Bli Premium-medlem nu och spara 10 % på varje köp* Mer information

  • 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
  • Premiumerbjudanden och för-reor
  • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
  • 12 månader för bara 95 SEK*

Allmänna användarvillkor KELLER Group GmbH

(Här kan du ladda ner våra allmänna användarvillkor som PDF) (För att öppna och läsa behöver du Adobe Reader, ladda ner det gratis här)

§ 1 Omfattning av giltighet och leverantör

Dessa användarvillkor ska tillämpas på alla beställningar gjorda av individer via nätbutiken driven som

KELLER Group GmbH
Balanstraße 73
D-81541 München
Tyskland
Telefon: +46 10 884 85 12
E-mail: [email protected]

Innehavare som också är ansvariga för innehållet i enlighet med den tyska mellanstatliga överenskommelsen för media tjänster (“Mediendienstestaatsvertrag”):

Moritz Keller, Jakob Keller och Marcus Trute
Finanzamt München III (Münchens skattekontor)
Momsregistreringsnumme (Umsatzsteuer-Identifikationsnummer) enligt § 27a i den tyska omsättningsskattelagen (Umsatzsteuergesetz): SE02073043701
Service Hotline: Telefon: 844 680 720
E-mail: [email protected]

§ 2 Kontrakt sammanfattning

§ 2.1 Presentationen av produkterna i vår nätbutik utgör grunden för att avge en beställningsoffert. Genom att välja [Slutför köp] knappen binder du dig till att köpa dina varor. Vi säljer våra produkter endast för privat bruk och i små mängder.

§ 2.2 Vi kan acceptera din beställning genom att antingen skicka en orderbekräftelse per mejl eller genom att leverera varorna till dig inom ett par dagar. En orderbekräftelse som bekräftar att vi mottagit din beställning innebär inte ännu att vi accepterat ditt köp.

§ 2.3 3 I fall vår orderbekräftelse innehåller typografiska tryckfel eller ifall prissättningen är baserad på tekniska överföringsfel, är vi berättigade att annullera kontraktet och därmed är vi förpliktade att ge dej ett bevis på våra tekniska problem. Betalningar som redan är genomförda kommer att återbetalas omgående.

§ 2.4 Vi levererar “så långt lagret räcker“. I fall en beställd produkt inte finns i vårt lager, på grund av att vi inte har mottagit denna produkt av vår leverantör utan fel från vår sida, är vi berättigade att upphäva kontraktet. I dessa fall kommer vi att meddela dej omedelbart och om möjligt rekommendera en leverans av en jämförbar produkt. Ifall det inte finns en jämförbar produkt tillgänglig eller ifall du inte önskar att få en jämförbar produkt kommer vi att ersätta dej omedelbart för möjliga betalningar som du redan gjort.

§ 2.5 Vi ingår inte avtal med personer som är minderåriga (under 18 år) utan målsmans godkännande.

§2.6 Orderkvantiteten per artikel markerad med "Members Only" är begränsad till två artiklar.

§ 3 Pris

Alla priser visas som slutliga priser som inkluderar moms (19%) och andra priskomponenter. Dock inkluderar det slutliga priset inte fraktkostnader för de enskilda produkterna (se vår nästa sektion om “fraktkostnader”). Vänligen se våra produkt- och informationssidor för fler detaljer.

§ 4 Fraktkostnader

§ 4.1 Frakt

Beroende på destinationsland och vald fraktmetod skickas produkterna från vårt sortiment av DHL, Hermes, SWISS POST, Österrikisk post, PostNL eller Bring. För större volymer och kvantiteter beställer vi en speditör.

§ 4.2 Leveranstid

Efter att vi mottagit din beställning och din betalning kommer vi att behandla din beställning utan försening. Notera att frakten normaltsätt alltid tar 3-4 vardagar ifall det inte finns några förseningar med den svenska posten. Om du betalar med Klarna, du få alltid varorna först och du har alltid betalning under 14 dagar.

§ 4.3 Leveranskostnader

En fraktavgift på 50 SEK läggs på alla leveranser.

Fraktavgifter påverkas inte av beställningsvärde.

