• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
  • Premiumerbjudanden och för-reor
  • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
  • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

TRÖJOR FÖR ÄVENTYR UTOMHUS OCH FRITID

Det finns ett oändligt utbud av tröjor. Bland dessa finns klassikerna i fin eller grov stickning. Den mysiga och populära fleecetröjan har också hamnat i den här kategorin och sweatshirts har alltid varit en sportig look. För dina utomhusaktiviteter bör överdelarna vara tillverkade av högkvalitativa material så att de säkerställer ett bra fuktutbyte. Upptäck de varierande och fashionabla funktionströjorna på Keller Sports och låt inte kalla temperaturer stoppa dig från dina planer.

TRÖJAN FÖR UTOMHUSBRUK SOM ETT ANDRA FUNKTIONELLT LAGER.

Tycker du om att träna? Då är svettning ett måste. Om du älskar utomhussporter som skidåkning, cykling, löpning eller klättring, är lökprincipen eller lageruppsättning den rätta klädstrategin. Det idealiska baselayer är funktionella underkläder som andas. Du bär den direkt på huden och den transporterar svetten optimalt utåt. Det andra lagret är mellanskiktet. Under kalla dagar uppfyller den matchande tröjan detta syfte perfekt. Det sista lagret bör vara en funktionell jacka.

En sportig fleecetröja håller dig behagligt varm under fotbolls- eller löpträning. En modell med halv dragkedja och en uppstående krage skyddar dessutom det känsliga nackpartiet. Övergångsperioden är redan mycket fräsch, men temperaturen är ännu inte lika fräsch som på vintern? Med en tjock stickad tröja är du perfekt klädd för en vandring eller en avslappnad cykeltur.

En snygg friluftströja i skön ull är ditt isolerande lager under en hardshelljacka när du åker skidor. För afterski på snöbaren drar du en modern quiltad jacka med pälshuv över din topp. Det garanterar dig en snygg look. Om det snöar och din överdel blir blöt håller dessa kläder för utomhusbruk dig fortfarande varm - det är ullens underbara egenskaper. Den här klädseln passar också bra för att träffa vänner och shoppa på stan.

INNOVATIVA MATERIAL FÖR DIN TRÖJA FÖR UTOMHUSBRUK

En fleecetröja är tillverkad av ett fluffigt material som är borstat på insidan. Den har isolerande egenskaper och är andningsbar. Det finns olika typer av fleece och de ser ofta olika ut på ytan. En microfleecetröja är behagligt mjuk och vanligtvis stretchig. Det tunna materialet är perfekt som mellanlager eller så kan du bära den solo under svala sommarkvällar. Fleecetröjor är oumbärliga följeslagare för utomhussporter och en aktiv vardag. Komfortplagget absorberar vattenånga bättre och släpper ut den snabbare. Ett stort plus är den starka isoleringen.

Finstickade tröjor är superelastiska och mjuka. De finns också som intelligenta funktionskläder i två lager. Innermaterialet är vanligtvis tillverkat av polyester. Denna syntetiska fiber är lätt och slitstark. Ytterskiktet är en kombination av polyamid och elastan. Termoplasten är mycket slitstark och har hög slitstyrka. Elastan gör tröjan till en extremt flexibel utomhusprodukt som håller formen. För avslappnade möten med vännerna och för en avslappnad jobboutfit är de gosiga tröjorna idealiska. De populära baskläderna har en sportig stil och en minimalistisk design. Materialet består oftast av en blandning av bomull och polyester.

VILKA FUNKTIONER ERBJUDER DE SPORTIGA TRÖJORNA FÖR UTOMHUSBRUK DIG?

De toppmoderna topparna är utformade på olika sätt och erbjuder innovativa och praktiska detaljer beroende på dina behov. En platt sömstruktur förhindrar friktion vid intensiva rörelser. Tröjor med elastiska manschetter passar perfekt och ger ändå efter under alla aktiviteter. För händer som är känsliga för kyla är en tröja med tumhål perfekt. De extra långa ärmarna glider inte och materialet värmer precis där du känner dig som kallast. Med elastan som kant på din fleecetröja kan värmen inte flyga ut till utsidan. Särskilt behagliga bäregenskaper får du med elastiska sporttoppar. Upptäck de många vackra tröjorna på Keller Sports. Låt dig inspireras av högkvalitativa material, cool design och de bästa funktionella egenskaperna.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.