• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
  • Premiumerbjudanden och för-reor
  • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
  • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

Försäljning av löparskor med Keller Sports Premium Brands

Inga fler ursäkter. Med löparskor som säljs på Keller Sports kan du få ny fart på din träning: De många modellerna från våra premiummärken erbjuder dig stabilitet och komfort från första steget till mållinjen - och allt detta till låga priser utan att du behöver göra några kompromisser när det gäller kvalitet. Oavsett om du precis har börjat ditt löparäventyr eller om du är en erfaren löpare behöver alla löpskor som passar perfekt för deras träningsbehov.

Vilka typer av löparskor finns det?

  • Neutrala löparskor: Dessa allroundskor är lämpliga för löpare som inte har några felställningar i foten.
  • Stabilitetsskor: är bra för löpare som är lite tyngre. Om du väger 80 kilo eller mer bör du definitivt välja stabilitetsskor.
  • Tävlingslöparskor: är för avancerade löpare. Dessa löparskor har inga stödelement alls, eftersom viktminskningen är huvudfokus här.
  • Trail running-skor: passar utmärkt för löpning i terräng eller på skogsstigar. Tack vare det vattenavvisande övermaterialet och den profilerade sulan ger de här löparskorna det nödvändiga stödet.
  • Minimal- och barfotalöpningsskor: Deras syfte är att komma så nära naturlig löpning som möjligt. Detta kan ha en positiv träningseffekt på fotmuskulaturen.

Brett utbud i vår försäljning av löparskor

Det breda utbudet av modeller i vår försäljning av löparskor erbjuder dig i olika graderingar det som är viktigt för löpning: fast stöd, stabilitet och perfekt passform. En bra löparsko ska sitta bekvämt på foten, ha en halkfri sula och dämpa dina steg så mycket som möjligt. Det är också viktigt att dina fötter känner sig bekväma i skorna. När du köper skor ska du se till att dina fötter alltid har en bra temperatur och att de inte känns fuktiga. Valet av rätt modell beror också på om du vill springa i grov terräng eller på tartanbanan. På vägen behöver du en annan dämpning och ett annat mönster än på skogsstigar. I slutändan kan du vara säker på att alla premiumvarumärken i vår försäljning har utvecklats under årtionden och erbjuder stabilitet, väderskydd, fotvänlig passform och grepp i alla typer av terräng, så att du alltid kan få ut det mesta av din personliga träning.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.