• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

DE STÖRSTA FÖRDELARNA MED LÖPARBYXOR

Den höga komforten hos premium-loppbyxorna kommer från en nära passform och extra platta sömmar som inte gnider mot låren. Men det är inte det enda skälet till att dagens löparbyxor oftast är skurna mycket nära kroppen. Den tighta passformen har också en positiv effekt på musklerna och blodcirkulationen. Kompressionen stimulerar blodcirkulationen. Samtidigt skyddar det komprimerande snittet mot muskelvibrationer, vilket kan förhindra fina revor i muskeln som annars skulle kännas som muskelvärk en dag senare.

VILKA TYPER AV LÖPARBYXOR FINNS DET?

Löpbyxor finns i många olika längder: Vilken variant som är den rätta för dig beror på dina preferenser och ditt syfte. Det viktiga är att ett par byxor passar perfekt när de är så bekväma att du inte känner dem alls.

 • Strumpbyxor: De är åtsittande och stödjer musklerna genom kompression och hjälper till att förebygga trötthet och minska risken för skador.
 • ¾ Löpande strumpbyxor: Strumpbyxor i capri-snitt - så kallade trekvartsstrumpor - är ett bra alternativ för varmare temperaturer.
 • Löpshorts: Shorts är den perfekta följeslagaren på löpbandet inomhus eller under varma sommardagar.
 • Träningsbyxor: De påminner mest om klassiska träningsbyxor, men andas fortfarande och är funktionella.
 • Termiska löpartights: Isolerar även vid låga temperaturer tack vare den borstade insidan, som förutom tygets tjocklek ger optimalt värmeskydd.

VILKA MATERIAL OCH EGENSKAPER HAR LÖPARTIGHTS?

När det gäller material är majoriteten av dagens löpartights tillverkade av högpresterande polyestermaterial. Lätta syntetfibrer som polyester eller polypropylen håller kvar kroppsvärmen lika bra som ull, men är mer elastiska och andningsbara eftersom de på bästa sätt överför fukt från insidan till utsidan. Här visar vi dig en översikt över de andra egenskaper som gör ett par bra löparshorts till en bra löparbyxor:

 • Fickor: Mycket praktiskt för att ta med sig pengar, nycklar eller din smartphone på löprundan.
 • Kompression: Muskelstödet i kompressionstights kan öka din prestation med flera procent.
 • Inre nät: Särskilda nätinsatser eller ventilationsremsor ger rätt ventilation, till exempel ClimaCool-systemet från adidas.
 • Termiska byxor: Håll dina ben från att svalna även i minusgrader med isolerande fleecefoder.
 • Reflektorer: Om du är ute i trafiken i skymningen kan du leta efter reflekterande element för att garantera din synlighet.
 • "Säkra shorts": De är riv- och skärbeständiga och är särskilt utformade för att skydda löpare som är ute i naturen på egen hand.

DE BÄSTA LÖPARBYXORNA FÖR VARJE SÄSONG

Termiska löparbyxor är för vintern vad luftiga löparshorts är för sommaren: en livräddare mot extrema temperaturer. Men även däremellan är utbudet stort. Här får du reda på vad som är särskilt viktigt under de olika årstiderna när du köper de bästa löparshortsen:

Löpbyxor för vintern

I isiga, snöiga eller minusgrader bör även joggare som inte är så känsliga för kyla välja termiska löpartights. Den termiska tighta kläderna skyddar mot ogynnsamma förhållanden med softshellmaterial eller fleecefoder och säkerställer optimal temperaturreglering. Reflekterande element ökar också din egen synlighet i skymningen.

Löpande shorts för sommaren

Löpbyxorna är tillverkade av fukttransporterande material och garanterar därför en torr känsla även i svettiga temperaturer tack vare extra nätinsatser. Löparshorts för män är vanligtvis utrustade med en integrerad kalsong, medan löparshorts för kvinnor med åtsittande innershorts ger bästa möjliga andningsförmåga.

Löpbyxor under övergångsperioden

På sensommaren är löparbyxor fortfarande vanliga. Om utomhustemperaturen är 6 grader eller lägre bör löparna dock definitivt gå på turné i långa löparshorts för att skydda musklerna från att svalna för snabbt. Löparbyxor som är särskilt bra på att hålla vinden ute är idealiska för de kallare dagarna på hösten eller våren.

STORT URVAL: LÖPARBYXOR PÅ ERBJUDANDE HOS KELLER SPORTS

Hos Keller Sports hittar du ett stort urval av högkvalitativa löparbyxor för män och kvinnor från de bästa märkena. Förstklassiga löparbyxor från Nike, adidas, ASICS, New Balance med flera finns ofta tillgängliga online i vår försäljning av löparbyxor till särskilt attraktiva priser.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.