• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
  • Premiumerbjudanden och för-reor
  • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
  • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

TENNISFÖRSÄLJNING: ERBJUDANDEN OM BILLIGA TENNISKLÄDER

Vare sig Nike, Adidas eller Lacoste? I tennisutloppet får du billiga tenniskläder från stora märken. Attraktiva tennisklänningar eller tennikjolar klär damen lika bra som atletiska tennisshorts. Du kan också hitta den rätta tröjan i tennisutloppet. Självklart, mina herrar klär sig också helt och hållet i försäljningen. Vare sig långa eller korta tennisbyxor är en fråga om säsong och personlig smak. Med en reducerad tennisskjorta eller tröja, har du det perfekta mellanskiktet och under din nya tennisjacka. Ta en titt på vår Tennis Outlet och välj dina favoritartiklar från tennisdräkten. Det är så här ni sätter ihop en ny klädsel för tennissport till rimliga priser.

TENNISUTLOPP: MINSKAT TENNISSKOR-INOMHUS OCH UTOMHUS

Det viktigaste urvalskriteriet för tennisskor är sulan. För att beroende på om man spelar ute på sandfältet eller inne i hallen, så behöver man andra skor. Färglösa sulor är till fördel i korridoren, eftersom de inte lämnar några ränder. När det gäller mattor bör sulan vara så smidig som möjligt så att du snabbt kan gå emot bollen eller glidbanan. På Sand Court behöver du mycket grepp. Dina tennisskor måste kunna stå emot mer, och därför måste de vara robusta. Den vanliga fiskdiken dominerade. Om man spelar på insidan och utanför, så är alla uppvaktande tennisskor det rätta valet för dig. Brand skor från ASICS, HEAD eller K-Swiss kommer att vara tillgängliga till reducerade priser i vår tennisförsäljning, samt bekväma tennisstrumpor.

TENNISFÖRSÄLJNING: TENNISRACKETAR, STRÄNGAR, BOLLAR

Tennisbeklädnadserbjudanden och tennisskor på tennisutrustningen. Men du kan bara få en bra föreställning med rätt tennisracket. Som nybörjare, en racket med ett stort huvud gör det lättare för dig att spela bollen, som du gör det lättare att spela. En mjuk ram ger bra avskärning och skyddar dina handleder på samma gång. En erfaren spelare har större chans att få en mindre modell, eftersom den garanterar mer kontroll och tryck. Tillsammans med en hård ram, kan du placera bollen exakt på plats. Balanserade tennisracketar har sin tyngdpunkt i mitten och är därför idealisk för alla spelare. I vår Tennis Outlet, blir du lika bister som heady rackets som stödjer din spelstil. Köp tennisracketar redan i tennisförsäljaren eller välj en ogenomstlig modell. Då kan du köpa reducerade strängar i tennisförsäljningen och rösta på din tennisracket enligt dina önskemål. Hög kvalitets grepp remmar som en billig tennisaccessoar ser till att din tennisracket alltid är bra i din hand.

BILLIGA TENNISPRODUKTER-BERÖMDA VARUMÄRKEN

I tennisutloppet ska du hitta en tennisutrustning av hög kvalitet. Köpa funktionella tenniskläder, bekväma tennisskor eller de bästa tennisracketarna till lägre priser. I lämpliga tennisväskor eller ryggsäckar kan du transportera din nya tennisutrustning på ett säkert sätt till alla. Bli uppspelt över billiga erbjudanden i Tennis Outlet och räkna om dig själv.

Bra att veta: Om inte begränsat, är våra tennisräntenivåer kombinerbara med andra rabatter. För Tennis Outletware & Tennis Sale Offers är våra vanliga returdeadlines tillämpliga.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.