• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
  • Premiumerbjudanden och för-reor
  • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
  • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

TRÖJOR FÖR KVINNOR FÖR UTOMHUSBRUK

Våra tröjor för kvinnor är sportiga toppar som följer med dig på alla vandrings-, cykel- och joggingturer. Det finns många olika typer av material. Varje tyg har olika fördelar, så att tröjan alltid passar perfekt för din sport. Fundera noga på om du behöver en andningsbar fleecetröja för kvinnor för svettig träning eller om du föredrar en stickad tröja för att hålla dig varm i snö och is. Det spelar ingen roll vad du väljer: Våra tröjor för kvinnor imponerar med förstklassig kvalitet och trendig design.

VILKET MATERIAL ÄR LÄMPLIGT FÖR UTOMHUSBRUK?

Med en friluftströja för kvinnor kan du träna i väder och vind. Modellerna i vår butik kombinerar hög komfort med effektivt skydd mot kyla och en figurnära, feminin passform. Fleece är ett särskilt populärt material. Tack vare sina isolerande egenskaper skyddar en fleecetröja för kvinnor dig inte bara från kyla, utan är också mycket andningsbar. Den mjuka fleecen absorberar den fukt som bildas under sport och släpper snabbt ut den på utsidan. Det innebär att kroppen inte kyls ner så snabbt på grund av svett. Du kan därför också bära en microfleecetröja på längre vandringsturer eller ansträngande vandringar.

Tyget känns mjukt och skönt mot huden. Sportiga fleecetröjor för kvinnor ger dig en hög komfort. De är idealiska att bära under en jacka, dvs. som ett mellanlager. Våra mikrofleecetröjor för kvinnor har en kort torktid och är samtidigt extremt robusta. De här allroundskorna klarar av intensiva träningspass och långa vandringsturer, de är lätta att sköta och har låg vikt. Den funktionella tröjan ser också bra ut i ditt resgods.

TRÖJOR FÖR KVINNOR FÖR UTOMHUSAKTIVITETER PÅ VINTERN

Vinden blåser alltid i bergen och vid havet, så du kan unna dig en vindtät funktionell tröja för kvinnor. Den kombinerar alla funktioner som gör den till en perfekt kombinationstopp. Den klassiska lökprincipen bygger på ett tätt sittande första lager termiska underkläder. Detta följs av ett annat isolerande lager, medan det yttre lagret håller vatten och vind borta. Om du sportar i naturen är våra friluftströjor för kvinnor de perfekta följeslagarna för dig.

TRÖJOR FÖR FRILUFTSLIV FÖR KVINNOR: FORMER OCH SKÄRNINGAR

För optimal passform har många av våra modeller en tumledsögla. Den här detaljen förhindrar att ärmarna åker upp när du till exempel klättrar. En huva ger dig ytterligare skydd mot kyla och vind. På vissa damtröjor kan du ta av den med en dragkedja eller kardborreband när du inte behöver den. De olika skärningarna har också mer än bara en visuell effekt; de bör vara särskilt utformade för din typ av sport. För jogging rekommenderas t.ex. en tättslutande damtröja av lätt, särskilt ventilerande tyg. Vintersporter kräver däremot en modell med bredare passform så att du kan ha termiska underkläder under. Du kan behöva fickor för att förvara en timer, MP3-spelare eller annan utrustning. Fickor med dragkedja gör att ingenting försvinner, även när du rör dig aktivt.

FÖRDELARNA MED DAMTRÖJOR FÖR UTOMHUSSPORTER?

Hos Keller Sports hittar du rätt modell för varje typ av sport. Det är bäst att välja en friluftströja som du kan kombinera med lämpliga funktionskläder beroende på vädret.

FÖRDELAR:

  • Olika material för varje ändamål
  • Passar även för vardagligt bruk
  • Värmeisolerande, delvis vindtät
  • passar också perfekt när du springer och klättrar
  • optimalt mellanlager
  • Mestadels andas

TRÖJOR FÖR UTOMHUSBRUK FÖR KVINNOR I BUTIKEN

Våra friluftströjor för kvinnor är den perfekta utrustningen om du gillar att vara aktiv. Särskilt våra mikrofleeceöverdelar är bättre än bomull när det gäller andningsförmåga, lättskötthet och isolerande egenskaper. Med lökprincipen fryser du inte ens i snö. Keller Sports förser dig med rätt funktionell tröja eller en sportig stickad tröja för vardagsbruk.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.