• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

KELLER

Premium-Membership

inkl. moms
Med vårt premiummedlemskap vill vi hjälpa idrotts- och livsstilsentusiaster att snabbt och enkelt hitta de perfekta produkterna för ett aktivt liv. Premiummedlemmar får specialpris på alla varor* i våra onlinebutiker Keller Sports och Keller x, och har också möjlighet att köpa produkter som finns i begränsat antal hos ett mycket litet antal återförsäljare. MORITZ KELLER - CO-FOUNDER

10 % RABATT PÅ ALLA ARTIKLAR

Oavsett om du letar efter idrottsprodukter med hög prestanda eller en lämplig sneaker för din livsstil: premiummedlemskap ger dig fördelar i varje köp och du sparar 10 % på alla artiklar* i våra onlinebutiker. Objekt markerade med ”Members Only” och ”Begränsad” ingår inte i premiumrabatten

Bli medlem && spara direkt

LOGGA IN OCH SPARA

Dina premiumpriser visas direkt när du har loggat in på ditt konto, så du kan enkelt shoppa och spara på Keller Sports och Keller x. Premiummedlemmar har också tillgång till exklusiva produkter som endast är tillgängliga från ett fåtal återförsäljare. Få särskilda samarbeten, specialdesigner och begränsade utgåvor.

12 MÅNEDER FÖR BARA 95 SEK*

För bara 95 SEK får du premiummedlemskapets fördelar i 12 månader. Du kan se dina order och vad du har sparat direkt i ”Mitt konto”. Dessutom får du regelbundet exklusiva premiumerbjudanden och reor.

Premiumreor
 • 10%
  rabatt
 • Premium
  medlemskap
 • 12
  månader
 • 95 SEK
  Årsavgift
 • Kan sägas upp
  utan problem

KAN SÄGAS UPP UTAN PROBLEM

Om du vill fortsätta att njuta av fördelarna behöver du inte göra något. Ditt medlemskap förnyas automatiskt till en ny 12-månadersperiod – för priset 95 SEK. Om du efter 12 månader inte vill förnya ditt medlemskap kan du lätt säga upp det under ”Mitt konto” fram till 14 dagar före periodens slut.

Kan annullerasi Mitt konto

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.