• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
  • Premiumerbjudanden och för-reor
  • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
  • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

SKIDKLÄDER FÖR MÄN

Skydd mot elementen i backen och i freeride: skidkläder för mänDet är inte bara så att din vinterjacka inte ger dig den nödvändiga rörelsefriheten. Det skulle också ha sina problem med de extrema förhållandena på berget. Den är helt enkelt inte konstruerad för att hålla isiga vindar ute och samtidigt ge tillräcklig luftcirkulation för att förhindra överdriven svettning. De är också mindre effektiva mot väta än skidkläder för män. Legendariska märken som The North Face, Peak Performance, Patagonia och Schöffel har utvecklat olika lösningar som skyddar dig från elementen på berget och samtidigt stöder dina rörelser på skidorna. Tack vare DWR-impregneringen är till exempel skidjackor och skidbyxor permanent vattenavvisande, men samtidigt utformade så att gasformiga partiklar kan komma ut. För dig innebär det att luften cirkulerar och att du svettas mindre. Naturligtvis är det avgörande för pisten och freeride att du håller dig varm och skön. Skidkläder för män på Keller Sports erbjuder dig därför olika alternativ. North Face Futurelight™ består av ett treskiktsmembran som är både andningsbart och stretchigt. Gore-Tex och PrimaLoft® är också kända för sina vattentäta och vindtäta men ändå andningsbara fibrer. Isoleringsmaterial används i jackor samt i byxor och västar. Ytterligare värme utlovas av moderna dunlösningar som både är återvunna och behåller sin form när de är våta. För skidunderkläder är modeller av merinoull särskilt lämpliga, eftersom de utnyttjar merinofårens temperaturreglerande egenskaper. Vart du än åker, hur mycket temperaturen än varierar i backcountry, är skidkläder för män rustade för elementen.

SKIDKLÄDER FÖR MÄN PÅ KELLER SPORTS

I Keller Sports Shop hittar du skidkläder som uppfyller alla dessa krav på idrottare och som ändå imponerar med sin design och stil.

ERBJUDANDEN OM SKIDKLÄDER

  • Kvantitet: över 500 sportartiklar
  • Urval: stort urval av sportartiklar av märkesvaror
  • Tillverkare: Bergans, Colmar, Dynafit, Head, J.Lindeberg, Mammut, Kjus, Peak Performance, The North Face, State of Elevenate eller Pyua.
  • Vintersportsäsong: för skidsäsongen
  • Tillgängliga storlekar: XS till XXL
  • Prisintervall: 155 SEK till 7070 SEK

REDUCERADE SKIDKLÄDER I VINTERSPORTBUTIKEN

⚠️TIP: I Keller Sports försäljningsavdelning hittar du också många andra attraktiva erbjudanden för män inom skidkläder för män. Tillgänglighet och priser kan ändras med kort varsel. Använd vår e-posttjänst om din storlek eller önskade modell inte finns tillgänglig just nu.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.