• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
  • Premiumerbjudanden och för-reor
  • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
  • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

FRAMSTEG OCH KOMFORT - TENNISJACKOR FÖR MÄN OCH KVINNOR

En tennisjacka är förstås i första hand avsedd att skydda dig från vind och kyla. Men vissa långärmade jackor är också utrustade mot UV-strålning eller regn. Innan du köper din nya tennisjacka bör du veta under vilken säsong du främst vill bära modellen. Textilier som fleece och bomull ger den nödvändiga värmen vid låga temperaturer. Ultralätta och innovativa högteknologiska fibrer är däremot idealiska för tennis året runt. Jackor av polyamid, nylon, polyester eller blandade material kan du ofta använda dig av under de svala sommarmorgnarna. Du blir ännu mer oberoende av vädret om du väljer en tennisjacka med huva. I vind och regn är huvudet och nacken snabbt skyddade.

VAD SKA MAN TÄNKA PÅ NÄR MAN KÖPER EN TENNISJACKA?

Under idrottsaktiviteter bör du alltid se till att din kroppstemperatur är reglerad så att du inte belastar cirkulationen i onödan. Andningsbara membran hjälper dig att utbyta luft och fukt och skyddar dig från överhettning. I vårt sortiment av tennisjackor hittar du många modeller med avancerad funktionell teknik. De är utmärkta för att transportera bort svett och värme från kroppen samtidigt som de blockerar kylan från utsidan. Textilier med antibakteriella egenskaper ger dig ytterligare säkerhet.

TENNISKLÄDER: PRAKTISKA DETALJER FÖR MAXIMAL KOMFORT

Förutom högkvalitativa material finns det användbara detaljer som gör din tennisjacka till den perfekta följeslagaren på tennisbanan. Till exempel blixtlåset: med hjälp av det kan tennisjackor tas på och av särskilt snabbt och smidigt. På så sätt går varken tid eller koncentration förlorad under matchen när du tar på dig eller tar av dig skorna. Fickorna i de flesta tennisjackor erbjuder ytterligare fördelar. De kan användas för reservbollar eller en näsduk. Du kan också använda sidofickorna för att hålla händerna varma under spelpauser. Elastiska manschetter ger en perfekt passform. De ger dig den rörelsefrihet du behöver för ett aktivt tennisspel, samtidigt som de ser till att din tennisjacka sitter ordentligt.

SNYGGA MÖNSTER FÖR EN INDIVIDUELL LOOK PÅ TENNISBANAN

Moderna tennisjackor är inte bara funktionella. En sportig design är också en del av de perfekta tenniskläderna. Du har möjlighet att välja mellan många olika modeller. I vårt sortiment hittar du iögonfallande statement-looks i strålande färger och extravaganta färgkombinationer som understryker din individualitet med självsäker charm. Vi erbjuder också diskreta jackor med sofistikerade detaljer som är lätta och mångsidiga att kombinera med olika tennisskjortor, byxor eller kjolar.

FÖRDELAR MED JACKOR FRÅN TENNISKLÄDERNA

Särskilda jackor för din sport kompletterar dina tenniskläder och gör dig redo för alla väder. Funktionella material och speciella skärningar garanterar en optimal passform även under en spännande match. Det är dock väldigt få jackor från tenniskläder som matchar din stil på gatan, men det är inte vad de är utformade för.

FÖRDELAR:

  • av snabbtorkande eller vattenavstötande funktionsmaterial
  • Ytterlager över skjorta eller långärmad skjorta
  • ger stor rörelsefrihet
  • bra passform tack vare manschetter

NACKDELAR:

  • sportig klädsel endast under vissa förutsättningar lämplig för vardagligt bruk

MODERNA TENNISJACKOR FÖR MÄN OCH KVINNOR

Tennisjackor hjälper dig att alltid känna dig bekväm när du spelar tennis och att koncentrera dig på det viktigaste: matchen. Lätta, värmande textilier med andningsbara högteknologiska material ger dig optimalt skydd mot väder och vind. Bläddra igenom vår onlinebutik och upptäck din perfekta tennisjacka i vårt utbud av tenniskläder!

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.