNIS, FOTBOLL, BOLLSPORTER

Med så mycket innovation, är det inte förvånande att Wilson har arbetat tillsammans under många decennier med elitidrottare från idrotter i basket, golf, baseboll, fotboll och tennis. Michael Jordan, kanske den bästa basketspelare genom tiderna, utvecklad i samarbete med Wilson en boll som var så framgångsrik att han sålt ca 14 år i rad över en miljon gånger per år. Det amerikanska företaget ger också varje säsong sedan 1941 den officiella NFL fotboll. Och naturligtvis, Wilson kan inte ignoreras på centercourten i världen, till exempel fört Roger Federer eller Serena Williams dess många Grand Slam-titlar och poster som en stor upprätt W skrivs uteslutande med fladdermöss.

WILSON PRODUKTER - DEN MEST KÄNDA VOLLEYBOLL VÄRLDEN

De många samarbeten med världens varumärken från sportscenen har tjänat en hög profil Wilson, som ekade till Hollywood. Så i filmen "Cast Away" 2000 motsatt Tom Hanks även Wilson produkt spelar en viktig roll. strandsatta på en öde ö, en salva av det amerikanska bolaget, Tom Hanks en ansiktsmålning, en tyst vän till huvudpersonen - och hjälpa strandsatta på ensamma år på ön tid. Filmen Start Wilson tog en bestyrkt kopia på marknaden, som är en storsäljare i dag.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.