• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
  • Premiumerbjudanden och för-reor
  • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
  • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

PURE SKIN - INTELLIGENTA FUNKTIONELLA UNDERKLÄDER

Kända tillverkare erbjuder inte bara den hängivna idrottskvinnan funktionella underkläder för kvinnor av hög kvalitet, utan även moderiktiga höjdpunkter i trendiga färger och puristiska skönheter. Upptäck de nya generationerna av funktionella underkläder för kvinnor på Keller Sports och kom i toppform. Funktionella underkläder är som ett andra skinn och det finns lämpliga modeller för alla klimatförhållanden. Funktionella underkläder för kvinnor skapar optimala förhållanden för din kropp när du springer, vandrar, åker skidor, cyklar eller tränar på gymmet. Det är en viktig del av ditt individuella klädkoncept. Beroende på säsong och hur du känner dig med din kropp kan du välja mellan moderna långärmade skjortor, kortärmade skjortor och funktionella byxor.

VAD GÖR FUNKTIONELLA UNDERKLÄDER FÖR KVINNOR?

Moderna funktionella underkläder för kvinnor är nu utformade på ett annat sätt än för flera år sedan. Fokus ligger inte längre på att snabbt transportera bort svett. Om svetten dras bort från kroppen för snabbt förloras den kylande funktionen. Det är som en ping-pong-effekt. Det snabba bortfallet av svett öppnar porerna och ökar svettproduktionen. Den stora vätskeförlusten kan leda till överhettning.

Svettning är en viktig kroppsfunktion. När du svettas startar kroppens eget luftkonditioneringssystem och kyler kroppen. Men om svetten inte kan föras bort kommer du att få en kladdig, våt skjorta. Detta leder ofta till en obekväm känsla och vid kyliga utomhustemperaturer till och med till en förkylning.

Den nya generationen funktionella underkläder för kvinnor är en produkt med flera funktioner. Den svalkar dig under svettiga aktiviteter och värmer dig i svala temperaturer. Den fulla effekten av funktionella underkläder kan dock bara uppnås om de sitter tätt på kroppen.

FUNKTIONELLA UNDERKLÄDER FÖR KVINNOR: VILKA MATERIAL?

Du kan välja mellan olika prisvärda funktionella underkläder för kvinnor för varje utomhusaktivitet på sommaren, övergångssäsongen eller vintern. De flesta underkläder är tillverkade av en blandning av olika material. Varje fiber har speciella egenskaper som blir till högkvalitativa funktionella underkläder först när de kombineras med andra material.

Polyamid är ett termoplastiskt syntetiskt material. Materialet har en hög motståndskraft mot slitage och är därför idealiskt för sportkläder. Polyester tillhör gruppen polymerer och är främst känd inom klädindustrin som syntetisk mikrofiber. Denna syntetiska fiber är slitstark och lätt att sköta. Lyocell är också en industriellt tillverkad fiber av cellulosa. Den har en hög våt- och torrhållfasthet och absorberar fukt perfekt.

Spandex är också en kemisk fiber och bearbetas alltid tillsammans med andra material som polyester, polyamid, viskos eller bomull. Spandex gör varje materialkombination stretchig och garanterar ändå formstabilitet.

Merinoull är en naturfiber som har isolerande egenskaper och samtidigt andas. Den svalkar på sommaren och värmer på vintern. Merinoull skyddar mot UV-strålar och stöter bort smuts. Fibrerna absorberar och transporterar bort upp till 35 % av sin egen vikt i fukt.

FÖRDELAR MED FUNKTIONELLA UNDERKLÄDER

Funktionella underkläder för kvinnor är ett perfekt baslager för dina sportkläder utomhus. Beroende på materialet kan du bära dem på sommaren eller vintern. I Keller Sports webbutik hittar du rätt funktionella underkläder för kvinnor:

  • Optimal fuktreglering
  • Hög andningsförmåga
  • Luktneutraliserande
  • Kuddig och elastisk
  • inga irriterande sömmar

FUNKTIONELLA UNDERKLÄDER PÅ KELLER SPORTS

Det som hos Keller Sports är funktionella underkläder för kvinnor i topparna kan ofta även bäras solo som en skjorta. Designen ser sportig och enkel ut, men är ändå modernt och modernt. Byxorna med hög klimatkomfort finns som trendiga byxor, trosor eller långbyxor. När det blir kallare när du springer, cyklar eller åker skidor håller långbyxor av ren merinoull dig varm. Upplev en helt ny klädkänsla med de intelligenta funktionella underkläderna för kvinnor.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.