Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

REDUCERAD BEKLÄDNAD: ÖVERKURS VID UTLOPPSPRIS

Du kommer att kunna sätta ihop dina kompletta kläder för ett särskilt lågt pris. Man kan förvänta sig att man kör tröjor, stridsvagnar, långvandraren, springande tröjor och vädersäkra flygjackor eller västarna för varje säsong. Byxor, långa träningsbyxor eller sportiga tights med komprimeringsstöd träningen och ge dig en bra känsla när du springer. Klädklädesplagg erbjuder du från över 150 toppmärken i utloppet. Kläderna består av andfåddbara och fuktreglerande funktionella material. Vad sägs om en hoodie av New Balance med NB Dry-Technology, som håller dig varm i de coola morgontimmarna? Bi-elastiska springande tights från Odlo stöder din muskulatur medan du springer och gör någon rörelse med dig. Köra jackor från Under Armour eller Dynafit från vår Running Sale är luftgenompermeabla och snabba torkning. Ta reda på dina billiga kläder från de springande kläderna erbjuder och inte kompromissa om kvalitet.

BRANDS-RUNT SHOES FROM the RUNNING OUTLET

The kör skor är fokus för springandet. Med rätt sportsko kommer du att få bästa prestanda ur dig. När du köper sänkt körningsskor i Köra utlopp, vill du göra en modell som passar perfekt till din form av körning. Om du springer nästan uteslutande på asfalt, så är nästan alla löpskor lämpliga för dig. Om du leder dig genom ängar eller genom skogar, så är de traillöparskor det bästa valet. Om ni tror på något väder är det ytterligare urvalskriterier för vatten-repellenter och icke-halksolerade sulor. I den löpande försäljningen finns det också konkurrenskraftiga löpskor med höga prestanda, som sitter perfekt och är särskilt lätta. Med alla löpskor från Running Outlet får du samma kvalitet som du är van vid från Keller Sport.

KÖRKANDE FÖRSÄLJNING: PRACTICAL RUNNING ACCESSORIES ESPECIALLY CHEAP

All you need to run, you can hitta in the Running Outlet. Detta omfattar även användbara och hjälpsamma körande tillbehör. I höger strumpor av Smartvolk eller Stance, förblir dina fötter torra och vältränade. Köra handskar håller fingrarna varma och en springande beanie ditt huvud. En mössa eller en visir skyddar ditt ansikte från solen, medan ett pannband förhindrar svetten under körning från att droppa in i dina ögon. Under lågprislöpningen i vår Running Sale kan du också hitta körklockor och fitnesstrackare, t.ex. av Garmin eller Fitbit. Med dem styr du din kurs och kan öka din prestation på ett målinriktat sätt. Praktiska tillbehör från vårt löpande utlopp låter dig ta viktiga saker på din flykt.

Speciella springförpackningar, t.ex. från Salomon, är lätta, reducerade till ett minimum och ligger nära kroppen. Du kan ta allt du behöver på vägen: från fitnessbaren, nycklarna och plånböckerna till att spåra-löpare till en tunn runningjacka. Naturligtvis kan du också packa din vattenflaska i den springande ryggsäcken. Alternativt, i Running Outlet, letar du efter en drickande ryggsäck eller en dryckeväst. Båda har den fördelen att du inte behöver stanna för att dricka och vikten av vätskan är välfördelad på kroppen. På så sätt levereras du också med vätska på långtradare. I vårt Running Outlet, kan du upptäcka mycket mer om billigare löpverk. Välj från den reducerade utstyrseln, de lågprissatta skorna och de mest användbara tillbehören i Outlet Sale för att köra din nya utrustning.