• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
  • Premiumerbjudanden och för-reor
  • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
  • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

Sportväska: ett begrepp, flera modeller

När man tänker på sportväskor tänker man på den klassiska svarta polyesterväskan med axelrem. Naturligtvis är dessa modeller, som vanligtvis har ett stort förvaringsutrymme, fortfarande mycket populära. Du kan använda dem för alla typer av sporter. Nycklar eller smartphones kan förvaras i de mindre facken i väskorna. De är ofta tillverkade av material som andas och som förhindrar att obehagliga lukter utvecklas. Men det finns även andra modeller. Duffle bags har gott om förvaringsutrymme och är de perfekta, slitstarka följeslagarna för längre utomhusäventyr. Tennisväskor, skidväskor och cykelväskor är speciellt skurna för att ge tillräckligt med utrymme för respektive sportutrustning. Fanny packs har förvaringsutrymme för viktiga värdesaker, mobiltelefon, pengar eller nycklar. Dessa små mirakel av utrymme ger dig tillräckligt med utrymme för att förvara dina viktigaste redskap när du till exempel joggar.

Vad gör en bra sportväska till en bra sportväska?

En sportväska ska ha utrymme och tillräckligt med förvaringsutrymme. Å andra sidan bör en träningsväska inte vara för stor och skrymmande. Lika viktigt är vikten och naturligtvis materialet: om en sportväska är vattengenomsläpplig kommer dess livslängd sannolikt att vara kortare än för vattentäta modeller. Det material som används ska också tåla ogynnsamma förhållanden och andra påfrestningar. Duffelbags uppfyller dessa kriterier. Väskorna, som med sin utformning påminner om duffelbags, utstrålar inte bara en viss retrocharm. De lämpar sig också särskilt väl för resor på landsbygden. Hållbart vattenavvisande DWR-impregnering skyddar dina tillhörigheter från fukt och är extremt slitstarka. Det speciella med duffelbags från premiumtillverkare som The North Face, Douchebags eller Deuter är att du också kan bära dem bekvämt som ryggsäck tack vare kompressionsremmarna. Det behöver dock inte alltid vara den riktigt stora lösningen. För joggingturen räcker det också med en magväska, till exempel från Fjällräven eller ASICS, för att förvara allt det nödvändigaste. Men även i detta fall bör du leta efter robusta och hållbara modeller så att du inte behöver oroa dig för din mobiltelefon och liknande i dåligt väder. De flesta magväskor har justerbara remmar, inre och yttre fickor och nyckelhållare.

Hur packar jag min sportväska?

Det är enkelt: packa bara det nödvändigaste. Lägg tunga föremål på botten: Eftersom väskor inte har så stabila sidor som resväskor bör du packa de tyngsta sakerna längst ner (skor, drycker, hantlar och annan sportutrustning). Ta alltid bort använda sportkläder eller svettiga kläder ur väskan omedelbart och packa dem till nästa träningspass när du kommer hem.

Checklista - en välpackad sportväska innehåller:

  • Drycker
  • Sportkläder
  • Sportskor
  • Annan sportutrustning (racketar, bollar, hantlar osv.)
  • Handduk
  • Duschgel, schampo, deodorant
  • Reservkläder (för att byta om efter träningen)

Dina värdesaker (mobiltelefon, pengar, nycklar, klocka, kort, smycken, ...) bör förvaras säkert (skåp, skåp) och inte lämnas öppet i sportväskan under träningen.

Typer av sportväskor

Träningsväskor: Klassikern bland sportväskor. Träningsväskorna har en funktionell design, två handtag och en bärrem. De perfekta följeslagarna för att gå till gymmet eller fitnesscentret.

Duffels: Om du vill fly från stadsdjungeln och ge dig ut på nästa äventyr bör du ha rätt väska med dig. Duffelbags är inte bara motståndskraftiga mot väder och vind på grund av sin natur, utan överraskar dig också med ett enormt förvaringsutrymme.

Fanny packs: De är den perfekta följeslagaren när du lämnar huset för en joggingtur med bara nycklar, mobiltelefon och pengar. Fanny packs kan enkelt justeras till rätt storlek och erbjuder tillräckligt med förvaringsutrymme för dina tillhörigheter.

Cykelväskor: På två hjul är förvaringsutrymmet begränsat. Cykelväskor är ett sätt att lösa detta problem med utrymmet. Du kan förvara nödvändiga verktyg och värdesaker i dem. De finns både som sadelväskor och som handtags- eller ramväskor.

Sportväskor på Keller Sports

Oavsett vilken sportväska du letar efter har Keller Sports lösningen. I vår webbutik finns högkvalitativa träningsväskor från Nike och adidas samt vattentäta, hållbart producerade duffelbags från välkända märken som Salewa och Patagonia. Om du letar efter förstklassiga väskor, resväskor eller cykelväskor har du kommit till rätt ställe. Beställ din nästa sportväska enkelt och bekvämt från soffan hemma och dra nytta av våra rabatterbjudanden. Dessa kan alltid kombineras med vår premiumrabatt.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.