• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
  • Premiumerbjudanden och för-reor
  • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
  • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

MED RESE-TILLBEHÖR FRÅN KELLER-SPORT PÅ VÄG

Att springa är en av de mest populära sporterna. Faktiskt så är ett par bekväma skor och andningsbara sportkläder tillräckligt, och redan kan den gå av. Praktisk utrustning kan göra nästa körning extremt lätt och ge ett meningsfullt stöd särskilt för långa sträckor. Keller Sports erbjuder omfattande utrustning i sin onlinebutik. Här kan du beställa resetillbehör online till låga priser. Om du har några frågor om Running Accessories, kommer våra experter att vara glada att hjälpa dig!

LÖPANDE UTRUSTNING FÖR VARJE IDROTTSNIVÅ

Körningen är enkel, med rätt körningsutrustning, så kan du starta nästa körning när som helst. Oavsett om musikspelare, strålkastaren, dryckeskärpet eller det tekniska körandet-Gimmick-kör tillbehör kan motivera dig till maximal form och göra din sport mycket enklare: De som regelbundet kör med lämplig utrustning kan dokumentera sin utbildning bäst med en pulsklocka. I de accessoarer som Keller Sports ger dig kommer du att hitta pulser för alla anspråk, titta bara på vår Running Equipment! Särskilt för långa sträckor är ett dryckessystem nödvändigt som en löpande utrustning, och i handledsfickor kan man använda kraftbarer för mellanliggande användning. Att köra rucksacker ger utmärkta tjänster för längre avstånd. Om du gillar att lyssna på musik medan du kör, välj ett smartphone-fall från vår verkstad för tillbehör. För den mörka säsongen och för nattliga löpbanor kommer du att hitta matchande strålkastare också i våra tillbehör.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.