• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

X-BIONIC: BEGYNNELSEN VAR STRUMPAN

Det hela börjar 1996 när Bodo Lambertz med Marco Redini sant, chef för en liten italiensk strumpor tillverkaren. Redini anklagar honom lidande dumpning konkurrenternas priser och ber om hjälp Lambertz. , Active i egenskap av konsult, samtycker slutligen också stödja Lambertz Redini. Men inte "bara" reklamkampanj med. Istället grundar han företaget X-Technology Swiss Research & Development AG 1997 och utvecklades med en helt ny Redini strumpa: de första X-Socks föds. Med utgångspunkt från detta första funktionella strumpor - något var hittills okända på marknaden sport - är företaget växer snabbt.

den omfattande utbud i sekvensen kommer produkterna alltid vara innovativa genom att etablera varumärket X-Socks och X-Bionic. Förutom strumpor funktionella kläder kommer för andra kroppsdelar - tights, Basskikt, T-tröjor, komprimering kläder. Samtidigt utbudet av X-Bionic innehåller cirka 300 produkter. det är i fokus alltid fukt och därmed ledningen temperaturen, vilket gör det möjligt för idrottare att förbättra sina resultat.

X-BIONIC ERBJUDER: DA VINCI FUNKTIONELLA KLÄDER

Innovation, forskning och utveckling spela från start, den första fiolen i schweiziska företag. Cirka 40 miljoner euro har investerats i sin historia, att göra redo för marknaden till ny teknik X-Bionic. 788 patent på kreditsidan världen. "Ur ett tekniskt perspektiv, är vårt varumärke mer inom flygindustrin hemma och i världen av sport", säger X-Bionic beskriver sig själv träffande. Naturen och bionik, företeelser i naturen överförs till tekniken, är alltid idéer om ny utveckling. Detta alltmer populärt tillvägagångssätt resulterar ofta i en okonventionell genomförande. Till exempel 3D Bionic Sphere systemet kärnteknologin i X-Bionic. Den är utformad för att hålla kroppstemperaturen hos idrottaren alltid vid 37 grader Celsius och så kraftfullt som möjligt.

Tricket bakom det: När laddas och svett släpps bara så mycket svett som behövs för att på utsidan så att alltid förblir en kylande film av fukt på huden. En helt torr hud bör uttryckligen undvikas under belastning. I perioder av vila, dock är kylfunktionen avbrutna och speciella luftkamrarna i vävnaden ger en isolerande effekt. Dessa och andra sofistikerade tekniker har X-Bionic etablerats under åren i den övre delen av sportvaruindustrin, även grundare Bodo Lambertz är nu endast aktiv i företaget. Tidigt 2019 blev det känt att han sålde sitt företag och nya projekt varv.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 1997
 • Grundare: Prof. Bodo W. Lambertz
 • Huvudkontor: Wollerau (Schweiz)
 • Antal Medarbetare: 30 (I Schweiz); Plus Ca 1000 (Produktion I Italien Och Portugal)
 • Årliga Försäljning: cirka 100 miljoner euro
 • Webbplats: x-bionic.com
 • Sport: Outdoor, Vintersport, Cykel, Tennis, Löpning

3 GODE RÄSAR TILL X-BIONIC

 • Teknik: I ett enda X-Bionic plagg omsorg upp till 12 patent för optimal prestanda.
 • Egen Produktion: X-Bionic utvecklar, konstruerar och tillverkar sina samlingar helt i Europa.
 • Awards: X-Bionic har redan fått över 400 internationella utmärkelser för innovation och kvalitet.

X-BIONIC SALE I KELLER SPORTS VARUMÄRKE BUTIKEN

X-Bionic har satt som mål att optimera prestandan hos idrottare - och inte begränsa sig till en sport. Därför, i X-Bionic Shop på Keller Sports hittar du mångsidiga och högkvalitativa bearbetade funktionella underkläder och sportkläder för sport löpning, cykling och tennis, samt för vintersport och uteplats. Specifikt sportstrumpor, strumpbyxor, baslager, långkalsonger och jackor som du kan hitta i X-Bionic försäljning. Platserna för X-Bionic produkter? Backar, spår, asfalt, Halle - och överallt annars kan du göra sport.

X-BIONIC ONLINE: MADE IN EUROPE

X-Bionic har alltid stått för bästa kvalitet och enorm innovation. Om du vill använda denna garanti hela tiden, förlitar sig företaget på korta produktionsvägar. Detta är särskilt på produktutveckling en viktig fördel, säger en del företag. Bara logiskt att den kompletta samlingen av X-Bionic i Europa utvecklas och tillverkas. Och företaget går nu ännu längre till prestandagränser idrottare att skruva upp: I 2018 började X-Bionic Future Factory i norra Italien sitt arbete. Här X-Bionic individuella program anpassade och skräddarsydda funktionella kläder för yrkesverksamma och naturligtvis ambitiösa amatöridrottare produceras i ramen. Klart att kunskap från detta unika program kommer också att beaktas vid utvecklingen av nya produkter.

X-BIONIC STORE - PUT FULL ANSÖKAN

Yrkesverksamma från olika discipliner lita på konstruktion av det schweiziska företaget sedan starten. Bland annat händer: det schweiziska nationella skidlandslaget. Men den tidigare Ironman EM Timo Bracht - som fortfarande är direkt involverade i produktutvecklingen och betydligt deltagit i utvecklingen av X-Bionic Individual. Proffs och ambitiösa amatöridrottare kan helt anpassas till dem individuellt sportkläder, så få ut av dig själv mer nu på den schweiziska funktionella kläder tillverkare. i samarbete med den lyxiga sportbil tillverkaren Lamborghini och motorcykelkultmärket Harley Davidson säljer X-Bionic också funktionella kollektioner slå väl Motorsport hjärta.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.