• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
  • Premiumerbjudanden och för-reor
  • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
  • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

Skidtröjor: funktion och värmehållning

Att njuta av den vidsträckta utsikten över dalen i snöblåsta backar - det är höjdpunkten av alla vintersporter. För att kunna njuta fullt ut av dessa stunder behöver du en skidtröja som håller dig behagligt varm och skyddar dig från vind och kyla. Låt inte dina vinteräventyr förvandlas till en rysarmatch. Tröjor är perfekta för soliga dagar i backen. De fungerar som en värmande överdel för en paus på solterrassen, men kan lika gärna kombineras med andra lager för att skapa en optimal skidoutfit. Det är därför inte förvånande att skidtröjor snabbt blir ett favoritplagg i vintersportgarderoben. Tack vare det högkvalitativa hantverket, den goda värmeisoleringen och den behagliga bärkomforten kan skidtröjorna användas på många olika sätt på vintern.

Egenskaper hos skidtröjan:

  • Värmeisolerande
  • Fukttransporterande
  • Snabbtorkande
  • Temperaturreglering
  • Andningsbar
  • Hållbar

Skidtröjor tillverkade av behagliga material för maximal komfort

Tack vare det stora urvalet av många hoppare från olika toppmärken hittar du garanterat rätt modell för dina behov i Keller Sports Shop. Oavsett om du föredrar att gå på en vintervandring till toppen i snöskor eller fylla dina helger med snabba utförslöpningar i vita backar - en värmande skidtröja stöder dig i dina ansträngningar och skyddar dig pålitligt mot kylan. Det särskilt mjuka fleecetyg som ofta används ger en behaglig känsla när man bär dem. Versioner med andra materialkompositioner ger bästa komfort i backen tack vare det något uppruggade tyget på insidan av tröjorna.

Skidtröjor: ytterligare funktioner

Många modeller av ski jumper är utrustade med ytterligare funktioner som extra sido-, mag- eller bröstfickor. En förkortad dragkedja ger den nödvändiga ventilationen, medan uppstående kragar med hakskydd på ett tillförlitligt sätt håller vinden ute. Tack vare det snabbtorkande materialet transporteras all fukt snabbt bort och håller dig behagligt torr - även under ansträngande aktiviteter. Vissa modeller är utrustade med 4-vägsstretchmaterial och ger dig kompromisslös rörelsefrihet. Särskilt vid krävande vintersporter spelar klädernas vikt också en roll. Skidtröjor i Keller Sports Shop kännetecknas av sin lätta konstruktion och fungerar därför som ett optimalt, värmande mellanlager i isiga temperaturer.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.