Gratis leverans finns tillgänglig för alla beställningar med ett totalvärde på lika mycket eller mer än summan som listats bredvid länderna nedan. Annars gäller leveranskostnaden i § 4.3.

Minimum beställningsvärde för gratis leverans:

LandFraktavgiGratis frakt på beställningar över Service...ServiceSweden50 SEK699 SEKUPS

För tillfället levererar vi endast inom Sverige. Ifall du har frågor som berör frakt utanför Sverige vänligen kontakta oss på [email protected]

§4.5 Efterföljande fraktkostnader

Leveranskostnader kommer att gälla om det totala ordervärdet understiger leverans tröskel som en följd av en retur: För beställningar med gratis frakt (t.ex. för beställningar över 699 kr eller mer i Sverige), kommer efterföljande fraktkostnader att stiga för en retur eftersom det totala värdet av beställningen kommer att sjunka under värdet som behövs för en fri frakt.

§ 5 Leveransvillkor

§ 5.1 Leverans kommer endast att skickas till destinationer inom Sverige.

§ 5.2 Ifall alla beställda produkter inte finns i vårt lager, har vi rätt att göra delleveranser på vår bekostnad om det är rimligt för dig.

§ 5.3 Ifall en leverans av varor misslyckas trots tre försök att leverera produkten till vår kund från vår sida, är vi berättigade att upphäva kontraktet. Om kunden redan har betalat ska pengarna överföras tillbaka utan dröjsmål.

§ 6 Betalningsvillkor

§ 6.1 Du kan välja mellan följande betalningsmetoder: förhandsbetalning, kreditkort, PayPal eller Klarna faktura. Vi förbehåller oss rätten till att utesluta individuella betalningsmetoder.

§ 6.2 Ifall du vill betala i förtid, kommer vi att förse dej med våra bankdetaljer i vår beställningsbekräftelse. Summan på fakturan ska överföras till vårt konto inom 10 dagar. Ifall du väljer att betala med kreditkort kommer ditt konto att debiteras när beställningen bekräftas.

§ 6.3 Betalning i efterskott: Ifall de bestämda betalningsvillkoren överskrids, ska kunden betala en extra ränta på 5 % på basbeloppet för förseningen. Ifall en större bevisbar skada har uppstått på grund av försenad betalning berättigar vi att kräva ersättning för denna större skada.

§ 6.4 Felaktiga bankuppgifter: Ifall du väljer att betala med direkt debitering måste du, i förekommande fall, stå för kostnaderna som uppstår för en upphävd betalningstransaktion, som ett resultat av att ha angett felaktiga bankdetaljer till oss.

§ 6.5 Du är endast berättigad rätten till avdrag ifall din motfordran antingen har fastställts av domstolen eller är obestridd eller har accepteras av oss skriftligt.

Rätten till retention ska endast genomföras av kunden ifall kraven överstiger från samma avtalsenliga relation.

§6.6 KELLER vouchers, gift cards and online vouchers
KELLER vouchers can be paid for by credit card, PayPal or bank transfer. Those which are bought in the KELLER shop can be spent on the whole range. The voucher does not earn interest. You will receive the voucher straight to your email address once payment is received. It cannot be delivered by post. The value of the voucher will be automatically deducted from the order value. Only one voucher per order can be used. Gift cards or gift card balances cannot be redeemed for cash. If the cost of the order exceeds the value of the gift card then the difference must be paid with an alternative form of payment. KELLER assume no responsibility for any errors in the gift card recipient’s email address. KELLER is also not liable for loss, theft, misuse or delays in payment of the gift card (e.g. because of technical difficulties). Gift cards cannot be applied to already processed orders.

§ 7 Äganderättsförbehåll

Äganderätt av en vara som är beställd ska endast övergå när det fullständiga på varan har betalats. Före övergången av äganderätten är pantsättning av produkter, överföring av äganderätt som säkerhet, användning eller en omdesign av produkten inte tillåten utan vårt samtycke.

