• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
  • Premiumerbjudanden och för-reor
  • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
  • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

SKIDKLÄDER - VARMA, VATTENAVVISANDE OCH VINDTÄTA

Högkvalitativa skidkläder är nyckeln till att känna sig bekväm under vintersportaktiviteter i bergen och till att kunna använda sina egna prestationer. Principen med flera lager ("lökprincipen"), dvs. att skidkläderna består av olika lager, har visat sig vara universellt gångbar:

  • Baselayer (baslager)
  • Mellanlager (mellanskikt)
  • Outer Layer (yttre lager av kläder)

Det första klädskiktet består av tätt sittande termiska underkläder - de funktionella underkläderna ska vara andningsbara och fuktreglerande. Förutom den rent värmereglerande funktionen främjar de klassiska skidunderkläderna, som även kan användas vid cykling och löpning, även blodflödet till de lokala musklerna tack vare den tättslutande skärningen, så att de kan arbeta optimalt även på vintern. Lika viktigt är exakt passande skidstrumpor, eftersom detta är det enda sättet att säkerställa en optimal passform på skidstöveln, vilket avsevärt ökar säkerheten i backen.

Funktionella underkläder som baslager, som är särskilt bekväma, andningsbara och snabbtorkande. Tröjor, hoodies eller västar fungerar som värmande mellanlager. Det yttre lagret är avgörande, dvs. högpresterande skidjackor och skidbyxor. Dagens modeller lämnar knappast något att önska. Här kombineras smarta snitt med högteknologiska material, smarta utrustningsdetaljer och snygg design. Med en bra jacka och matchande skidbyxor blir inte bara skidåkning utan vintersport i allmänhet ett nöje.

SKIDDRÄKT ELLER SKIDOVERALL?

Förutom lökprincipen har även skiddräkter eller skidoveraller etablerat sig som professionella skidkläder. Beroende på vilken typ av skiddräkt det är kan det värmande mellanskiktet undvaras här, eftersom de flesta skiddräkter har en mycket funktionell värmeisolering.

SKIDKLÄDER: ANVÄNDBARA FUNKTIONER

Bra skidjackor är utrustade med en snösko. Detta är ett extra lager i slutet av fållen som stängs tätt med kardborreband eller knappar. Det finns även snöborttagare för skidbyxor. Med avtagbara snökjolar kan skidjackan användas som en vanlig utomhusjacka. Sömmarna på de flesta skidjackor och skidbyxor är svetsade - så att inget vatten kan tränga in från utsidan. Många skidjackor kan kombineras med matchande skidbyxor. Detta ger ett ännu bättre skydd än en snökjolett. Å andra sidan ger separata jackor och byxor mer flexibilitet och bättre ventilation. Tekniken för kroppskartläggning är intressant: tillverkarna av moderna skidkläder har funderat på vilket material som är idealiskt för vilka kroppszoner. Stretch används när du behöver rörlighet. Vattentäthet dominerar i strategiskt viktiga områden, medan vintersportjackan i andra områden är speciellt optimerad för att transportera bort svett. På så sätt erbjuder en högkvalitativ jacka en perfekt kompromiss mellan skydd och rörlighet samt mellan fuktskydd och andningsförmåga. Med olika ventilationsdragkedjor kan du reglera klimatet individuellt. På så sätt kan du växla optimalt mellan svettig ansträngning och svalkande vilofaser. Högkvalitativa skidjackor för vintersport erbjuder ett urval av smart arrangerade fickor. Se till att de motsvarar dina personliga preferenser - det är värt det! I vissa modeller erbjuder avtagbara huvor och snökragar en hög grad av flexibilitet, så att du snabbt kan konfigurera jackan på olika sätt beroende på aktivitet och väderförhållanden.

FUNKTIONELLT SKIDMODE PÅ KELLER SPORTS

Även när det gäller skidbyxor och jackor lämnar vår onlinebutik inget att önska, eftersom du kan hitta rätt produkt för varje budget och syfte. I vårt breda produktsortiment ingår även högkvalitativa skidtextilier från olika etablerade tillverkare, som lämpar sig för många olika klimatförhållanden och som dessutom kännetecknas av att de kan användas och kombineras flexibelt beroende på de yttre förhållandena. I enlighet med vår företagsfilosofi hittar du i vår onlinebutik produkter som våra sportproffs har bedömt som bra, som inte minst övertygar genom sina materialegenskaper och som därför garanterar högsta kvalitet och funktionalitet till ett överkomligt pris.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.