Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

LÖPSOCKOR FÖR KVINNOR

Löparstrumpor för kvinnor kompletterar din löparklädsel och är en viktig komponent för att avlasta och stödja dina fötter under maximal ansträngning. Löparstrumpor är tillverkade av andningsbara material som reglerar temperaturen för att ge en behaglig känsla. Förstärkt tyg på rätt ställen stödjer fötterna i skon och förhindrar glidning och därmed blåsor och tryckpunkter. När du köper strumpor ska du se till att de inte är för stora för dina fötter. En skrynklig passform kan orsaka friktion, liksom sömmar på fel ställen. Det är därför många löparstrumpor har en sömlös yta. Förutom klassiska löparstrumpor i olika höjder hittar du hos Keller Sports även kompressionsstrumpor som avlastar vadmusklerna och förbättrar syretransporten.

LÖPSOCKOR FÖR KVINNOR PÅ KELLER SPORTS

I Keller Sports Shop hittar du strumpor som uppfyller alla dessa krav för kvinnliga idrottare och som ändå imponerar med sin design och stil.

SOCKS OFFERS

  • Kvantitet: mellan 80 och 150 produkter
  • Urval: beprövade produkter från specialiserade tillverkare av sportartiklar.
  • Tillverkare: adidas, ASICS, Nike, Gore Wear, Mizuno, Saucony, New Balance, On, Salomon eller Under Armour
  • Löpningssäsong: lämplig för löpträning året runt
  • Tillgängliga storlekar: XS till XL
  • Prisintervall: 72 till 374 kronor

REDUCERADE STRUMPOR I UTLOPPSRÖRET

⚠️TIP: På Keller Sports hittar du också många andra attraktiva erbjudanden för kvinnor på temat löparstrumpor för kvinnor. Tillgänglighet och priser kan ändras med kort varsel. Använd vår e-posttjänst om din storlek eller önskade modell inte finns tillgänglig just nu.