Konsumenter har följande ångerrätt:

§ 8 Instruktioner för returnering

§ 8.1 Ångerrätt

Konsumenter har rättighet att upphäva sitt kontrakt för att slutföra kontraktet inom en period på 14 dagar (från och med att de mottagit sin beställning) utan att behöva ange en orsak. Detta kan göras skriftligt t.ex. genom brev, fax eller mail eller genom att returnera varan. Du kan nå oss på 844680 720 eller per e-psort: [email protected]. Den 14-dagars långa perioden inleds då kunden mottar varan tillsammans med detaljerade instruktioner på hur man ska returnera en beställning. Dock måste du garantera att du sänder din vara tillbaka till oss inom returneringstiden på 14 dagar.

Om du utnyttjar din ångerrätt kommer vi att återbetala alla betalningar som vi erhållit från dig, inklusive fraktavgiften (med undantag för den eventuella extra avgift som läggs på om du valt en annan leveransmetod än den billigaste standardleveransen som vi erbjuder) utan omotiverad fördröjning och aldrig senare än 14 dagar från då vi blir informerade om ditt beslut att utnyttja din ångerrätt. Återbetalning ska ske med samma betalningssätt som vid köpet om du inte har uttryckligen kommit överens om annat. Hela beloppet ska återbetalas, inklusive frakt, skatt och avgifter.

och avgifter.

Fiege Logistik Stiftung & Co. KG - Zweigniederlassung Burgwedel c/o KELLER Group GmbH Am Berkhopsfeld 500 30938 Burgwedel Tyskland
E-mail: [email protected]

För en effektiv returnering, måste de gemensamma mottagna produkterna sändas tillbaka och – i förekommande fall – andra extra förmåner (t.ex. kompensation för användning) måste återlämnas. Ifall du inte kan returnera varorna du mottagit, fullständigt eller delvis eller i dåligt skick (t.ex. avsaknad av accessoarer eller förpackningsmaterial, tydliga tecken på att varan använts eller försämring av produkten), har vi – i förekommande fall – rätten att kräva en kompensation av värdet på varan. Detta gäller inte så länge som försämringen av varan beror på prövning av varan – som t.ex. prövning av en produkt i en butik. Du kan undvika att bli tvungen att betala en kompensation genom att inte använda varan som om du redan ägde den och genom att undvika skada som kan försämra värdet på varan. Du blir tvungen att stå för kostnaderna som uppstår för avsändningen av varan. Tidsfristen uppfylld om du skickar tillbaka varorna innan tidsfristen på 14 dagar. Notera att vi inte står för returkostnaderna.

Blankett: Återkalla Beställning

Härmed återkallar jag mitt kontrakt av inköp av följande produkter:

Bestättlningsdag: Förnamn, Efternamn: Adress: Datum, Underskrift*: *Endast nödvändigt på papper, per post

Blankett: Återkalla beställning

Ångerrätt gäller inte följande kontrakt: Avtal om leverans av varor som inte blivit förmonterade och har producerats i enlighet med kundens önskemål eller konsumentens anvisningar eller har skräddarsytts för kundens personliga krav.

Observera att rätten att återkalla köpet löper ut tidigare med leverans av förslutna varor som av hälsoskäl och hygien inte är lämpliga att återlämnas när förpackningen har tagits bort efter leverans.

AVSLUTNING FÖR INSTRUKTIONER FÖR RETUR

Conditions of redeeming vouchers: if an item is returned so that the overall order value consequently falls below the minimum order value required for the validity of the voucher, then the voucher code cannot be applied to the remaining items in the order.

§ 9 Transportskador

§ 9.1 Ifall en vara är uppenbart skadad eller sönder på grund av fraktskador är du förpliktad att omedelbart göra ett klagomål till företaget som levererat ditt paket. Du är även förpliktad att kontakta oss per telefon så snart som möjligt på 844680 720. Vänligen observera att vår kundservice endast betjänar på engelska.

§ 9.2 Ifall du inte gör ett klagomål eller informerar oss om skadan, påverkas inte din lagliga rättighet till garanti. Du kommer på så sätt att hjälpa oss att kräva våra krav gentemot vår transport firma eller vårt transporförsäkringsföretag.

