• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
  • Premiumerbjudanden och för-reor
  • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
  • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

SPORTSKLÄDER: REA & ERBJUDANDEN I PREMIUMKVALITET

I Keller Sports Sportartikel Outlet hittar du märkesmode av hög kvalitet och andra tillbehör för kvinnor, män och barn. Sortimentet inkluderar reducerad sportkläder och utrustning för vintersportentusiaster, cyklister, löpare, tennisspelare, samt för träning i allmänhet och för alla som är aktiva i den friska luften. I sportutbudet ingår billiga sportkläder, sportskor och sportväskor från kända tillverkare som Nike, adidas och Puma. Dessa inkluderar löparskor för tävlingar och fritid från beprövade och världsberömda produktionsserier. Eller letar du efter vandringsbyxor från Icepeak eller Salewa, en jacka från Haglöfs eller en ryggsäck från The North Face? Du hittar den här i sportkläderförsäljningen. En adidas träningsoverall för kvinnor, reducerad eller rabatterad? Har redan hittats. Många av klädesplaggen och accessoarerna som handskar, sportstrumpor och jackor imponerar med sin klassiska design och tidlösa elegans. De avvecklade modellerna i utloppet för sportkläder skiljer sig ofta från sina efterföljande produkter endast när det gäller mindre förändringar i designen. Kvaliteten över genomsnittet och kultstatusen för många märkesvaror bibehålls.

SPORTSKLÄDERFÖRSÄLJNING: INNOVATIV HIGH-TECH MODE

De speciella och avvecklade modellerna som finns i vårt sportkläder erbjuder en exceptionellt hög funktionalitet, vilket är typiskt för premiumprodukter. Alla sportskor och kläder är andningsbara och fuktreglerande. Du kommer att känna dig bekväm torr både under vintersport och under dina svettiga aktiviteter på våren och sommaren. Medan sportkläderna är behagligt svala under den varma säsongen, håller vintersportkläderna dig varm vid låga temperaturer. Jackor för vinter och höst har ett kraftfullt isolerande lager. Sommarmodeller är utrustade med speciella ventilationssystem. De vattentäta jackorna, byxorna och västarna fungerar bra i vått väder. Innovativa tekniker som Gore-Tex®, Sympatex® och DryVent™ ge kläder och skor andningsbara och samtidigt vattenavvisande egenskaper.

SPORTUTLÅT: SPORTKLÄDER MED ATTRAKTIVA PRISER

Varför erbjuds vissa sportartiklar? Det finns många anledningar till att erbjuda mindre sportkläder. Du hittar inte sportartiklar och sportkläder kvarvarande lager, B-varor eller en sportutrustningslagerförsäljning hos Keller Sports - men högkvalitativa produkter från de bästa sportvarumärkena till låga priser. Premiumkvalitetsartiklar väljs ofta individuella och reststorlekar. Om modellerna passar dig kan du beställa högkvalitativa, avancerade och hållbara varor till ett lukrativt pris. Enskilda föremål och sportartiklar i ovanliga mönster och färger är också kraftigt nedsatta. Sportkläder Utgångna modeller och kollektioner från föregående säsong är intressanta för individualister med sin egen känsla för stil, eftersom de eftertraktade föremålen vanligtvis bara finns i sportkläder.

BESTÄLL ONLINE I SPORTARTIKELUTTAGET

Förutom ytterkläder av hög kvalitet för olika sporter finns det utrustning till utmärkta priser. Ryggsäckar i beprövad utomhuskvalitet är pålitliga följeslagare vid vandring och skidturer. Billiga sportväskor för träning och fritid kompletterar utbudet av sporttillbehör. Den eftertraktade utrustningen inkluderar glasögon och hjälmar för skidåkning och snowboard samt för cykling. Detta ger idrottaren möjlighet att utrusta sig med reducerade premiumprodukter, från underkläder till ytterkläder till hjälmar och skor. Många sportutbud från kläder och accessoarer väntar på dig i Keller Sports försäljningsförsäljning. Eftersom sortimentet ständigt uppdateras är regelbunden forskning online värdefull. Du hittar alltid nya sportartiklar från dina favoritmärken till attraktiva förhållanden. Beställ din individuella sportdräkt i premiumkvalitet till reducerade priser i outletkläderna!

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.