• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
  • Premiumerbjudanden och för-reor
  • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
  • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

DINA KLÄDER FRÅN KÄLLARSPORTENS UTOMHUSUTLOPP

Din utomhusverksamhet kräver att du gör en del saker, särskilt om vädret förändras på ett sätt som förändras. Om du är klädd på rätt sätt, kommer du att bli fascinerad av det naturliga spektaklet av vind och regn. En speciell utomhusutrustning garanterar alla tillfällen i varje väder. De högteknologiska textilier lämnar inte någon fukt på kroppen, oavsett hur mycket det är hagelbössa, snöar eller regnar. Du är skyddad från vind och storm, och njut av dina vandring till fullaste. De utomhusskor erbjuder ett utmärkt grepp om hala golv och ger samtidigt ett torrt mikroklimat. Hela familjen drar nytta av fördelarna, eftersom vårt utbud omfattar högkvalitativa produkter för män, kvinnor och barn.

MINSKAD BERGSBEKLÄDNAD VID UTOMHUSUTLOPP

Som bergsidrottare och utomhusfan erbjuder vi dig möjligheten att klä upp dig från huvud till tå med reducerade premiumprodukter. Kläderna kommer från välkända varumärken, t.ex. ICEPEAK, Haglöfs, adidas och MAMMUT.

B-Se upp, du kommer inte med oss, eftersom Keller Sports leder högkvalitativa och felfria artiklar i pläteringen. Varorna från vår utomhusförsäljning är tidigare samlingar eller enskilda bitar i vissa storlekar, färger och formgivningar. Ni kommer att tilldelas förstaklass och absolut felfria bergssporter och utomhuskläder till ett attraktivt pris. Vem är smart, använder erbjudandet och sätter ihop sina personliga utomhuskläder. I Bergsport Outlet hittar du rätt trekking och fotvandring, ryggsäckar, dricksflaskor och annan utrustning för dina rundturer genom alpberget.

FRILUFTSDRÄKTER: ERBJUDANDEN OM KÄNDA VARUMÄRKEN

Våra billiga utomhuskläder tillverkas av innovativa högteknologiska material i syfte att få utmärkta funktioner. Många tillverkare använder sig av tekniken i Gore-Tex®, DryVent eller Sympatex® för produktion. Företag i världsklass har forskningslaboratorier och utvecklar sina egna material i nära samarbete med toppinternationella idrottare. Sålunda skapas plagg som man tänker igenom till minsta detalj och klara praxistestet under de strängaste betingelserna med glans. I Outdoor Outlet kommer du att få märkesprofilerade artiklar som de övre och nedre kläderna av NORTH FACE, OSPREY, MAMMUT och FJÄLLRÄVEN till ett lågt pris. De fuktiga och fuktiga jackorna har en vatten-och vindrepellant och en hisnande yta. Tack vare de temperaturreglerande egenskaperna kommer ni att gynnas av ett utmärkt mikroklimat. Svetten kommer till utsidan och du känner dig torr. Vintermodellerna har ett starkt isolerande lager som värmer dig vid minustemperaturen. Spara med prissnedsatta utomhusluckor i Outdoor Outdoor of Keller Sports.

HÖGKVALITATIV UTOMHUSKOMPRISERBJUDANDEN

Din utrustning omfattar vandring och traillingskor, som du också kan hitta i Outdoor Outlet. För att kunna bemästra stora utmaningar, behöver du skor för varje situation. Våra premiemodeller av Salomon, Merrell, LOWA och andra kvalitetsmärken kommer att föra er till varje önskad plats, oavsett om det är bergets topp eller en grov, brant terräng. Vandring och skor ger dig ett utmärkt grepp om sten och hal mark. Om du reser snabbare, välj en lättviktig och flexibel spårningsmodell. För den varma säsongen är sandaler och halvslutna skor gjorda av andningsabla, elastiska och snabba torkningsmaskor tillgängliga. Vinterskorna för utomhusområdet erbjuder ett maximum av stabilitet på hala ytor. Förutom en grissula har dessa modeller en varm innerslang och en vattenrepellbar yta.

BILLIGA BERGSKLÄDER OCH MER I UTOMHUSFÖRSÄLJNING

Förutom att ha utomhuskläder av hög kvalitet har Keller Sports Outlet accessoarer för att färdigvara er utrustning. Det här inkluderar sturska ryggsäckar med perfekt passform. Wide, mjuka remmar på ryggsäcken är bekväma med bekvämlighet. En optimerad luftcirkulation hindrar dig från att svettas på baksidan. Backpacken ger dig möjlighet att resa med tillräckligt med bagage i många timmar utan problem. Duffels och resepåsar kompletterar tillskottet och strålkastarna och polarna för speciella krav under dina trekkingturer på natten och dimma och i grov terräng. Dricksburkar och utomhusklockor är tillgängliga i ett attraktivt urval. Kort sagt, vår Outdoor Outlet erbjuder dig en chans att utrusta dig för dina äventyr i bergen? och de lukrativa förhållandena.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.