§ 10 Garanti

§ 10.1 Garanti gäller i enlighet med lagstadgade regleringar. Då ett fel har upptäckts inom den lagligt krävda garanti perioden på två år med start från och med dagen du mottar din leverans, är du lagligt berättigad till en korrigering av felet (reparation av defekter eller en ersättnings leverans), och – ovanpå lagliga krav som gäller – är du också berättigad ett avdrag på betalningen, annullering av kontraktet, eller skadestånd, om tillämpligt. Om KELLER företar omleverans eller avhjälpande av felet vid reklamation ska eventuella fraktkostnader återbetalas inom 14 dagar från den dag företaget mottagit den reklamerade varan. Retur av vara samt återbetalning ska ske utan onödigt dröjsmål. Du är förpliktad att två gånger tillåta oss försöka rätta till skadan ifall du inte har angett en lämplig tidsgräns som har passerat utan att skadan har gottgjorts. Ifall din önskade gottgörelse endast kan förverkligas genom oproportionerligt höga kostnader, ska ditt berättigande begränsas till den andra metoden av gottgörelse

§ 10.2 Vi ger inte garanti för skador och brister som är orsakade av olämpligt användande, skötsel eller lagring, slarvig eller felaktig underhållning, överansträngning eller olämplig reparation av produkten utförd av en reparationstjänst som inte är uttryckligen bemyndigad att reparera varan.

§ 10.3 Ifall du önskar reparation eller ersättning av en skadad produkt vänligen returnera den till oss. Vänligen kontakta vårt support-team genom att ringa 844 680 720 eller genom att skriva ett mejl till [email protected]

§ 11 Ansvar

Vårt ansvar för ringa vårdslöshet beträffande skyldighet är utesluten, i den mån den sistnämnda inte har varken påverka arbetsuppgifter som är viktiga för kontraktet, skada orsakad av dödsfall eller personskada, eller garantier eller påståenden som ligger inom ramen för tillämpningen av tyska produktansvarslagen (Produkthaftungsgesetz). Detsamma gäller för överträdelser av skyldighet på den del av vår ställföreträdare).

§ 12 Sekretess och kredituppgifter

§ 12.1 Vi använder dina data som du har angett till oss för att fullborda din beställning. För detta syfte delar vi dina data med andra företag, så som transportföretag, för att kunna leverera dina varor till dig. Dessa parter har endast tillåtelse att använda dina data för att fullborda din beställning och har inte rätt att använda dina data för andra ändamål.

Ifall du uttryckligen har gett tillåtelse för ytterligare användning av din data, överför vi data från våra kundlistor till valda partnerföretag för marknadsföring och marknadsförings undersöknings ändamål. Med detta samtycke, rekommenderar vi också produkter som kan vara av ditt personliga intresse och ger erbjudanden för kampanjer och/eller använder din mailadress för marknadsförings syften.

Naturligtvis kan du invända mot användningen av dina uppgifter i reklamsyfte när som helst eller återkalla ditt samtycke. Från och med att du upphäver ditt samtycke kommer vi inte längre att skicka kataloger eller kampanj mail till dej.

§ 12.2 Vi sparar informationen i ett kontrakt och skickar dej order information och våra allmänna villkor per mail. Du kan se dina tidigare beställningar i vårt kund logg-in område.

§ 12.3 I fall priset inte är fullt betalt på förhandsbetalningar tar vi oss rätten att fråga SCHUFA Holding AG, Kormoranweg 5, D-65201 Wiesbaden, med syftet för information om kredituppgifter - i förekommande fall - för att skydda våra legitima intressen. Dina intressen som är värda att skyddas kommer att tas i beaktande vid samtycke av lagliga regleringar.

§ 13 Tekniska steg för att slutföra ett kontrakt enligt erbjudande och accepterande.

För att göra en beställning och slutföra ett kontrakt måste en kund göra följande:

-Då en kund är på produkt beskrivnings sidan, kan han välja “lägg till i varukorgen”, för att gå till följande steg av processen. Ett litet fönster öppnas på högra sidan av skärmen och sammanfattar produktens kännetecken (storlek, pris, antal).

