• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
  • Premiumerbjudanden och för-reor
  • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
  • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

Utomhustillbehör - tillbehör och verktyg för äventyrare.

Med rätt tillbehör för utomhusbruk är sport i naturen en fantastisk upplevelse. Men utan rätt utrustning kan ett träningspass snabbt bli obehagligt i dåligt väder eller låga temperaturer. Händer och öron stelnar snabbt och distraherar dig från vad du egentligen gör. Tur att det finns tillbehör för utomhusbruk som hattar, pannband och handskar. Tack vare dessa hjälpmedel kan du koncentrera dig på det som verkligen är viktigt för dig, oavsett väder: sporten i naturen.

Tillbehör för utomhusbruk: hattar, mössor, kepsar, pannband

Gillar du att vandra och njuta av utsikten över snötäckta bergstoppar? Eller föredrar du att känna vinden på din cykel, skidor eller snowboard? Då känner du säkert till situationen när du överraskas av regn eller snö. På nolltid är ditt hår genomblött och kylan sprider sig sakta men säkert från huvudet till resten av kroppen. Med rätt tillbehör för utomhusbruk, som du kan köpa online på Keller Sports, kan du motverka detta. Oavsett om du föredrar tjocka stickade mössor, en mössa av det senaste funktionella materialet eller en funktionell halsduk, erbjuder de idealiska tillbehören för utomhusbruk dig bästa möjliga skydd mot dåligt väder.

Våra huvuden är ofta det område som är minst skyddat mot isande kyla, särskilt på vintern. Vi sveper in resten av kroppen i isolerande kläder. Våra armar, ben och bål är också utrustade med mycket mer muskulatur. Värme skapas till och med i dem genom rörelse. På vintern förlorar vi alltså det mesta av vår kroppsvärme genom huvudet. Med vårt stora utbud av stickade mössor, pannband och kepsar i vår butik för utomhustillbehör kan du förebygga detta och skydda hela kroppen från kylan.

Utomhustillbehör: Handskar mot kalla fingrar

Innan vi har precis rätt utomhustillbehör för dig som gillar att jogga eller springa på vintern? När du springer i låga temperaturer lider händerna ofta av kylan. Eftersom de inte rör sig så mycket under jogging och ständigt utsätts för kyla kan de frysa snabbt. Så undvik smärtsamma stickningar efter din löpning eller cykeltur och använd optimerade handskar för nästa runda, som du också hittar i vårt stora utbud av utomhustillbehör.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.