• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
  • Premiumerbjudanden och för-reor
  • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
  • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

KLÄDER FÖR UTOMHUSBRUK - BEKVÄMA KLÄDER FRÅN TOPP TILL TÅ

Utsträckta vandringar, bergsturer och liknande aktiviteter innebär fysiska utmaningar för män som kan driva dig till dina gränser. När man tillbringar dagar eller veckor utomhus måste man vara optimalt förberedd för brännande värme, stormar, kraftig nederbörd eller minusgrader. Valet av rätt friluftskläder för män beror i hög grad på dina preferenser när du väljer fritidsturer och det väder som förväntas. Tack vare de innovativa material som används för moderna friluftskläder är du förberedd på många eventualiteter som väntar män utomhus med bara ett enda plagg.

VÄDERBESTÄNDIGA UTOMHUSKLÄDER FÖR RIKTIGA MÄN

Utbudet av friluftskläder från Keller Sports börjar med basprodukter som transporterar bort kroppssvett genom underkläder och skjortor. Skjortor och jackor skyddar dig mot vind, kyla och fukt utan att du svettas för snabbt på grund av att materialet är tungt. Du kommer också att dra nytta av väl genomtänkta inner- och ytterfickor där män kan förvara proviant, navigationsutrustning och andra redskap för sina utflykter. Med varumärken som Fjällräven, Bergans, Adidas Terrex, Schöffel, Peak Performance, Dynafit, CMP och The North Face har vi i vår butik endast friluftsprodukter för män som uppskattas världen över för sin kvalitet och hållbarhet.

KLÄDER FÖR UTOMHUSBRUK FÖR MÄN PÅ KELLER SPORTS

Den här kategorin av Keller Sports ger män en snabb överblick över hur kompletta garderober kan samordnas för nästa friluftsäventyr. Ytterligare information om våra utomhuskläder visar hur de lämpar sig för dina utflykter, resor och fritidsaktiviteter. Som en mångsidig nätbutik kan både män och kvinnor vara säkra på vänlig service och rättvisa priser vid varje beställning. Från och med nu kan du inte låta väder och vind avskräcka dig och uppleva hur män kan klara av alla utmaningar utomhus när de är ordentligt klädda!

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.