-Kunden kan fortsätta bläddra igenom och hitta andra produkter som han kan lägga till i varukorgen eller välja ”Gå till kassan” för att gå till andra steget av transaktions processen. En ny sida öppnas för att sammanfatta alla detaljer om varukorgen. Efter att kunden har dubbelkollat denna sida kan han klicka på ”Gå till kassan”. Följande sida som visas beror på ifall kunden är kopplad till sitt konto eller ej. Ifall kunden inte har loggat in kommer det att ställas en fråga ifall han vill logga in (genom att välja ”logga in via säkerhetsserver”) eller att skapa ett konto (genom att välja ”fortsätt via säkerhetsserver”).

-Beroende på kundens status, frågas det ifall han kan lägga till sin leveransadress och välja sin betalningsmetod. Ifall han har beställt förut kommer hans adressinformation att framträda automatiskt. Betalningsmetoden är antingen sparad eller så måste han ange en betalningsmetod. Beroende på betalningsmetoden frågas det ifall han kan ge mer information. Genom att välja ”nästa” kommer han till följande sida för transaktions processen.

-Denna sida är en fullständig sammanfattning på kundens tidigare val; produkterna i varukorgen, adressen, betalningsmetoden. Ifall kunden är tillfredsställd med informationen som getts kan han välja ”godkänn”.

-Kunden kommer till bekräftelsesidan där transaktionen skett och beställningen kommer att genomföras.

-Säljarens acceptans kan hittas under de allmänna villkoren § 2

§14 Lagring av information om kontraktet

Kunden och försäljaren kommer att få ett kontrakt så snart som kunden har bekräftat sin beställning, i det sista steget av processen som beskrevs ovan. De allmänna användarvillkoren och även kontrakt informationen kommer att skickas som text format (t.ex. mail, fax, brev). Kontraktet kommer att arkiveras av försäljaren och kan bli begärt av kunden genom att han kontaktar kundservicen.

§15 Tekniskt information för att korrigera ett misstag då en beställning görs

Före kontraktet binder båda parterna, har kunden möjlighet att korrigera vilka poster som helst genom att använda sitt standard tangentbord och mus. Det är visserligen möjligt att gå tillbaka till tidigare sidor och modifiera informationen före beställningen har registrerats.

§16 Information om språket som används i kontraktet

Kontraktet är på svenska.

§17 Information om förvaltningsregler

Säljaren har inte angett några förvaltningsregler

§ 18 Keller Medlemskap Premium

§ 18.1 Keller Premium medlemsavgifter och tjänster Keller Sports Premium är ett ej tidsbestämt medlemskap

The Keller Premium membership is an indefinite subscription agreement. Customers can terminate the Keller Premium membership via “My Account” at any time before membership expiry. If cancelled, the membership will not be automatically renewed and there will be no further membership fees to pay. If no cancellation takes place or you do not cancel at least 14 days before the end of the membership, the membership will be automatically renewed for another 12 months and a membership fee will be due. The Keller Premium membership incurs a one-off fee of 9.99€ and lasts for 12 months. Within this period of service you receive a 10% discount on the total value of the shopping basket every time a purchase is made (excluding shipping costs or other service fees, such as stringing service). The discount does not apply to the membership fee. Keller Premium-medlemsrabatten gäller inte heller för graderade priser för tennisbollar eller för varor märkta med ”Members Only” eller ”Begränsad”. It also cannot be combined with any other sales or discounts that are available to specific customer groups (such as new customers) for a limited time. KELLER will make you aware of any sales in which the 10% premium discount does not apply. The value of the discount cannot be refunded as cash or otherwise, but will be discounted from the total purchase value. You will receive regular exclusive Premium offers and information by e-mail.

§ 18.2 Varaktighet, ångerrätt och uppsägning av Keller Medlemskap Premium

If no purchases have been made using the Keller Premium benefits within the first 14 days of the membership, you will receive a full refund of the membership fee. You may exercise your right to withdraw from the membership by contacting us via e-mail ([email protected]) and asking for a withdrawal.
If purchases have been made using the Keller Premium membership benefits, said benefits (such as a discount of 8.50€ on a product originally priced at 85€) will be reversed in the case of withdrawal and you will be charged as if you had never had a Keller Premium membership.
If the membership is not terminated within the 12 months of its duration, it will be automatically renewed for another 12 months. Customers can terminate the Keller Premium membership via “My Account” at any time before membership expiry. If cancelled, the membership will not be automatically renewed and there will be no further membership fees to pay. If no cancellation takes place or you do not cancel at least 14 days before the end of the membership, the membership will be automatically renewed for another 12 months and a membership fee will be due.

