• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
  • Premiumerbjudanden och för-reor
  • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
  • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

TENNIS ONLINE-BUTIK-KELLER SPORT UTRUSTAR DIG FÖR NÄSTA MATCH

Tennis har redan spelat i de tidiga medeltiden av munkar på franska kloster. Genom att göra det, så slogs bollen över ett nät till en vägg. Under den tiden var engelsmännen särskilt entusiastiska över tennis. År 1846 tilläts en engelsk major att patentera tennis enligt sina regler, och 1877 reviderades reglerna till sist som en del av en turnering på Wimbledon. I grund och botten spelas det fortfarande i dag enligt dessa regler, och tennisen har blivit en av de mest populära idrotten i hela världen. 1988 blev tennis en olympisk disciplin. I Tyskland har inte minst Boris Becker och Steffi Graf bidragit till tenniens populära popularitet. Medan tennisen ansågs vara en exklusiv sport under en lång tid, där spelarna i det klassiska vita, tennismodet i dag blir alltmer färgstarka. Även i den traditionsenliga Wimbledon, så är tennisspelarna inte längre bara i vita tennisbanor på planen. Fashion designers, tillsammans med spelare, skapar sitt eget tennismode och garanterar färg och variation i domstolen. Tennismode har länge sen blivit oduglig utanför torget.

BESTÄLL DEN BÄSTA TENNISUTRUSTNINGEN ONLINE

I Keller Sports kan du beställa tennis och tennismode online till låga priser. Vi förstår inte bara oss själva som en dyr onlinebutik, utan också i fokus med vår service på kompetenta råd. I vår källare Sportguide hittar du expertartiklar för frågor om tennis och tennis. Men i Keller Sport gynnas du inte bara av förstklassiga råd, utan även från attraktiva villkor: vi levererar gratis gratis hus, i tennisbanan har vi alltid minskat en rad olika tennisartiklar och erbjuder märkesvaror på tennisförsäljningen billigt. Vårt varumärke omfattar alla de välkända tennistillverkarna av tennissportutrustning: Adidas, ASICS, Babolat, Diadora, Ellesse, Fila, Head, K-SWISS, Lacoste, Nike, Sergio Tacchini, Under Armour, Wilson-och andra.

KÖP SENASTE TENNISMODE

Många turneringar ser till att de bästa spelarna finns i tennis. Det senaste tennismodet av Rafael Nadal eller Serena Williams kommer inte bara att titta på dig vid nästa ATP-turnering, utan kommer också att hitta hennes tennismodessamlingar i vår affär till ett lågt pris. Vi erbjuder också lämpliga tennisartiklar som keps, tennisstrumpor, handdukar eller pannband. Vare sig du är professionell på vårt sätt eller som nybörjare kan du kombinera din första växel för tennis: tillsammans med Keller Sport är du optimalt förberedd för din match mot domstolen. Kvinnor, män och barn köper i vår Tennis Online Shop gynnsamt tennismode och tennisartiklar för träning och poängspel. Våra experter kommer med glädje att ge dig råd som tennisbanor i vilket fall som helst kommer att vara en del av din träningsväska. Den högra tennisskon är en del av en optimal träning eller en spännande match: Beroende på vilken golvbeläggning som täcks, så är foten annorlunda i tennis. Vår Keller Sports Guide Fachartikel stöder dig i valet av den perfekta skon.

HITTA RÄTT TENNISRACKET-MED KELLER-SPORT

Det är klart att tennisracket är av avgörande betydelse i tennis. Enligt traditionen skulle de första spelarna ha slagit bollen över nätet i medeltiden med den platta handen, så det första använda namnet är "jeu de paume", spelet med handflatan. Rackets var bara fram mot slutet av den 15 :e. Det här är ett århundrade av tennis. Den nuvarande termen tennisen härleds från den franska termen "tenez" för att fånga. I dag passar klubbarna perfekt ihop med respektive spelare, så att de kan få en optimal effekt. Tillsammans med våra experter kommer du att hitta rätt Racket-Vi kommer att ge dig råd om valet av grepphållfasthet och lämplig banning av ditt racket. I vårt erbjudande kommer du att hitta klubbar, gymnastikklubbar, klubbar för barn och allt du behöver för tennistennis. Testracketar kan också testas.

MED TENNISBANAN FRÅN KELLER SPORT FÖR ATT MATCHA SEGERN

De som har matchande skor och en fladdermus kan faktiskt börja sin första tennislektion omedelbart. Med tennismode och tennisbanorna i Keller Sports, är du alltid optimalt utrustad. Många andra tennisartiklar från vårt håll stöder ert spel i en mindre vanlig: Från övergrepp över dämparna, dryckeflaskor och handdukar, Keller Sports leder ett stort urval av användbara tillbehör. Med oss kan du beställa alla tennisartiklar du behöver för en lyckad matchning eller din nästa träningsperiod.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.