• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
  • Premiumerbjudanden och för-reor
  • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
  • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

Ryggsäckar: ständiga följeslagare för mångsidiga äventyr

Oavsett om det handlar om daglig användning, en längre resa, en kort resa eller kvällsträning på gymmet eller idrottsklubben - du vill inte vara utan din egen utrustning och letar efter ett robust, väderbeständigt transportalternativ? Ryggsäckar och väskor är praktiska transporthjälpmedel. I en ryggsäck förvaras inte bara sportutrustning, utan även anteckningsböcker, böcker, läromedel och fritidsartiklar. Ryggsäckar som en gång användes som "mäns handväskor" på mäns shoppingresor har sedan länge blivit populära även bland kvinnor. Ryggsäcksmodellerna i Keller Sports Online Shop varierar beroende på tillfälle, idrottstyp och krav.

Att välja den perfekta ryggsäcken

När du väljer den perfekta ryggsäcken bör du vara särskilt uppmärksam på storlek, vikt och kapacitet. Fråga dig också vad du behöver ryggsäcken till, hur många saker du behöver förvara och om förhållandet mellan din längd och ryggsäckens storlek är rätt. Men glöm inte att mer förvaringsutrymme alltid innebär mer vikt. Särskilt på turer som varar i flera dagar bör du minska din utrustning till ett minimum för att skydda din rygg i längden.

Ryggsäcksmodeller: köpråd

För att hitta rätt ryggsäcksmodell för dig är det bra att svara på de här frågorna:

Hur många liter förvaringsutrymme ska min ryggsäck ha?

De vanligaste ryggsäckarna har storlekar från 5 liter till högst 80 liter. De mindre modellerna är ofta enkla dagsryggsäckar, medan de större modellerna kan delas in i vandrings- och reseryggsäckar.

Vilken typ av ryggsäck vill jag ha?

Beroende på typ av sport och tillfälle är det vettigt att välja en speciell ryggsäcksmodell. Hos Keller Sports kan du välja mellan sportryggsäckar, dagryggsäckar, vandringsryggsäckar och reseryggsäckar. I vår butik hittar du också ryggsäckar för löpning, vätskesystem, cykelryggsäckar och skidryggsäckar.

Vilka specialfunktioner behöver min ryggsäck?

Hos Keller Sports hittar du ryggsäckar i olika storlekar av väderbeständigt yttermaterial med särskilda fack för bärbara datorer, mobiltelefoner och små tillbehör. Beroende på vilken typ av ryggsäck det är fråga om, skiljer sig även fackindelningen och andra funktioner som bärsystem, påsatta fickor och justerbarhet åt.

Vilket märke ska min nya ryggsäck vara från?

Valet av tillverkare är individuellt och beror på typ av sport, krav, preferenser, erfarenhet och dina prisförväntningar för en ny ryggsäck. Hos Keller Sports hittar du ett bra urval av välkända tillverkare som Deuter, Fjällräven, The North Face, Patagonia, Osprey, Nike, Adidas, Mammut, Salewa och Douchebags.

Olika funktioner för ryggsäckar 

Olika ryggsäcksmodeller erbjuder olika funktioner. Klassiska dagryggsäckar är utformade för daglig användning. De har ofta extra fickor och fack på insidan, till exempel för att förvara din mobiltelefon och bärbara dator. Medan löparryggsäckar fokuserar på en särskilt låg vikt och förvaringsutrymme för endast de viktigaste sakerna, är vandringsryggsäckar i första hand utformade för att ge bästa möjliga bärkomfort. Med individuellt justerbara remmar, en vadderad ryggdel eller nätryggar anpassar sig de här modellerna perfekt till naturens utmaningar. Även krävande bergsturer eller via ferratas är inga problem med dessa robusta ryggsäckar. Många modeller är också vattenavvisande och håller din utrustning torr även i regn. Om du planerar en längre resa och inte vill använda en resväska, hittar du ett stort urval av ryggsäckar här. Dessa ger dig den största kapaciteten. Reseryggsäckar imponerar med extra bröstremmar, extra ytterfickor för mer förvaringsutrymme och individuella justeringar av rygglängden. Det finns plats för allt du behöver för nästa äventyrsresa.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.