• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
  • Premiumerbjudanden och för-reor
  • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
  • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

FUNKTIONELLA UNDERKLÄDER: HÖGTEKNOLOGI PÅ HUDEN

Funktionella underkläder är en riktig tillgång inom sportkläder. Den tar hänsyn till kroppens naturliga kylmekanism och transporterar bort svetten från kroppen. För att säkerställa detta måste du kombinera funktionella underkläder med andningsbara ytterkläder. Du väljer dina underkläder beroende på temperaturen och om du idrottar utomhus eller inomhus. Vid låga temperaturer kan du bära funktionsunderkläderna i flera lager ovanpå varandra enligt lökprincipen. Detta ger bättre isolering. När det blir varmare kan du snabbt ta av dig ett lager.

Det viktigaste lagret är det som ligger direkt intill huden. Funktionella underkläder är utformade för att ta hänsyn till kroppens olika områden. För att särskilt kyla svettcentra som armhålor, bröst eller rygg och för att hålla känsliga zoner som njurarna varma kännetecknas underkläderna av olika materialtjocklekar som är anpassade till kroppszonerna.

HITTA FUNKTIONELLA UNDERKLÄDER AV RÄTT MATERIAL

Det ställs höga krav på materialet i funktionella underkläder. Den måste kännas behaglig på huden, transportera fukt bra och torka snabbt. Funktionella underkläder ska vara slitstarka och motverka obehagliga lukter. Moderna syntetfibrer som polypropylen, polyester eller polyamid är lätta att sköta. Blandade tyger av syntetiska fibrer med naturmaterial som silke eller bambufibrer har en svalkande effekt. Invävda silvertrådar kan dessutom förhindra kroppslukt. Materialet i funktionsunderkläderna är delvis antibakteriellt eller har UV-skydd. Funktionella underkläder i merino ger utmärkt komfort vid utomhusaktiviteter. Merino-funktionsunderkläder är tunna, mjuka och mycket funktionella.

DE SMARTA FUNKTIONELLA UNDERKLÄDERNA I MERINO

Funktionella underkläder av merinoull ställer inga särskilda krav på skötsel. Den är perfekt som skidunderkläder, för utflykter som varar i flera dagar och för uthållighetsidrotter som jogging eller cykling. Den är underbart lätt och luktfri. Funktionella underkläder av merinoull finns som skjortor med långa eller korta ärmar och som långa eller korta underbyxor för män och kvinnor.

ETT STORT URVAL AV FUNKTIONELLA UNDERKLÄDER

Med bra funktionella underkläder är du väl rustad för alla väder och alla aktiviteter. Under den varma årstiden kan du bära toppar eller skjortor utan ytterkläder. När det blir svalare kan du bära långärmat under en softshelljacka. Du kan välja mellan långa och korta kalsonger. Det finns cykelunderkläder speciellt för cyklister. Kompressionsunderkläder stöder träningseffekten eftersom de stöder musklerna, främjar blodcirkulationen och kan förkorta återhämtningstiden.

När du väljer funktionella underkläder är fokus på komfort. När det gäller skjortor och toppar stöder en passform en kroppsnära passform. De funktionella underkläderna har speciella snitt som gör det lätt att ta på och av dem. Med välgjorda, platta sömmar kan ingenting klämma eller skava under rörelse. En bra passform är mycket viktig. Underkläderna får inte glida eller sitta för löst.

FÖR- OCH NACKDELAR MED FUNKTIONELLA UNDERKLÄDER

De bästa funktionella underkläderna är den perfekta följeslagaren för sport. Det är inte konstigt att fördelarna överväger nackdelarna och att det knappast finns några nackdelar.

FÖRDELAR:

  • perfekt fukttransport
  • temperaturbalans och behagligt hudklimat
  • begränsar inte rörligheten
  • kan kombineras väl

NACKDELAR:

  • Underkläder av syntetmaterial kan ta emot kroppslukt

FUNKTIONELLA UNDERKLÄDER - OUMBÄRLIGA FÖR SPORT

Bra funktionella underkläder är viktiga för idrottsaktiviteter. Särskilt om du är aktiv i många timmar. I Keller Sports webbutik hittar du rätt underkläder av högkvalitativa material för varje typ av sport och för varje temperaturintervall.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.