• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
  • Premiumerbjudanden och för-reor
  • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
  • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

SKIDUTLOPPSBUTIK MED MÄRKEN-SKIDÅKNING

För ditt skidäventyr kommer du att hitta nya skidkläder i vår Online Ski Outlet i stort urval och bästa kvalitet-just typiskt för Keller Sports. Ski kläder från de funktionella underkläderna till skidkavajen du får från många olika och välkända vintersportmärken. Vad sägs om en ny skidjacka av staten Elevenate och en skidbyxa av J. Lindeberg? På så sätt kan du även hålla isiga temperaturerna på skidbacken eller skidbackarna i Ski Arlberg. Kör ner i backarna på Alpskis skis från Dynafit-brands eller på Scotts alla berg-ski av en rad olika skäl. Du kan också använda après-ski för att göra uttalanden i skidåer av Bogner eller Ziener. I vår Ski Outletbutik hittar man skidkläder av hög kvalitet för varje smak.

SKI-FÖRSÄLJNING-ERBJUDANDEN MED AVSEENDE PÅ PISTES & FREERIDER

Med rätt skis, skidstövlar och bindningar, skidbackor, skidbackor och skidbackor är allt lättare att erövra. Högkvalitativ racingskis är det första valet för den snabba nedstigningen. Freerides skidåkning kommer att ta dig från sluttningarna säkert genom pulvret snö, medan du på Tourenski du drar genom bergen, som du vill. Alla-bergsskidor är riktiga alla-berunders-och är särskilt lämpliga om man vill tillbringa semestern i Söner eller Obertauern både på sluttningarna och sluttningarna. För sporten av nordisk skidåkning erbjuder våra Ski Outlet också högkvalitativa specialskidor, t.ex. korsningar av skidor eller strössel, liksom matchande pjäxor som är klara för dig. Så du får hela resultatet av dig.

SKI-OUTLET ONLINE: SKIDTILLBEHÖR OCH UTRUSTNING SOM KÖPER BILLIGA VAROR

Ski-kläder och skidor är ännu inte allt som tillhör ett oförglömligt skidåkande. Behöver du fortfarande skidpoler gjorda av kol, skifels eller bindningar? I vintersporterna kommer du att hitta allt från skidkläder, skidutrustning och praktiska tillbehör till ditt nästa bergsäventyr. Detta omfattar även uppvärmningshandskar och funktionell beanie, huvudband eller stormmotorhuv samt värmande skidor för skidskidor. Daypack eller en stor ompackning kommer att följa med dig på en-till-one-dags-upplevelser.

Beskyddare skyddar er när ni bär ert bagage, medan reflektorer gör att ni syns i mörkret för andra. Har din gamle Skihelm en buckla eller har han kommit in i åren? Då borde en ny hjälm vara lite värre. Bra sikt och skydd för dina ögon kan erhållas av högkvalitativa skidglasögon med utbytbara glas beroende på väderleksförhållandena. Du ska inte spara på din säkerhet vid skidåkning. Men du kan-bara i våra Ski & Winter Sports utlopp.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.