• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
  • Premiumerbjudanden och för-reor
  • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
  • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

Västar för utomhusbruk: teknik och funktion

Gillar du att tillbringa din fritid i naturen? Är vandring din favoritaktivitet? Då vet du hur viktigt det är att ha rätt lager av kläder för en lyckad resa ut i naturen. Du måste kunna lita på både dina kläder och din utrustning. Outdoor-västar är den perfekta länken mellan fräscha funktionella tröjor och varma träningsjackor eller tröjor. Jackornas ärmlösa skärning förhindrar värmeutveckling även vid extrem ansträngning på vandringsleden. Sportvästarnas svettavledande och snabbtorkande egenskaper garanterar optimal komfort.

Beroende på modell är Keller Sports västar för utomhusbruk utrustade med bland annat följande teknik:

  • FlashDry™-teknik
  • WindWall™-teknik
  • Heatseeker™-isolering
  • PrimaLoft®-isolering

Utomhusvästar - isolering och ventilation

För att du inte ska frysa även vid låga temperaturer använder många premiummärken värmereglerande isoleringsmaterial i sina västar för utomhusbruk. Både moderna syntetiska isoleringar och klassiska, lätta dunfoder används. Dragkedjan på framsidan ger dig kontroll över optimal ventilation. Kombinationen av stretchmaterialet och de värmande egenskaperna hos västarna för utomhusbruk gör dem till riktiga allroundare. Det funktionella materialet i västarna gör att de följer med i alla dina rörelser. Det spelar ingen roll om du använder din friluftsväst för vandring, bergsklättring, klättring eller mountainbike. Västar från många premiummärken som adidas, Icepeak eller The North Face är alltid det rätta valet.

Utomhusvästar: komfort och kvalitet

Dessa mångsidiga sportvästar är mycket populära bland både amatörer och professionella idrottare. Tack vare den praktiska skärningen kan de användas året runt och fungera som ett optimalt mellanlager när det blir kallare. Tack vare sin låga vikt och lilla packstorlek kan västar för utomhusbruk också packas i en ryggsäck för att spara utrymme. Många modeller är också vind- och vattentäta, samtidigt som de andas för att transportera bort fukt från insidan. Praktiska sidofickor ger dig ytterligare förvaringsutrymme för viktiga saker. Tack vare det ofta använda fleecetyget med en behagligt mjuk yta är västarna för utomhusbruk mycket bekväma att bära och kommer snabbt att bli ett favoritplagg i din utomhusgarderob.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.