§ 18.3 Keller "Testa på" Medlemskap Premium

Emellanåt erbjuder vi vissa kunder ett "testa på" medlemskap eller andra kampanjmedlemskap, där man exempelvis kan börja med en gratis testperiod. Samma villkor gäller för dessa med undantag enbart om det står uttryckligen i kampanjerbjudandet. Test- och kampanjmedlemmar kan säga upp sitt medlemskap under testperioden när som helst under 'Mitt konto' eller via andra kontaktmetoder som finns tillgängliga, och motsvarande medlemskap avslutas. För respektive test- eller kampanjperiod tas inga medlemsavgifter ut. När testperioden är över börjar en medlemsavgift på 95 SEK för 12 månader att tas ut, för betalt medlemskap.

§ 18.4 Ändringar i villkor och serviceutbud

Vi har rätt att ändra på nuvarande villkor och serviceutbud av medlemskap Premium efter eget omdöme. Du kommer att bli informerad om viktiga ändringar i regler och villkor. Alla övriga regler hos KELLER Group GmbH är gällande. Om vi gör ändringar i villkor eller serviceutbud kommer vi att uppmärksamma dig på det. Du har då rätten att underkänna dessa ändringar. Ifall du vill underkänna ändringarna kan du göra det genom att kontakta oss via mejl ([email protected]se) inom 14 dagar. Varje gång vi informerar dig om ändringar kommer vi att påminna dig om din rätt att underkänna dem. Ifall du inte uttrycker ett underkännande av ändringarna kommer du att antas godkänna dem och deras påverkan på villkoren. En höjning av medlemskapsavgiften kan vara aktuell i början på nästa medlemskapsperiod. Om du avslutar ditt medlemskap innan den ändringen tar vid kommer vi att återbetala den återstående ej använda medlemsavgiften för nuvarande medlemsperiod. Om någon ändring av någon anledning förklaras som ogiltig eller ogenomförbar kommer giltigheten och genomförbarheten hos övriga ändringar och villkor inte att påverkas.

§ 18.5 Uppsägning av KELLER Group GmbH

Vi har rätten att uppsäga ditt medlemskap efter vårt omdöme med en uppsägningstid på 14 dagar. Om så är fallet kommer vi att återbetala hela din medlemskapsavgift för den varande medlemskapsperioden, såtillvida att du inte redan har använt Keller Premiums medlemsrabatt under den medlemskapsperioden till ett högre värde än medlemskapsavgiften. En återbetalning kan inte heller ges om uppsägningen sker på grund av allvarliga omständigheter. En uppsägning på grund av allvarliga omständigheter sker omedelbart om du är skyldig till brott mot nuvarande villkor eller mot någon lag, om ditt användande av Keller Premium har innefattat bedrägeri eller felaktigt brukande, eller om våra intressen eller en annan användares intressen har blivit negativt påverkade. Trots att avvikelser från nuvarande villkor kan accepteras i enskilda fall rättfärdigar det inte avvikelser från villkoren i framtiden.

§ 18.6 Betalning av medlemsavgift och giltighet

Medlemskapet blir aktivt när för nuvarande halvårsbaserade medlemsavgiften betalas in. Efter de första 12 månaderna drar KELLER automatiskt medlemsavgiften genom ditt valda betalningssätt. Ifall betalningssättet blir ogiltigt under ditt medlemskap, eller summan av annan anledning inte kan dras, så har KELLER rätt att kräva betalningen av dig via andra medel (eventuella extra kostnader som uppstår när betalningssättet inte fungerar kommer att skickas till dig).

KELLER also accepts payments via Klarna. By completing the purchase of the Premium membership you accept the Klarna terms and conditions. You also agree to complete the purchase via invoice payment and consent to identity and credit assessments of any data required by Klarna. You can withdraw your consent at any time.

