• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
  • Premiumerbjudanden och för-reor
  • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
  • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

Idrottsutrustning: från ett måste till en nyttig hjälpare

Idrottsutrustning är ett samlingsnamn för många olika produkter. Vissa är särskilt anpassade för enskilda sporter, andra är mer mångsidiga. Medan till exempel skidor, skidstövlar, skidhjälmar och cykelhjälmar är obligatoriska för att utöva respektive sport, finns det andra praktiska hjälpmedel som filterflaskor, sportklockor och andra prylar. De kan användas inom olika sporter och gör även din vardag enklare. När det gäller säkerhetskläder fokuserar många sporter på att skydda huvudet. Tidigare fanns det bara några få skid- eller cykelhjälmar i världens backar och leder, men nu är de oumbärliga. Tack vare ständig forskning uppfattas hjälmar inte längre som irriterande, klumpiga huvudbonader, utan är numera lika skyddande, snygga och bekväma att bära. När det gäller säkerhet är fokus dock inte bara på att skydda huvudet. Även överkroppen och benområdet får bästa möjliga skydd med rätt skydd av innovativa och extremt stabila material. Vid första anblicken kan skid- och cykelglasögon ses som modeaccessoarer, men de har också en viktig skyddsfunktion. Skidglasögon säkerställer bländfri syn när du åker utför och skyddar ögonen från skadlig UV-strålning, snö och vind med hjälp av högt utvecklad filterteknik. Cykelglasögon skyddar också mot att insekter och smutspartiklar kommer in i ögonen. Mindre skyddande, men mycket användbara, är sportklockor, cykeldatorer och dricksflaskor med filterfunktion. De senare tar bort föroreningar från det vatten som samlas in under långa vandringar eller campingturer och omvandlar det till dricksvatten eller matlagningsvatten.

Sportutrustning av hög kvalitet gör ditt äventyr säkrare

Oavsett om du är en stor aktör i branschen eller en liten specialisttillverkare har tillverkare av sportutrustning gjort det till sitt uppdrag att göra livet som idrottare roligare och säkrare. Grupper som minutiöst undersöker ny teknik och genomför omfattande tester skapar riktiga premiumprodukter med sitt arbete. Det svenska märket POC har till exempel ägnat sig åt säkerhet och forskar ständigt om innovationer som EPP-liner med flera slag och robusta yttermaterial. Resultatet är högkvalitativa skid- och cykelhjälmar i många olika utföranden som är skräddarsydda exakt efter dina önskemål. POC vet också hur man övertygar när det gäller glasögon och skydd. Detsamma gäller det amerikanska företaget Giro, som också har gjort sig ett namn över hela världen med högteknologiska kvalitetshjälmar och glasögon.

Sportklockor och smartklockor

Inom idrotten blir ämnet digitalisering också alltmer närvarande. Sportklockor som optimerar dina prestationer tack vare pulsmätning, virtuell löpcoach, identifiering av träningsintensitet, mätning av sömnkvalitet och GPS-integration. På tal om digital träningsoptimering: med hjälp av smartklockor från kända tillverkare har du inte bara möjlighet att registrera och förbättra din träning, utan - tack vare de senaste navigationsinnovationerna - också en garanti för att du aldrig kommer att tappa bort dig.

Sportutrustning i korthet

Sportglasögon används särskilt vid cykling och skidåkning. De skyddar ögonen mot UV-strålar, snö och vind och - när det gäller cykling - mot smuts och insekter.

Sporthjälmar skyddar huvudet vid snabba sporter som cykling och skidåkning på stigar och backar. De bör alltid ingå i din utrustning. Med tiden har bärkomforten förbättrats avsevärt genom strategiskt placerade ventilationsöppningar och vikten har minskats enormt genom optimering av materialen. Hjälmar från POC, Giro och andra ökar din stilfaktor enormt.

Sportklockor är en dator för handleden. Din kompanjon som ger dig råd. Sportklockor hjälper dig att optimera din träning, mäta din puls, föreslå vilotider och kan även imponera som navigator tack vare GPS.

Dricksflaskor finns i olika utföranden. Är du på en utmanande vandring eller ska du slå läger i vildmarken? Filterflaskor garanterar att du alltid har rent dricksvatten tillgängligt. Dricksflaskor utan filter och flaskflaskor är naturligtvis också användbara hjälpmedel för alla utomhussporter.

Sportutrustning på Keller Sports

Oavsett om det är skidor, pjäxor, hjälmar, glasögon, sportklockor eller vattenflaskor - här hittar du exakt den sportutrustning som gör dig bättre hela tiden. Beställ dina önskade produkter från otaliga premiumtillverkare bekvämt online och dra nytta av våra regelbundna erbjudanden och rabattkampanjer. Naturligtvis kan du också kombinera dessa med din premieavdrag. Keller Sports nyhetsbrev håller dig uppdaterad om alla de senaste erbjudandena.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.