• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
  • Premiumerbjudanden och för-reor
  • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
  • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

OUTDOOR HOODIES - KOMFORT OCH FUNKTIONALITET UNDER EN OCH SAMMA HUVA

Enkelt uttryckt är en hoodie en sweatshirt med en påsatt huva - med andra ord en tröja med huva. Den engelska termen hoodie kommer från den integrerade huvan, som ger plagget dess kortfattade namn. Under 1970-talet fick hoodies sin välförtjänta uppmärksamhet i klädbranschen - tack vare Sylvester Stallone i Rocky! Den sportiga looken, olika mönster med eller utan blixtlås och användningen av andningsbara material gör hoodtröjan till en oumbärlig följeslagare. Inomhus används de också som kortärmade varianter. Förutom huvan finns det typiska designdetaljer som en hög krage som effektivt skyddar nacken, samt manschetter vid fållen och ärmsluten.

BOMULL, MIKROFIBER ELLER SNARARE POLYESTER - VILKA MATERIAL ÄR LÄMPLIGA FÖR SPORT?

I Keller Sports webbutik hittar du rätt kläder och utrustning för varje tillfälle. Materialen i dina sportkläder är viktiga för att varje träningspass ska bli lyckat, eftersom alla hoodies inte är likadana. Olika sporter kräver olika material.

Livsstil och lätt träning

Den klassiska hoodtröjan är vanligtvis gjord av bomull och många modeller har en känguruficka. Naturfibrerna känns behagliga mot huden, andas och är robusta. De är därför idealiska för en lång vandring, en avslappnad cykeltur i naturen eller en längre promenad i kylan. Under särskilt kalla dagar ger de grova huvorna på insidan extra mysighet och värme. De upphöjda tygfibrerna fångar effektivt in den luft som värms upp av din kropp och skyddar dig från kyla. Om du planerar ett svettigt pass är bomull mindre rekommenderat. Fibrerna absorberar snabbt mycket fukt, men avger den långsamt. Det tar därför relativt lång tid för materialet att torka.

Friluftsliv, träning och löpning

Älskar du ansträngande träning och gillar du att gå till botten? Här används lätta och klimatreglerande tyger som mikrofiber och polyester/elastan-blandningar. De funktionella huvtröjorna skyddar dig under den dagliga joggingturen och utmärker sig för sin behagliga komfort. Textiliernas låga vikt garanterar den nödvändiga rörelsefriheten. Nycklar, fitness trackers och mobiltelefoner kan förvaras i platsbesparande fickor på sidorna. Snabbtorkande högteknologiska fibrer och modeller med genomgående dragkedja garanterar också optimal fukt- och ventilationshantering. Du börjar alltså inte svettas för snabbt.

HOODIES: MELLANLAGER FÖR KALLA TEMPERATURER

När berget och skidbackarna kallar på dig finns det inget som kan stoppa dig. Äkta vintersportfantaster som inte låter sig stoppas av regn, kyla och vind drar nytta av mellanskiktsprincipen: grundskiktet består vanligtvis av fuktreglerande funktions- eller merinounderkläder. Som mellanlager väljer du en huvtröja av värmande fleece eller mikrofiberfleece som andas. De elastiska funktionstextilierna ger dig optimal rörelsefrihet även vid komplexa rörelser. De skyddar dig också från yttre påverkan och isolerar effektivt din överkropp. Med en väderbeständig utomhusjacka som yttersta lager kan du klara dig i alla väder.

VÄLKLÄDD UTOMHUS MED MÅNGSIDIGA HOODIES

Huvtröjor i klassisk bomull eller moderna funktionella tyger är alltid det rätta valet. De är avslappnade fritidskläder och värmande följeslagare för din träning. Med sina fantastiska egenskaper som andningsförmåga, temperaturreglering och rörelsefrihet stöder och skyddar de dig optimalt under alla aktiviteter. Upptäck design och funktionalitet hos Keller Sports, båda kombinerade i din nya favorithoodie.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.