§ 18.7 Ansvarsbegränsningar

Vi tar ansvar över eventuella skador som uppkommer på grund av grav försumlighet eller avsiktlig överträdelse av våra skyldigheter orsakad av ombud, befattningshavare och juridiska representanter. Oavsett nivån av försumlighet tar vi även ansvar för eventuell skada orsakad av överträdelse mot huvudskyldigheter enligt kontrakt (huvudförpliktelser) och av bedrägeri eller överträdelse av lämnade garantier. Skadeverkan som resulterats av något vårdslösa överträdelser av huvudskyldigheter (huvudförpliktelser) begränsas till typisk eller förutsebar skada. Utöver detta finns inget ansvar med rättslig grund.

§ 18.8 Force majeure

Vi arbetar för att hålla våra tjänster tillgängliga hela tiden. Vid fall av force majeure, laglig lockout vid strejk eller oförutsebara störningar i verksamheten blir vi inte lösgjorda från våra påtagna ansvar kring Keller Sports Premium. Vid sådana händelser kan uppgiftsutförande eller fraktförsändelser bli försenade. Om en sådan försening skulle innebära att Keller Sports Premium inte längre är av intresse för dig kan du säga upp ditt medlemskap och vi kommer att återbetala hela medlemsavgiften för den varande medlemskapsperioden, såtillvida att du inte redan använt Keller Sports Premium medlemsrabatt under den medlemsperioden till ett värde som är högre än den varande medlemsavgiften. Vi tar dock inget ansvar för eventuella skador som resulterar vid försenad försändelse vid sådana omständigheter.

§ 18.9 Övriga villkor

KELLER förbehåller sig rätten att godkänna eller avslå medlemskap. Du kan lägga beställningar så ofta du vill. Det är kundens ansvar att använda Keller Premium-erbjudande i enlighet med generella regler och villkor. Keller Premium är bara tillgängligt för privata kunder och kan inte användas av kunder som köper varor av företagsmässiga skäl, för vidareförsäljning eller grossistförsäljning. En överträdelse av kontraktet från din sida resulterar i en uppsägning edlemskapet utan någon sorts återbetalning.
Premiumrabatt:

§ 19 Returning batteries

Some of our products are supplied with batteries. Used batteries should not be placed into a domestic waste bin. The customer has the legal obligation to dispose of used batteries by depositing them at especially established collection points or returning them to the store where they were bought. Retailers and manufacturers are legally obliged to accept these returned batteries free of charge and use them or dispose of them as hazardous waste. After use you may dispose of the batteries free of charge by handing them in at a local collection point or returning them to the retailer. Should you wish to return batteries to us, you can send them postage free. In order to save us unnecessary costs, we ask you to pay for the postage in advance. We will then reimburse the postage costs to you. Batteries come marked with a symbol of a crossed-out waste bin. Batteries that contain over 0.0005 mass percent of mercury, over 0.002 mass percent of cadmium or over 0.004 mass percent of lead will have the relevant chemical symbol (Hg - mercury, Cd - cadmium or Pb - lead) engraved under the waste bin symbol.

§ 20 Disposing of electric and electronic devices

Manufacturers must accept returns of old electric devices produced after 13th August 2005 free of charge. The manufacturers must mark any electric and electronic devices produced after 23rd November 2005 with a symbol of a crossed-out waste bin on wheels. This electronic waste may not be disposed of as unsorted residential waste. It must be separated, collected and disposed of by bringing it to local collection or return points. In adherence to the "ElektroG" law from 23rd March 2005, we only purchase electric and electronic devices from manufacturers registered at the relevant authorities who can provide an insolvency-proof guarantee that they will finance the disposal of their electric devices.

§ 21 Complaints procedure:
Online Dispute Resolution in accordance with Art. 14 para. 1 ODR-VO: the European Commission provides a platform for online dispute resolution (ODR). This can be found at http://ec.europa.eu/consumers/odr/ KELLER Group GmbH is currently not obliged to use an alternative dispute resolution process that complies with the regulations of the European Commission. Should this change, customers will be informed accordingly.

§ 22 Slutliga klausuler

§ 22.1 Skulle en särskild klausul av dessa användarvillkor vara ineffektiv, kommer alla andra användarvillkor av kontraktet förbli oförändrade. Passande lagstadgade regleringar ska vara effektiva istället för en ineffektiv klausul.

§ 22.2 Svensk lag ska tillämpas.

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.