• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
  • Premiumerbjudanden och för-reor
  • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
  • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

TENNIS - KLÄNNINGAR OCH KJOLAR FÖR ETT MODERNT UTSEENDE OCH PERFEKT FUKTHANTERING

Klänningar och kjolar för tennisspelare måste inte bara se bra ut, de måste också ha utmärkta slitegenskaper. Endast med perfekt fukthantering kan huden alltid vara torr under en ansträngande match. Materialet ska absorbera svetten och omedelbart föra bort den till utsidan. Keller Sports erbjuder kjolar och klänningar av funktionella material från kända tillverkare som reglerar kroppsklimatet på ett idealiskt sätt. När du springer efter en nästan ouppnåelig boll i tennis är rörelsefrihet viktigt: tenniskläder ska därför sitta perfekt utan att begränsa dig, först då kan du koncentrera dig helt på nästa poäng!

FÅ POÄNG MED DIN MODERIKTIGA KLÄDSEL

Du kan göra ett speciellt uppträdande med en tennisklänning: Klänningarna är inte bara sportiga utan också iögonfallande och stöder dig med sin exakta passform. Integrerade behåar ser till att du känner dig bekväm och kan röra dig optimalt. Sofistikerade skärningar och mönster samt modern teknik gör klänningarna till pålitliga följeslagare som du säkert kommer att få poäng med!

Vit är inte längre den dominerande färgen på planen: bläddra igenom vårt sortiment och välj bland snygga kläder som garanterat finns i din favoritfärg. Om du har några frågor om beställningsprocessen eller våra produkter kan du kontakta våra konsulter via telefon eller chatt. Om du är osäker på ditt val av klänningar och kjolar har vi tips från oberoende experter redo för dig i vår webbshop.

BESTÄLLA BILLIGT ONLINE PÅ KELLER SPORTS

Om du har bestämt dig för trendiga tenniskläder kan du dra nytta av ett lågt minsta ordervärde - vi levererar de beställda varorna gratis, så att du kan börja nästa match i din nya outfit. Ta en titt på vår outlet, där det alltid finns attraktiva erbjudanden.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.